Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
παρελθον δε ξερω αγαπη αλλα μελλον με αυτα που λεει δε βλεπω να χει εδω. :sunglasses:

η εμπειρία δεν κρύβεται :grin: ο καιρός θα δείξει....
θα βοηθούσε αν εσείς κυρίες μου είσασταν λίγο πιο γλυκές μαζί του τώρα που είναι αρχή. :tits2:

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Εχω εμπειρια σε forum εδω και πολλα  χρονια..Δεν εχω φυγει απο κανενα, εκτος απο ενα δυο τα οποια και βαρεθηκα μετα απο μερικα χρονια...Κατα τ αλλα οπως ειπα και πιο πριν, ειμαι τοσο πεισματαρης και ξεροκεφαλος που δεν παιζει να με κανει καποιος να διαγραφω  :grin: :grin: Loukritia, μην εισαι αυστηρη μαζι μου...Θα δειξω τις ικανοτητες μου..  :grin: :grin: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
παρόλο που ίσως να ναι και μαλακία (δηλαδή εσύ να χεις πάει με 10-100-1000 και να χαλίεσαι αν η άλλη έχει πάει και αυτή με έναν "αξιοσέβαστο" αριθμό συντόφων) προσωπικά με χαλάει να το ξέρω και με χαλάει άγρια. Δύο φορές μου έτυχε να ξέρω παρελθόν γκόμενας με πολλούς. Την πρώτη (9άτομα) ξενέρωσα και με το ζόρι  :knockinb:. Την άλλη (12-13δεν θυμάμαι) δεν μπόρεσα καν να λειτουργήσω. Οκ το ξαναλέω ίσως μαλακία αλλά έτσι είμαι εγώ!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.626
Πόντοι
7.095
Εγώ θα ήθελα πάντως μια πρώην Σοπράνο , ντίβα της όπερας
και να την έκανα νοικοκυρά να μου πλένει τα χεσμένα σώβρακα ...

Και να με λένε Αρίστο ...
προς το παρον σε λενε Λακη παιχτη...
το 2011 και σε λενε Λακη...
αλλαξε το ;)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
παρόλο που ίσως να ναι και μαλακία (δηλαδή εσύ να χεις πάει με 10-100-1000 και να χαλίεσαι αν η άλλη έχει πάει και αυτή με έναν "αξιοσέβαστο" αριθμό συντόφων) προσωπικά με χαλάει να το ξέρω και με χαλάει άγρια. Δύο φορές μου έτυχε να ξέρω παρελθόν γκόμενας με πολλούς. Την πρώτη (9άτομα) ξενέρωσα και με το ζόρι  :knockinb:. Την άλλη (12-13δεν θυμάμαι) δεν μπόρεσα καν να λειτουργήσω. Οκ το ξαναλέω ίσως μαλακία αλλά έτσι είμαι εγώ!

Πόσο χρονών είσαι? Και πόσο ήταν η κοπέλα η δεύτερη? :think:

kostasucg

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε οσο πιο εμπειρη η γυναικα, τοσο το καλυτερο!! Προσωπικα ξαναλεω, δε ρωταω, γιατι δε με ενδιαφερει το παρελθον, αλλα το παρον και το μελλον!!! Ε για να λεει 12-13 μαλλον πανω απο 25...

Επισκέπτης
παρόλο που ίσως να ναι και μαλακία (δηλαδή εσύ να χεις πάει με 10-100-1000 και να χαλίεσαι αν η άλλη έχει πάει και αυτή με έναν "αξιοσέβαστο" αριθμό συντόφων) προσωπικά με χαλάει να το ξέρω και με χαλάει άγρια. Δύο φορές μου έτυχε να ξέρω παρελθόν γκόμενας με πολλούς. Την πρώτη (9άτομα) ξενέρωσα και με το ζόρι  :knockinb:. Την άλλη (12-13δεν θυμάμαι) δεν μπόρεσα καν να λειτουργήσω. Οκ το ξαναλέω ίσως μαλακία αλλά έτσι είμαι εγώ!
πολλους θεωρεις τους 9-13?μαλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom