kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αν οχι σε αυτη σε καποια αμερικανικη σεξοκωμωδια αν οχι σε αρκετες.μια γνωστη ατακα ειναι...εκει το ελεγαν???δεν εχω ιδεα......
αν οχι σε αυτη σε καποια αμερικανικη σεξοκωμωδια αν οχι σε αρκετες.μια γνωστη ατακα ειναι...εκει το ελεγαν???δεν εχω ιδεα......
αν οχι σε αυτη σε καποια αμερικανικη σεξοκωμωδια αν οχι σε αρκετες.μια γνωστη ατακα ειναι...
τυπε αυτην την σειρα την βλεπουν οι ελλεεινιδες και νομιζουν οτι ειναι απελευθερωμενεςατακα απο το sex and the city...![]()
![]()
τιποτε δεν μπορεις να πιστεψεις σιγουρα.ειτε κανονα τριων ειτε κατι αλλο.βεβαια ο καθενας ας πιστεψει οτι θελει στην τελικη.ετσι ειναι.Ας "πιστέψουμε" τον κανόνα των τριών πρώην, κι ας μην το σκαλίζουμε το θέμα.... γιατί το σπυράκι θα αφορμίσει.
Τωρα για το παρελθον της γυναικας...δυο λογια..
Αμα εχει παει ας πουμε με 10, και ειναι τωρα μαζι σου..και καθεται... αυτο κατι σημαινει...
Οτι μαλλον κανεις 'κατι' καλα... , κατι που δεν κανανε οι αλλοι... ;)
(τα fuck buddies δυστυχώς δε μετράνε...)
Γειά σας μπουρδελιαριδες μου και πάλι!
Αναρωτιέμαι, πόσο πολύ μας ένοχλεί το ερωτικό παρελθόν της γκομενάς μας?
Για παράδειγμα, στους πόσους συντρόφους θα ξεκινούσε να σας ενοχλεί το παρελθόν της? (Άμα σας έλεγε οτι εχει πάει με 5, 10 ή πόσους γενικά?)
Άμα σαε εκμυστηρευόταν το παρελθόν της, μέχρι πόσους θα ήταν το δικό σας όριο για να μη τη θεωρούσατε πουτάνα? >
Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!
Ευχαριστώ πολύ!
Η γυναικα πρεπει να εχει παρελθον (και προικα) και ο αντρας μελλον.
Κανονας χρυσος. Ελφτεξ σπικινγκ.
Oscar Wilde speaking
Απιστευτα καλο !!!ΡΕΝΑ (ΓΙΑ ΣΕΝΑ)
Τρείς είχε μόνο εραστές
που ήταν όλοι εγωϊστές
ολοι την ήθελαν παρθένα
την όμορφη μικρή τη Ρένα !
Και του μουνιού τη παρθενιά
την έδωσε σε μιά γωνιά
στα όρθια σε έναν Μάκη
γιατί είχε ωραίο μηχανάκι !
Το κολαράκι το δωσε κι αυτό
στον Μήτσο τον υδραυλικό
κι έχασε κάθε παρθενιά
θα ήταν στα δεκαεννιά !
Ο τρίτος της ο εραστής
ήτανε ένας ταξιτζής
που βρήκε τρύπες δουλεμένες
με τη ψωλή ερωτευμένες !
Αυτό είναι το παρελθόν της Ρένας
άραγε θα τη παντρευτεί κανένας ?
Της δίνω προίκα μεζονέτα
κι εξοχικό με κήπο στη Κινέτα !
Οσοι ενδιαφέρεστε να στείλετε πι μί
είναι ωραίο και ψηλό, γαλανομάτικο μουνί
κι αμα δεν ήταν αδερφή μου
θα είχα χώσει τη ψωλή μου !
![]()
Μια ερώτηση φιλε: Ζηλευεις ή μου φαίνεται?Γειά σας μπουρδελιαριδες μου και πάλι!
Αναρωτιέμαι, πόσο πολύ μας ένοχλεί το ερωτικό παρελθόν της γκομενάς μας?
Για παράδειγμα, στους πόσους συντρόφους θα ξεκινούσε να σας ενοχλεί το παρελθόν της? (Άμα σας έλεγε οτι εχει πάει με 5, 10 ή πόσους γενικά?)
Άμα σαε εκμυστηρευόταν το παρελθόν της, μέχρι πόσους θα ήταν το δικό σας όριο για να μη τη θεωρούσατε πουτάνα? >
Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!
Ευχαριστώ πολύ!
Το παρελθον ειναι παρελθον !!!
Αν καθησουμε και βαλουμε την ιδεα, με ποσους πηγε η συντροφος μας, θα τρελαθουμε !!!
Σε καθε ερωτηση μας, που δεν μας αρεσει η απαντηση της, θα της λεμε οτι ειναι ΠΟΥΤΑΝΑ ???
Τετοιες σκεψεις, κανουν μεγαλο ΚΑΚΟ σε μια σχεση, εκτος και εαν αντιληφθεις κατι οταν ειναι μαζι σου, οποτε τοτε της δινεις τα παπουτσια στο χερι και φευγεις ΚΥΡΙΟΣ !!!
Τωρα εαν πηγε με εναν, εσυ λες πηγε με δυο και ουτο καθε εξης, γιαυτο βγαλτε την σκεψη και γαμηστε την οπως μπορειτε, για να μην της δωσεται την ευκαιρια να σκεφτει, οτι εχει παει μονο με ενα η με δεκα, η εικοσι !!!
Οταν λεω γαμηστε την, εννοω να την ικανοποιησετε και σωματικα και ψυχικα αλλα και πνευματικα, μονο τοτε η σχεση θα παει καλα και η σκεψη με ποσους πηγε θα σβησει, αργα - αργα απο το μυαλο σου !!!
τυπε αυτην την σειρα την βλεπουν οι ελλεεινιδες και νομιζουν οτι ειναι απελευθερωμενες
και οτι θα κανουν και αυτες τα ιδια![]()
όντωςείχα γνωρίσει μια θεόχοντρη που έλεγε "αυτή η σειρά, όλη μου η ζωή"
![]()
Απο τις επαληψεις ζει ???όντωςείχα γνωρίσει μια θεόχοντρη που έλεγε "αυτή η σειρά, όλη μου η ζωή"
![]()