Νέα

Παρελθόν ερωτικής συντρόφου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα idanikos2011
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 519
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
1 =<  :bigdick: =< 2 για εικοσάρα και + 1 για κάθε τριετία της ηλικίας της πάνω απ τα 20...

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Γειά σας μπουρδελιαριδες μου και πάλι!

Αναρωτιέμαι, πόσο πολύ μας ένοχλεί το ερωτικό παρελθόν της γκομενάς μας?
Για παράδειγμα, στους πόσους συντρόφους θα ξεκινούσε να σας ενοχλεί το παρελθόν της? (Άμα σας έλεγε οτι εχει πάει με 5, 10 ή πόσους γενικά?)
Άμα σαε εκμυστηρευόταν το παρελθόν της, μέχρι πόσους θα ήταν το δικό σας όριο για να μη τη θεωρούσατε πουτάνα?  >:(

Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!

Ευχαριστώ πολύ!

Αναφέρεσαι σε γκόμενα γενικώς ή σε σχέση με προοπτική μονιμότητος?
Οι περαστικές δεν πα να χανε οσους θέλουν - με την επιφύλαξη της υγείας
Η μόνιμη τι εμπιστοσύνη σου γενναει, αν μετραει τους πρώην της σε χιλιομετρα λούτσου?

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Οφείλει να έχει πάει με όσους τράβηξε η ψυχή της και το σώμα της.

Όσες φίλες μου είχαν στερημένη εφηβεία λόγω προκαταλήψεων, αυστηρών γονέων κλπ, έκαναν ένα ξέσπασμα κάποια στιγμή του επιπέδου πηδιόντουσαν και με 2 διαφορετικούς την ίδια μέρα, έναν μετά την δουλειά και έναν το βράδυ. Παντρεμένους, συνάδελφους, πελάτες, one day/night stand παρτούζες κλπ.. Για μεγάλο διάστημα, 2-3 χρόνια..

Επειδή τους το είχαν στερήσει ήθελαν να βγάλουν τα απωθημένα τους..

Σήμερα είναι με την οικογένειά τους υπόδειγμα, κάποιες είχαν γνωρίσει απο εκείνη την έντονη περίοδο τον σημερινό άντρα τους.

Αρα, άν κάποια γουστάρει να πάει με 5, οκ. με 125 πάλι οκ 

Οι άντρες τους το ξέρουν?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οφείλει να έχει πάει με όσους τράβηξε η ψυχή της και το σώμα της.

Όσες φίλες μου είχαν στερημένη εφηβεία λόγω προκαταλήψεων, αυστηρών γονέων κλπ, έκαναν ένα ξέσπασμα κάποια στιγμή του επιπέδου πηδιόντουσαν και με 2 διαφορετικούς την ίδια μέρα, έναν μετά την δουλειά και έναν το βράδυ. Παντρεμένους, συνάδελφους, πελάτες, one day/night stand παρτούζες κλπ.. Για μεγάλο διάστημα, 2-3 χρόνια..

Επειδή τους το είχαν στερήσει ήθελαν να βγάλουν τα απωθημένα τους..

Σήμερα είναι με την οικογένειά τους υπόδειγμα, κάποιες είχαν γνωρίσει απο εκείνη την έντονη περίοδο τον σημερινό άντρα τους.

Αρα, άν κάποια γουστάρει να πάει με 5, οκ. με 125 πάλι οκ 
μηπως οι φιλες σου εβλεπαν πολυ sex and the city? :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΑΤΙΜΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μιά παρτούζα γνώρισε
τον άντρα της ζωής της
κι απο τον άλλο χώρισε
που ήταν εραστής της !

Αντρα θα σ΄έχω μόνιμο
σκυλί θα΄μαι πιστό σου
δώσε μου το επώνυμο
κάνε με σύζυγό σου !

Και θα ξεχάσω τα καβλιά
που έχω πηδηγμένα
στη τελετή θέλω βιολιά
να παίζουνε για μένα !

Δεν μπορώ άλλο, έχω πέσει κάτω απ τα γέλια ! :2funny:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΤΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ

Οι καλεσμένοι αφήσανε
καθένας το δικό του
δώρα γεμάτοι ήρθανε
στο νέο σπιτικό του !

Αρχίσανε και τις ευχές
στο νέο το ζευγάρι
και άλλοι δίναν συμβουλές
έτσι για να γουστάρει !

Καλή χρυσή και άγια
θα είναι η Ελπίδα
θυμάμαι πήδαγε άγρια
τον φίλο Λεωνίδα !

Κι εγώ θυμάμαι μιά φορά
είπε και ο θανάσης
το πως γαμιόταν η κυρά
κοίτα γαμπρέ τέτοιο μουνί
δε πρέπει να το χάσεις !

Τα του σπιτιού,(παιδάκια, σκυλάκια κλπ)...αργότερα !

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
παντως μια ελληνιδα που ειχα εγω σχεση γιοα κανα διμηνο μεχρι που την σουταρα,ειχε παει τρεις φορες στην Τουρκια με μια φιλη της και γαμιοντουσαν με Τουρκους!Εθνοπροδοτριες πουτανες!!! :ak: :ak: :ak: :ak: :ak:

Για κρέμασμα είναι αυτή η ελεινίδα.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.462
Πόντοι
6.955
Παιδιά το θέμα που συζητάμε πονάει πολύ.....
Εγώ που στα 33 μου έχω πάει με ελάχιστες γυναίκες έχω τέτοιο κόμπλεξ με το γεγονός πως μια γυναίκα στην ηλικά που απευθύνομαι (25 - 30 π.χ.) έχει περισσότερες εμπειρίες απο εμένα ώστε δεν με βλέπω να παντρέυομαι και να νοικοκιρεύομαι. Θα έχω αποθημένα, πως να αγαπήσω?
Τώρα σχετικά με το το με πόσους έχει γαμηθεί μια γκόμενα μας η απάντηση είναι πως δεν ξέρουμε και δεν θα μάθουμε ποτέ την αλήθεια. Το πιο πιθανό είναι πως την έχουν γαμήσει πολλοί.
Όπως στην "οικονομική επιστήμη" έτσι και στο σεξ νομίζω πως ισχύει ο νόμος του pareto...ο 80 - 20. Το 80% λοιπόν των γυναικών το γαμάει το 20% των ανδρών!

Επισκέπτης
Είναι καιρός που παρακολουθώ τις συζητήσεις στο σαιτ σχετικά με άνδρες και γυναίκες και αισθάνομαι σαν άνδρας οτι πραγματικά ως φύλο δεν έχουμε ξεπεράσει κάποιες φοβίες κόμπλεξ μας απέναντι στο άλλο φύλο.

Τελικά το σύνδρομο Madonna-Whore, Madonna-Hure, Παναγία-Παρθένα καλά κρατεί. Χαλαρώστε ρε αγόρια. Δηλαδή εμείς μια χαρά να γαμάμε call girls, city tours, FKK, μπουρδέλα των 20 €, μαύρες των 10 €, flatrate μπουρδέλα Γερμανίας κλπ αλλά αυτές αν έχουν πάνω από ένα γκόμενο κόκκινη κάρτα.

Ας πούμε γράφει ο lakis 33 χθες. Η θα είναι παρθένα ή θα είναι "ξεσκισμένη". Σώπα ρε μεγάλε.

Χωρίς να θέλω να θυμώσω κάποιος από όσους είναι εδώ αλλά πολλά από αυτά που γράφουν πολλοί εδώ μέσα αφ΄ ενός αποδεικνύουν μία άγνοια σχετικά με το κίνητρο που οδηγεί μια γυναίκα στο κρεβάτι (και εξηγεί γιατί πολλοί εδώ μέσα ταυτίζουν πλέον την γυναίκα με το αγοραίο σεξ) και αφ΄ ετέρου υπογραμμίζουν οτι οι άνδρες βιώνουμε σε σχέση με το άλλο φύλο μία βασική αντίφαση. Θέλουμε να γαμήσουμε αλλά την γυναίκα που θα μας βάλει κάτω και θα μας ξεσκίσει (εκτός αγοραίου έρωτα) την φοβόμαστε γιατί πιστεύουμε οτι είναι "ξεσκισμένη" άρα οτι θα μας γαμηθεί με άλλον. Εκεί όμως φαίνεται τι άνδρας είσαι μεγάλε αν μπορείς να κρατήσεις μία τέτοια γυναίκα όσο γίνεται τέλος πάντων. Αλλιώς παντρεύεσαι ένα ψοφίμι με συνοικέσιο και γαμάς στα μπουρδέλα. Τότε όμως ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ. Όπως μάλλον κάνουν πολλοί εδώ μέσα.

Επαναλαμβάνω παίδες χωρίς παρεξήγηση. Ακαδημαική συζήτηση κάνουμε. Αντίθετες απόψεις δεκτές.
επιτελους!!!

Επισκέπτης
Δεν διαβασες τι ειπε παρακατω;τον παρακαλαγε γονατιστη 3 χρονια,και της την εκανε την χαρη. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Κάτι τέτοιες γυναίκες ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο.Το μόνο που τις νοιάζει είναι να γίνουν η κυρία του κυρίου.Τέλοσπαντων όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Κάτι τέτοιες γυναίκες ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο.Το μόνο που τις νοιάζει είναι να γίνουν η κυρία του κυρίου.Τέλοσπαντων όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

συ πως την ειδες δηλαδη ρε τελαρο

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
17
Πόντοι
3.057
Γειά σας μπουρδελιαριδες μου και πάλι!

Αναρωτιέμαι, πόσο πολύ μας ένοχλεί το ερωτικό παρελθόν της γκομενάς μας?
Για παράδειγμα, στους πόσους συντρόφους θα ξεκινούσε να σας ενοχλεί το παρελθόν της? (Άμα σας έλεγε οτι εχει πάει με 5, 10 ή πόσους γενικά?)
Άμα σαε εκμυστηρευόταν το παρελθόν της, μέχρι πόσους θα ήταν το δικό σας όριο για να μη τη θεωρούσατε πουτάνα?  >:(

Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!

Ευχαριστώ πολύ!

προσωπικά δε μ' ενοχλεί.
μ' ενδιαφέρει το παρόν και το μέλλον μαζί μου. ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom