iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.700
- Πόντοι
- 2.606
Ναι ρε τυπε απλα ηθελα να δω τι μαλακια θα πει, λες και δε ξερω οτι αυτη μπορει να θελει σιγα σιγα, αλλα δεν ειναι κανονας επειδη ετσι θελει αυτη.
Αυτο κανουν οι τανες, λενε σε καποιον δε ξερει να γαμαει αλλα αυτος ο καποιος εχει γαμησει παρα πολλες και ξερει το εκαστοτε στυλ της καθεμιας. Οταν του λεει η τανα δε ξερει να γαμαει απλα γελαει μεσα του. Της το παιζα οτι με ενδιαφερει η γνωμη της.
Μια αλλη τανα κατηγορουσε καποιους επειδη γαμανε πολυ σιγα και τους ελεγε ξενερωτους..
Αρα τι να μας πουν οι τανες.. εγω προσωπικα πιο πολλες τανες εχω γαμησει απο οσα γαμησια εχει κανει καποια στη καριερα της, εγω μπορω να τους μαθω πιο πολλα, οχι αυτες σε μενα. αυτες οτι μου λενε ειναι ολα πιπες. 20 χρονια γαμαω τανες και θα μου πει τωρα μια που κανει τη δουλεια 2 χρονακια.
δεν βγαζεις ακρη με τανες ειναι τελιωμενη ιστορια.
η μια θελει να την γαμας γρηγορα και τοτε εισαι γαμιας η αλλη θελει να την γαμας σιγα η αλλη θελει πρωτα σιγα και μετα να ανεβαζεις στροφες η αλλη θελει μπλα μπλα μπλα και δεν τελιωνει ποτε.
οποτε γαμας οπως γουσταρεις και τις γραφεις στα παπαρια σου τοσο απλο ;)
προσωπικα μου αρεσει το πολυ εντονο pse sex να την γαμαω την αλλη με πολυ δυνατες στροφες για αρκετη ωρα . ε για αυτο ξενερωνω οταν μου λενε μερικες σιγα κτλπ .
βεβαια πας σε αλλες που σου λενε εσυ ξερεις να γαμας ο αλλος πριν με γαμαγε αργα .
οποιος παει να ξεκλειδωσει πουτανα χανει την ωρα του. γαμας οπως σου αρεσει και τελιωνει εκει το θεμα πιστευω.
.
Ακριβώς
Τυπε γενικα είναι η καλυτερη εμπειρια οι πουτανες γιατι ξέρουν πως να σε ικανοποιήσουν είναι δασκάλες
και είναι ανα πασα στιγμη διαθέσιμες μεγααααααλο + για έναν αντρα του φτιαχνει αυτόματα τη διαθεση
και τελικα αυτό μετραει να εχεις καλη διαθεση.
Εμενα η ειρηνη η γκιλφ απο τροφωνιου μου λεγε οτι δεν ξερω να γαμαω και οτι θα πηγαινω με γυναικες και θα λενε "καλα , τι ειναι αυτος;"
Παιδια δεν ξαναπατησα απο τοτε
τυπε μου εγω γαμησα πρωτη φορα μια πουτανιτσα ουκρανη στη φυληςΟταν ειμασταν 15-16 μεγαλη παρεα συμμαθητων μου πηγαν μπουρδελοτσαρκα. Στους 2 που περασανε στο δωματιο απο το τρακ δεν τους σηκωθηκε και ειχαν τις μαυρες τους και μας ορκισαν να μην το πουμε σε κανεναν. Βεβαια μετα τα παιδια εξελιχθηκαν φυσιολογικα και σχεσεις κανανε και ο ενας παντρευτηκε και εχει παιδι. Βεβαια το ταρακουλο τοτε το φαγανε. Αλλοι μπορει να μην το ξεπερνουσαν...
και λεφτα.
τυπε μου εγω γαμησα πρωτη φορα μια πουτανιτσα ουκρανη στη φυλης
ειχαμε παει μπουρδελοτσαρκα μαζι με τον κολλητο μου (αγαμητοι και αχυστοι και οι 2 τοτενες) και ντρεπομασταν ακομα και να μπουμε στο μπουρδελο
με τα πολλα μπηκαμε, πηγα εγω πρωτος και γαμησα κανονικα (ιεραποστολικα) αλλα εχυσα σε 2 νανοσεκοντ
καπακι μπηκε ο κολλητος μου ο οποιος εμεινε 10 λεπτα στο δωματιο
βγηκε με μια απογοητευμενη φατσα και τον ρωταω: τι εγινε ρε μαλακα;
μου λεει δεν εχυσα και αισθανομαι σκατα. πηγα να τη γαμησω και μου επεσε, και μετα δε σηκωνοταν με τιποτα, ουτε με χειρομαλακια, ουτε με πιπα, ουτε με τιποτα. και οταν περασε η ωρα μου λεει η πουτανα δε μπορω να μεινω εδω μεχρι να σου σηκωθει εσενα, περιμενει κοσμος, ελα αλλη φορα που θα μπορεις
εκει του γαμησε την ψυχολογια
εννοειται δεν εχει παει ποτε ξανα σε μπουρδελο και εκανε τρια χρονια να βρει μια γκομενιτσα εκει που τη γαμησε επιτελους και ηρθε στα ισια του
αλλα 3 χρονια ηταν να τον κλαιν οι ρεγγες, μου ελεγε ειμαι ανικανος, δε θα παντρευτω, δε θα κανω παιδια και τετοια :-
Τυπε τι μας λενε αυτοι εμεις έχουμε μαθει να ζουμε στο χειλος του γκρεμου
οι πουτανες είναι το απαγκιο μας !!! Ειμαστε ιπποτες της ρομαντικής πιάτσας και μπορει να μεινουμε και ετσι μια ζωη
εγω δεν ξενερώνω παντως
η ζωη είναι ωραια κατεβαίνεις για μια μπουρδελοτσαρκα εχεις ολες τις επιλογες δικές σου .... κανεις το ωραιο σου γαμησάκι μετά κτυπάς και μια κρέπα ή κανα σουβλάκι και γυριζεις στο σπιτι ανανεωμένος να γράψεις την κριτικη σου
θα διαφωνησωΕμείς που γαμάμε στα μπουρδέλα από το Γυμνάσιο
είμαστε ήρωες ;
Όχι βέβαια. Απλά ο τύπος ήταν πολύ ντροπαλός και υπερεκτιμούσε
τις γυναίκες . Δεν έφταιγε η πουτάνα .
τυπε μου εγω γαμησα πρωτη φορα μια πουτανιτσα ουκρανη στη φυλης
ειχαμε παει μπουρδελοτσαρκα μαζι με τον κολλητο μου (αγαμητοι και αχυστοι και οι 2 τοτενες) και ντρεπομασταν ακομα και να μπουμε στο μπουρδελο
με τα πολλα μπηκαμε, πηγα εγω πρωτος και γαμησα κανονικα (ιεραποστολικα) αλλα εχυσα σε 2 νανοσεκοντ
καπακι μπηκε ο κολλητος μου ο οποιος εμεινε 10 λεπτα στο δωματιο
βγηκε με μια απογοητευμενη φατσα και τον ρωταω: τι εγινε ρε μαλακα;
μου λεει δεν εχυσα και αισθανομαι σκατα. πηγα να τη γαμησω και μου επεσε, και μετα δε σηκωνοταν με τιποτα, ουτε με χειρομαλακια, ουτε με πιπα, ουτε με τιποτα. και οταν περασε η ωρα μου λεει η πουτανα δε μπορω να μεινω εδω μεχρι να σου σηκωθει εσενα, περιμενει κοσμος, ελα αλλη φορα που θα μπορεις
εκει του γαμησε την ψυχολογια
εννοειται δεν εχει παει ποτε ξανα σε μπουρδελο και εκανε τρια χρονια να βρει μια γκομενιτσα εκει που τη γαμησε επιτελους και ηρθε στα ισια του
αλλα 3 χρονια ηταν να τον κλαιν οι ρεγγες, μου ελεγε ειμαι ανικανος, δε θα παντρευτω, δε θα κανω παιδια και τετοια :-
θα διαφωνησω
50% εφταιγε αυτος που ηταν υπερβολικα αγχωμενος
50% εφταιγε η πουτανα που ηταν αποτομη και ειπε την απαγορευμενη λεξη "δε μπορεις"
αυτο δεν το λες σε αγχωμενο παρθενο ουτε για αστειο
του λες μια αλλη μαλακια να νιωσει καλυτερα
τυπε πρεπει να ανοιξουμε ενα θρεντ με προσβολες απο πουτανες - στριπτιτζουδεςΤυπε δεν αντιλεγω του ειπε την αληθεια όμως εκεινη την μέρα δεν μπορουσε.... θες ειχε αγχος θες ειχε άσχημη μέρα γενικοτερα
δεν μπορουσε δεν επρεπε να το πάρει και αυτος κατακαρδα. Και μενα μια στριπτιτζου μια φορα που δεν περασα μαζι της πριβε ξερεις τι μου ειπε? γιατι δεν ερχεσαι εισαι γκέϋ? επρεπε να εκνευριστω? όχι της ειπα με χαμογελο με πηραν τα γελια βασικα. Απλα δεν εχω αλλα λεφτα μωράκι μου θα τα πουμε άλλο βραδυ. Και οντως άλλο βραδυ πηγα την πηρα για χορο και περάσαμε ωραια ή πέρασα εστω δεν ξερω και αυτή με ανεχτηκε! >
θα διαφωνησω
50% εφταιγε αυτος που ηταν υπερβολικα αγχωμενος
50% εφταιγε η πουτανα που ηταν αποτομη και ειπε την απαγορευμενη λεξη "δε μπορεις"
αυτο δεν το λες σε αγχωμενο παρθενο ουτε για αστειο
του λες μια αλλη μαλακια να νιωσει καλυτερα
καλωσηρθες ηπατιτιδαΠροτείνω για πρωτη του φορα να παει με αραπινα
τυπε πρεπει να ανοιξουμε ενα θρεντ με προσβολες απο πουτανες - στριπτιτζουδες
εμενα δε μου εχουν πει καμια χοντραδα μεχρι σημερα
μπροστα μου τουλαχιστον
2-3 φορες μονο ετυχε καποιες να σχολιασουν κατι ειρωνικα αλλα ψιλοπραματα