alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Εχει.Εχεις και παιδια;ελπιζω οχι.
Το εχει πει.
Εχει.Εχεις και παιδια;ελπιζω οχι.
1 με 2? Φανταζομαι θα λες για ηλικιες κατω των 20...
Η δικιά μου ελλεηνίδα γκόμενα με έχει πει ότι είχε 8 γκόμενους εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν αράπηδες. Καριόλα.....
*Έλεος με αυτό το θέμααααα!
Από Κορωπί έρχεσαι.....?
1-2 θα εχει παει μεχρι τα 18 της στην καλυτερη περιπτωσηενταξει αν περπατας στο δρόμο και τη χαιρετανε ολοι δεν ειναι και ωραιο
αλλα γενικα μια νορμαλ με 1 αντε 2 πρωην δε με χαλαει
με 1-2 αν παει οσο ειναι μαζι σου θαναι καλα τυπε1-2 θα εχει παει μεχρι τα 18 της στην καλυτερη περιπτωση
Υπαρχει γυναικα που δεν πιεζει για γαμο ρε;πλακα κανεις;
Να μου τις γνωρισεις.εσενα δεν σε θελω,το αβαταρ σου με τρομαζειεγω και σιγουρα μερικες ακομα που ξερω
Οφείλει να έχει πάει με όσους τράβηξε η ψυχή της και το σώμα της.
Όσες φίλες μου είχαν στερημένη εφηβεία λόγω προκαταλήψεων, αυστηρών γονέων κλπ, έκαναν ένα ξέσπασμα κάποια στιγμή του επιπέδου πηδιόντουσαν και με 2 διαφορετικούς την ίδια μέρα, έναν μετά την δουλειά και έναν το βράδυ. Παντρεμένους, συνάδελφους, πελάτες, one day/night stand παρτούζες κλπ.. Για μεγάλο διάστημα, 2-3 χρόνια..
Επειδή τους το είχαν στερήσει ήθελαν να βγάλουν τα απωθημένα τους..
Σήμερα είναι με την οικογένειά τους υπόδειγμα, κάποιες είχαν γνωρίσει απο εκείνη την έντονη περίοδο τον σημερινό άντρα τους.
Μ΄αρέσει η μαθηματική προσέγγιση !
Απ την αλλη, "ο κουβάς χαλάει με το βάλε-βγάλε, το πηγάδι ποτέ " !
μηπως ηταν φιλη της γυναικας του bbwlover τυπε?Η δικιά μου ελλεηνίδα γκόμενα με έχει πει ότι είχε 8 γκόμενους εκ των οποίων οι τέσσερις ήταν αράπηδες. Καριόλα.....