Και το χτίσιμο σε καμμένο δάσος να είναι ποινικό αδίκημα.
Όχι σαν τους πουτάνας γιούς που έχτισαν στην Πεντέλη. Να δείτε που σε μερικά χρόνια θα χτίσουν και στην Πάρνηθα...
Και στο Πεδίο του Άρεως φίλτατε...
Και στο Άλσος Συγγρού....
Και στον Εθνικό Κήπο...
Και μου αρέσει που μιλάμε για τους καταπατητές με τον ίδιο τρόπο που αναφέρονταν στα X-files στους εξωγηίνους..Αυτοί..Εκείνοι...Οι εξαποδώ,,,
Λες και δεν έχουν οναματεπώνυμο..Λες και οι οικοδομικοί συνεταιρισμοί και τα μεσιτικά γραφεία που κάνουν τη δουλεία είναι κρυμμένα σε κάποια υπόγεια στοά της Κούφιας Γης..
Λες και οι πράξεις αποχαρακτηρισμού δεν υπογράφονται από συγκεκριμένους υπαλλήλους...
Δεν ξέρω αν ο Υμμητός καίγεται για να ανοίξει εκκλησιατικό μέγαρο ή επειδή ένα μουνόπανο ελληνάρας γκαζοφονιάς πέταξε το τσιγάρο του από το αγορασμένο με 2988392 άτοκες δόσεις Σεατ Λεον του...
Δεν ξέρω αν οι εμπρησμοί είναι βάσει οργανωμένου σχεδίου ή επειδή έχουμε μετατρέψει σε ανεξέλεγκτες χωματερες κάθε σπιθαμή γης...
Ξέρω όμως ότι η θέληση μιας οργανωμένης μειοψηφίας, είτε πρόκειται για κουκουλοφόρους, είτε πρόκειται για εμπρηστές, είτε για χούλιγκαν του γηπέδου υπερισχύει αυτής της συντριπτικά μεγαλύτερης μειοψηφίας...
Και αυτό είναι πολύ ανησυχητικό δείγμα...Γενικώς.