Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εν πασει περιπτωσει τη σημασια εχει το αν ειναι πολλοι, λιγοι, απιστευτα πολλοι ή κανενας? :think: με ποιο κριτηριο στεκομαστε στο οτι 9-13 ειναι πολλοι? δεν υπαρχουν οι ξεπετες? τα φακ μπαντιζ? οι σχεσεις? μια γυναικα στη ζωη της δεν κανει μονο σχεσεις ομως!! δηλαδη αν ενας αντρας ελεγε οτι ειχε παει με 9-13 γυναικες (οχι τανες) θα ηταν νορμαλ? δεν θα ηταν πολλες?

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
παρόλο που ίσως να ναι και μαλακία (δηλαδή εσύ να χεις πάει με 10-100-1000 και να χαλίεσαι αν η άλλη έχει πάει και αυτή με έναν "αξιοσέβαστο" αριθμό συντόφων) προσωπικά με χαλάει να το ξέρω και με χαλάει άγρια. Δύο φορές μου έτυχε να ξέρω παρελθόν γκόμενας με πολλούς. Την πρώτη (9άτομα) ξενέρωσα και με το ζόρι  :knockinb:. Την άλλη (12-13δεν θυμάμαι) δεν μπόρεσα καν να λειτουργήσω. Οκ το ξαναλέω ίσως μαλακία αλλά έτσι είμαι εγώ!
Εχεις κομπλεξ με τον ανταγωνισμο με λιγα λογια.

Επισκέπτης
Εν πασει περιπτωσει τη σημασια εχει το αν ειναι πολλοι, λιγοι, απιστευτα πολλοι ή κανενας? :think: με ποιο κριτηριο στεκομαστε στο οτι 9-13 ειναι πολλοι? δεν υπαρχουν οι ξεπετες? τα φακ μπαντιζ? οι σχεσεις? μια γυναικα στη ζωη της δεν κανει μονο σχεσεις ομως!! δηλαδη αν ενας αντρας ελεγε οτι ειχε παει με 9-13 γυναικες (οχι τανες) θα ηταν νορμαλ? δεν θα ηταν πολλες?
τα αγορια εδω εχουν δυο μετρα και δυο σταθμα. ;)
οσο για τον πιτσιρικο τον οποιο εκανα παραθεση,δεν ξερω τι ειναι αυτο που τον τρομαζει.και αν τον τρομαζει γιατι μπαινει στη διαδικασια να μαθει τον ακριβη αριθμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Για πολλοστη φορα θα πω το ιδιο, κι ας ξεκινησει ο γνωστος χαμος.
ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
Γι αυτο υπαρχουν μπουρδελα μονο για αντρες και οχι για γυναικες.

Επισκέπτης
το οτι υπαρχουν μπουρδελα μονο για αντρες φιλτατε δειχνει απλως ποιος ειναι πιο αδυναμος.εξυπνο παιδι εισαι.σκεψου ποιος πληρωνει και ποιος πληρωνεται.

ασταδιαλα.τωρα τσιμπησα εγω >:(

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
το οτι υπαρχουν μπουρδελα μονο για αντρες φιλτατε δειχνει απλως ποιος ειναι πιο αδυναμος.εξυπνο παιδι εισαι.σκεψου ποιος πληρωνει και ποιος πληρωνεται.

:grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης

Ρε Αλέξη.....είσαι και κοτζάμ δικηγόρος........και έχεις τέτοιες απόψεις;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Τα ίδια δικαιώματα έχουν πλέον και άνδρες και γυναίκες.....δε παίζει ρόλο το φύλο,αλλά ρόλο παίζουν άλλα πράγματα κατ'εμέ....αλλά δε λέω γιατί θα με πείτε κακό :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

τα μπουρδελα υπαρχουν γιατι τα κριτηρια για να γαμηθει μια γυναικα και για να γαμησει ενας αντρας ειναι διαφορετικα....πιστευεις οτι το θεομουνο η βιζιτα εαν δεν πληρωνοταν θα γαμιοταν με αυτους που γαμιεται? η γυναικα αν θελει να σου γαμηθει θα βρει να σου γαμηθει δεν χρειαζεται το μπουρδελο...τι ειναι πιο δυσκολο να γαμησεις ή να γαμηθεις?και οχι δεν ειναι ΑΛΛΟ η γυναικα απο τον αντρα τις ιδιες σεξουαλικες αναγκες εχουν...το οτι εχουν αλλα κριτηρια για αυτες ειναι αλλο ζητημα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006

Οκ. Κρατηστε εσεις τη δυναμη να κρατησουμε εμεις το πηδημα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τα μπουρδελα υπαρχουν γιατι τα κριτηρια για να γαμηθει μια γυναικα και για να γαμησει ενας αντρας ειναι διαφορετικα....πιστευεις οτι το θεομουνο η βιζιτα εαν δεν πληρωνοταν θα γαμιοταν με αυτους που γαμιεται? η γυναικα αν θελει να σου γαμηθει θα βρει να σου γαμηθει δεν χρειαζεται το μπουρδελο...τι ειναι πιο δυσκολο να γαμησεις ή να γαμηθεις?και οχι δεν ειναι ΑΛΛΟ η γυναικα απο τον αντρα τις ιδιες σεξουαλικες αναγκες εχουν...το οτι εχουν αλλα κριτηρια για αυτες ειναι αλλο ζητημα
Ερωτημα (το εχω ξανακανει).
Περπατανε 100 αντρες στο δρομο και μια αγνωστη παει και τους λεει "θελω να με πηδηξεις".
Πόσο τα εκατο θα πουν ναι?
Περπατανε 100 γυναικες στο δρομο και ενας αγνωστος παει και τους λεει "θελω να σε πηδηξω".
Ποσο τα εκατο θα πουν ναι?
Η διαφορα στο ποσοστο, καταδεικνυει οτι ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αδελφε εδω σε ταπωσε η νεαρα.
Πρωτον δεν ειναι νεαρα.
Δευτερον με ταπωσε επειδη με ειπε αδυναμο, που δεν μπορω να μην γαμαω όποτε παρουσιαστει η ευκαιρια?
Την ευχαριστω για τα καλα της λογια.
Ας κρατησει εκεινη τον παραδεισο. Εγω θα βρασω στην κολαση.

Επισκέπτης
πιστευεις οτι το θεομουνο η βιζιτα εαν δεν πληρωνοταν θα γαμιοταν με αυτους που γαμιεται?

Αυτό ήταν χτύπημα κάτω από τη μέση για μερικούς...... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Άμα είσαι σαν ανάποδο γαμώτο,είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ να πηδήξεις,πληρώνοντας απλώς 20 €.......αυτό όμως δε σημαίνει ότι είναι και ωραίος ο άλλος....όπως για παράδειγμα,ένα γνωστό μέλος εδώ,που δανείστηκε το νικνέιμ του από μια δημοφιλή σειρά βιβλίων.......ονόματα δε λέμε :dancing:

Επισκέπτης
Ερωτημα (το εχω ξανακανει).
Περπατανε 100 αντρες στο δρομο και μια αγνωστη παει και τους λεει "θελω να με πηδηξεις".
Πόσο τα εκατο θα πουν ναι?
Περπατανε 100 γυναικες στο δρομο και ενας αγνωστος παει και τους λεει "θελω να σε πηδηξω".
Ποσο τα εκατο θα πουν ναι?
Η διαφορα στο ποσοστο, καταδεικνυει οτι ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
ρε Αλεξ περιμενα κατι καλυτερο.δικηγορος πραμα.τι ακριβως θες να αποδειξεις?οτι οι αντρες ειστε μουνοδουλοι? :huh:

το δευτερο συνθετικο της λεξης προσεξτε παρακαλω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom