loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
αμα εισαι κατω απο 25 δεν ειναι πολλοι?πολλους θεωρεις τους 9-13?μαλιστα.
αμα εισαι κατω απο 25 δεν ειναι πολλοι?πολλους θεωρεις τους 9-13?μαλιστα.
Οχι απλα πολλοι, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλοι.αμα εισαι κατω απο 25 δεν ειναι πολλοι?
κι ελεγα ποτε θα τσιμπησεις :-*9-13 ουτε για πρωινο ε?
δε το κρινω.ας παει με οσους γουσταρει.Οχι απλα πολλοι, ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πολλοι.
ΤΩΡΑ προσπαθεις να με κανεις να τσιμπησω.κι ελεγα ποτε θα τσιμπησεις :-*
Εχεις κομπλεξ με τον ανταγωνισμο με λιγα λογια.παρόλο που ίσως να ναι και μαλακία (δηλαδή εσύ να χεις πάει με 10-100-1000 και να χαλίεσαι αν η άλλη έχει πάει και αυτή με έναν "αξιοσέβαστο" αριθμό συντόφων) προσωπικά με χαλάει να το ξέρω και με χαλάει άγρια. Δύο φορές μου έτυχε να ξέρω παρελθόν γκόμενας με πολλούς. Την πρώτη (9άτομα) ξενέρωσα και με το ζόρι. Την άλλη (12-13δεν θυμάμαι) δεν μπόρεσα καν να λειτουργήσω. Οκ το ξαναλέω ίσως μαλακία αλλά έτσι είμαι εγώ!
τα αγορια εδω εχουν δυο μετρα και δυο σταθμα. ;)Εν πασει περιπτωσει τη σημασια εχει το αν ειναι πολλοι, λιγοι, απιστευτα πολλοι ή κανενας?με ποιο κριτηριο στεκομαστε στο οτι 9-13 ειναι πολλοι? δεν υπαρχουν οι ξεπετες? τα φακ μπαντιζ? οι σχεσεις? μια γυναικα στη ζωη της δεν κανει μονο σχεσεις ομως!! δηλαδη αν ενας αντρας ελεγε οτι ειχε παει με 9-13 γυναικες (οχι τανες) θα ηταν νορμαλ? δεν θα ηταν πολλες?
Για πολλοστη φορα θα πω το ιδιο, κι ας ξεκινησει ο γνωστος χαμος.Εν πασει περιπτωσει τη σημασια εχει το αν ειναι πολλοι, λιγοι, απιστευτα πολλοι ή κανενας?με ποιο κριτηριο στεκομαστε στο οτι 9-13 ειναι πολλοι? δεν υπαρχουν οι ξεπετες? τα φακ μπαντιζ? οι σχεσεις? μια γυναικα στη ζωη της δεν κανει μονο σχεσεις ομως!! δηλαδη αν ενας αντρας ελεγε οτι ειχε παει με 9-13 γυναικες (οχι τανες) θα ηταν νορμαλ? δεν θα ηταν πολλες?
το οτι υπαρχουν μπουρδελα μονο για αντρες φιλτατε δειχνει απλως ποιος ειναι πιο αδυναμος.εξυπνο παιδι εισαι.σκεψου ποιος πληρωνει και ποιος πληρωνεται.Για πολλοστη φορα θα πω το ιδιο, κι ας ξεκινησει ο γνωστος χαμος.
ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
Γι αυτο υπαρχουν μπουρδελα μονο για αντρες και οχι για γυναικες.
το οτι υπαρχουν μπουρδελα μονο για αντρες φιλτατε δειχνει απλως ποιος ειναι πιο αδυναμος.εξυπνο παιδι εισαι.σκεψου ποιος πληρωνει και ποιος πληρωνεται.
ασταδιαλα.τωρα τσιμπησα εγω >![]()
Για πολλοστη φορα θα πω το ιδιο, κι ας ξεκινησει ο γνωστος χαμος.
Για πολλοστη φορα θα πω το ιδιο, κι ας ξεκινησει ο γνωστος χαμος.
Οκ. Κρατηστε εσεις τη δυναμη να κρατησουμε εμεις το πηδημα.το οτι υπαρχουν μπουρδελα μονο για αντρες φιλτατε δειχνει απλως ποιος ειναι πιο αδυναμος.εξυπνο παιδι εισαι.σκεψου ποιος πληρωνει και ποιος πληρωνεται.
ασταδιαλα.τωρα τσιμπησα εγω >![]()
Αδελφε εδω σε ταπωσε η νεαρα.Οκ. Κρατηστε εσεις τη δυναμη να κρατησουμε εμεις το πηδημα.
Ερωτημα (το εχω ξανακανει).τα μπουρδελα υπαρχουν γιατι τα κριτηρια για να γαμηθει μια γυναικα και για να γαμησει ενας αντρας ειναι διαφορετικα....πιστευεις οτι το θεομουνο η βιζιτα εαν δεν πληρωνοταν θα γαμιοταν με αυτους που γαμιεται? η γυναικα αν θελει να σου γαμηθει θα βρει να σου γαμηθει δεν χρειαζεται το μπουρδελο...τι ειναι πιο δυσκολο να γαμησεις ή να γαμηθεις?και οχι δεν ειναι ΑΛΛΟ η γυναικα απο τον αντρα τις ιδιες σεξουαλικες αναγκες εχουν...το οτι εχουν αλλα κριτηρια για αυτες ειναι αλλο ζητημα
διαβαστε το ποστ της μουνιτσας.απο πανω σας ειναιΟκ. Κρατηστε εσεις τη δυναμη να κρατησουμε εμεις το πηδημα.
Πρωτον δεν ειναι νεαρα.Αδελφε εδω σε ταπωσε η νεαρα.
πιστευεις οτι το θεομουνο η βιζιτα εαν δεν πληρωνοταν θα γαμιοταν με αυτους που γαμιεται?
ρε Αλεξ περιμενα κατι καλυτερο.δικηγορος πραμα.τι ακριβως θες να αποδειξεις?οτι οι αντρες ειστε μουνοδουλοι?Ερωτημα (το εχω ξανακανει).
Περπατανε 100 αντρες στο δρομο και μια αγνωστη παει και τους λεει "θελω να με πηδηξεις".
Πόσο τα εκατο θα πουν ναι?
Περπατανε 100 γυναικες στο δρομο και ενας αγνωστος παει και τους λεει "θελω να σε πηδηξω".
Ποσο τα εκατο θα πουν ναι?
Η διαφορα στο ποσοστο, καταδεικνυει οτι ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.