Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ερωτημα (το εχω ξανακανει).
Περπατανε 100 αντρες στο δρομο και μια αγνωστη παει και τους λεει "θελω να με πηδηξεις".
Πόσο τα εκατο θα πουν ναι?
Περπατανε 100 γυναικες στο δρομο και ενας αγνωστος παει και τους λεει "θελω να σε πηδηξω".
Ποσο τα εκατο θα πουν ναι?
Η διαφορα στο ποσοστο, καταδεικνυει οτι ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.

οποτε επιστρεφουμε στο αρχικο οτι αν η γυναικα θελει να γαμηθει οσο μπαζο και να ειναι καποιος καλοθελητης θα βρεθει...αρα καλυπτει τις σεξουαλικες τις αναγκες...δε χρειαζεται το μπουρδελο...ο αντρας εαν δεν πληρει προδιαγραφες ΔΕΝ θα βρει να γαμησει αυτο που ΘΕΛΕΙ να γαμησει...να γαμησει γενικα σιγουρα καποια πικραμενη θα βρει...και οταν λεω προδιαγραφες δε μιλαω για φραγκα επειδη ακριβως μιλαμε μονο για πηδημα οχι για σχεσεις οικογενειες κτλ...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ερωτημα (το εχω ξανακανει).
Περπατανε 100 αντρες στο δρομο και μια αγνωστη παει και τους λεει "θελω να με πηδηξεις".
Πόσο τα εκατο θα πουν ναι?
Περπατανε 100 γυναικες στο δρομο και ενας αγνωστος παει και τους λεει "θελω να σε πηδηξω".
Ποσο τα εκατο θα πουν ναι?
Η διαφορα στο ποσοστο, καταδεικνυει οτι ΑΛΛΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΑΛΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ.
ρε τυπε αυτο τωρα ειναι υπερ μας η κατα μας: :think:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ρε Αλεξ περιμενα κατι καλυτερο.δικηγορος πραμα.τι ακριβως θες να αποδειξεις?οτι οι αντρες ειστε μουνοδουλοι? :huh:

το δευτερο συνθετικο της λεξης προσεξτε παρακαλω.
Το συμπερασμα αυτο ειναι δευτερευον.
Πρωτευον ειναι οτι η φυση τα ορισε ετσι και δεν αλλαζουν.
Καλυτερα να ειμαι δουλος του μουνιου παρα των συμπλεγματων της αγαμιας.

Επισκέπτης
Πρωτον δεν ειναι νεαρα.
Δευτερον με ταπωσε επειδη με ειπε αδυναμο, που δεν μπορω να μην γαμαω όποτε παρουσιαστει η ευκαιρια?
Την ευχαριστω για τα καλα της λογια.
Ας κρατησει εκεινη τον παραδεισο. Εγω θα βρασω στην κολαση.
σε ταπωσε γιατι σου ειπε οτι πρεπει να πληρωσεις για να σου δωθει η ευκαιρια να γαμησεις μηπως? :-

οσο για το οτι δεν ειναι νεαρα,μικροπρεπης ο εμμεσως τροπος σου να με προσβαλεις αλλα δε μασαω :sunglasses:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
σε ταπωσε γιατι σου ειπε οτι πρεπει να πληρωσεις για να σου δωθει η ευκαιρια να γαμησεις μηπως? :-

οσο για το οτι δεν ειναι νεαρα,μικροπρεπης ο εμμεσως τροπος σου να με προσβαλεις αλλα δε μασαω :sunglasses:
Μασησες, αλλιως δεν θα σχολιαζες.
Προσβλητικο ειναι να μην εισαι νεαρα? Δεν το ειχα σκεφθει ετσι.
Την πατε τη συζητηση αλλου, και δεν αντιλαμβανομαι γιατι.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
ρε παιδιά αν για μια γυναίκα 25 χρονών οι 10 είναι πολλοί,τότε αυτοί που στα 25 έχουν πάει με καμιά 30αριά,με ποιες πάνε;οι ίδιες και οι ίδιες ανακυκλώνονται;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
ρε παιδιά αν για μια γυναίκα 25 χρονών οι 10 είναι πολλοί,τότε αυτοί που στα 25 έχουν πάει με καμιά 30αριά,με ποιες πάνε;οι ίδιες και οι ίδιες ανακυκλώνονται;
Ποσοι 25αρηδες εχουν παει με 30 γυναικες (οχι τανες)?
5 τα εκατο?
Ειναι δεδομενο οτι πολυ λιγοι αντρες εξυπηρετουν το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων.

Επισκέπτης
Μασησες, αλλιως δεν θα σχολιαζες.
Προσβλητικο ειναι να μην εισαι νεαρα? Δεν το ειχα σκεφθει ετσι.
Την πατε τη συζητηση αλλου, και δεν αντιλαμβανομαι γιατι.
πωπω δικηγοριστικες κωλοτουμπιτσες.θες να με πεισεις οτι εσυ δεν το εγραψες για να με πικαρεις?μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινια ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
πωπω δικηγοριστικες κωλοτουμπιτσες.θες να με πεισεις οτι εσυ δεν το εγραψες για να με πικαρεις?μεταξυ κατεργαρεων ειλικρινια ;)
Ενω το "δικηγοριστικες κωλοτουμπιτσες" και το "πρεπει να πληρωσεις για να γαμησεις" δεν εχουν καμια σχεση με πικαρισμα...
Και προτεινεται και "κατεργαρικη" ειλικρινεια...
Αστο.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Ποσοι 25αρηδες εχουν παει με 30 γυναικες (οχι τανες)?
5 τα εκατο?
Ειναι δεδομενο οτι πολυ λιγοι αντρες εξυπηρετουν το μεγαλυτερο ποσοστο των γυναικων.
κοίτα,σε φοιτητουτοπόλεις που ξέρω,σε κύκλους φοιτητών,ξέρω σε κάθε παρέα 2-3 που έχουν πάει με πάνω από 20-25,χωρίς τάνες.
δεν νομίζω στις μέρες μας να είναι τόσο μικρό το ποσοστό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
κοίτα,σε φοιτητουτοπόλεις που ξέρω,σε κύκλους φοιτητών,ξέρω σε κάθε παρέα 2-3 που έχουν πάει με πάνω από 20-25,χωρίς τάνες.
Ξερεις σε καθε παρεα 2-3 ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ εχουν παει με 20-25.

Επισκέπτης

Στις κωλομέρες μας είναι όπως και δήποτε πιο μικρό κατά πολύ........μη λέμε ότι να'ναι

Επισκέπτης
Ενω το "δικηγοριστικες κωλοτουμπιτσες" και το "πρεπει να πληρωσεις για να γαμησεις" δεν εχουν καμια σχεση με πικαρισμα...
Και προτεινεται και "κατεργαρικη" ειλικρινεια...
Αστο.
:2funny: :2funny:προσκυνω το δικηγορικο σας δαιμονιο.οτι πω θα χρησιμοποιηθει εναντιον μου.μονο που εγω δεν αρνηθηκα ποτε τις "κακες" μου προθεσεις ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
:2funny: :2funny:προσκυνω το δικηγορικο σας δαιμονιο.οτι πω θα χρησιμοποιηθει εναντιον μου.μονο που εγω δεν αρνηθηκα ποτε τις "κακες" μου προθεσεις ;)
Μπραβο. Χαιρομαι που ευχαριστηθηκατε τη συνομιλια μας.
Οταν ομως μουσκευει το εσωρουχακι, να το αλλαζουμε.

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Oποιος γαμαει δεν μιλαει..

Stories