Και πριν φύγω, να γράψω και 2-3 πράγματα για να στηρίξω αυτό που είπα και πριν 2-3 σελίδες.
Το ισλάμ επεκτάθηκε σε περιοχές της περσίας, μεσσοποταμίας, αραβικής χερσονήσου, Αίγυπτος και σε όλα τα βόρεια παράλια της αφρικής με τη μεσόγειο.
Εάν ξεκινήσω να γράφω πόσο πρόσφορο έδαφος βρήκε το ισλάμ σε αυτές τις περιοχές δεν θα τελειώσω ούτε αύριο.
Αυτό που θα προσθέσω είναι ότι όταν έχεις στα χέρια σου το κέντρο γνώσης του τότε κόσμου, την αλεξάνδρεια, δεν αναφέρομαι καν σε πυραμίδες, ναβουχοδονόσορα ή ναβαταίους, όλα τα υπόλοιπα είναι θέμα χρόνου να συμβούν.
εντιτ: εάν θέλετε και την άποψή μου, δεν αξιοποίησαν τη γνώση που έπεσε στα χέρια τους στο έπακρον.
Πρόσεξε μην πάθεις τίποτα και χάσει καμιά ψήφο το κόμμα τώρα που έχωσαν μέσα τον αρχηγό.
βρομιάρη, εγώ δεν έχω ψηφίσει ποτέ,εκτός από ένα κηδειόχαρτο όταν είχα πάει να δω πως είναι από περιέργια. τα χέρια μου τα έχω καθαρά, και από αίμα και από κομπίνες.
Εσένα το ποιόν σου είναι γνωστό και κάπου έχουν κυκλοφορήσει και τα στοιχεία σου εδώ μέσα. μην παίζεις με τα νεύρα μου και την υπομονή μου γιατί πιστεύω ξέρεις ότι με τα της πληροφορικής κάνω θαύματα.
Μπορώ να σε κάνω, όχι φύλλο και φτερό, αλλά και μα σου πω με τι σκουπίστηκες τελευταία φορά που τον έπαιξες.
Επειδή σας πηδάω όταν γράφετε μαλακίες, δε σημαίνει ότι ανήκω και εκεί που σας βολεύει κάθε φορά.
Από εδώ και μπρος, μπορείς να αναφέρεσαι σε εμένα όπως θες, αλλά με στοιχεία, όχι με ένα κάρο αυθαίρετα πράγματα ίσα για το μπούγιο.
γκέγκε;