cloudrider
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 103
- Πόντοι
- 11
εγω και σιγουρα μερικες ακομα που ξερω![]()
Να σε γνωρισουμε,να σε γνωρισουμε και σενα και τις γνωστες σου !!! ;)
εγω και σιγουρα μερικες ακομα που ξερω![]()
Γειά σας μπουρδελιαριδες μου και πάλι!
Αναρωτιέμαι, πόσο πολύ μας ένοχλεί το ερωτικό παρελθόν της γκομενάς μας?
Για παράδειγμα, στους πόσους συντρόφους θα ξεκινούσε να σας ενοχλεί το παρελθόν της? (Άμα σας έλεγε οτι εχει πάει με 5, 10 ή πόσους γενικά?)
Άμα σαε εκμυστηρευόταν το παρελθόν της, μέχρι πόσους θα ήταν το δικό σας όριο για να μη τη θεωρούσατε πουτάνα? >
Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!
Ευχαριστώ πολύ!
η πιο απλά:1 =<=< 2 για εικοσάρα και + 1 για κάθε τριετία της ηλικίας της πάνω απ τα 20...
Οφείλει να έχει πάει με όσους τράβηξε η ψυχή της και το σώμα της.
Όσες φίλες μου είχαν στερημένη εφηβεία λόγω προκαταλήψεων, αυστηρών γονέων κλπ, έκαναν ένα ξέσπασμα κάποια στιγμή του επιπέδου πηδιόντουσαν και με 2 διαφορετικούς την ίδια μέρα, έναν μετά την δουλειά και έναν το βράδυ. Παντρεμένους, συνάδελφους, πελάτες, one day/night stand παρτούζες κλπ.. Για μεγάλο διάστημα, 2-3 χρόνια..
Επειδή τους το είχαν στερήσει ήθελαν να βγάλουν τα απωθημένα τους..
Σήμερα είναι με την οικογένειά τους υπόδειγμα, κάποιες είχαν γνωρίσει απο εκείνη την έντονη περίοδο τον σημερινό άντρα τους.
Αρα, άν κάποια γουστάρει να πάει με 5, οκ. με 125 πάλι οκ
μηπως οι φιλες σου εβλεπαν πολυ sex and the city?Οφείλει να έχει πάει με όσους τράβηξε η ψυχή της και το σώμα της.
Όσες φίλες μου είχαν στερημένη εφηβεία λόγω προκαταλήψεων, αυστηρών γονέων κλπ, έκαναν ένα ξέσπασμα κάποια στιγμή του επιπέδου πηδιόντουσαν και με 2 διαφορετικούς την ίδια μέρα, έναν μετά την δουλειά και έναν το βράδυ. Παντρεμένους, συνάδελφους, πελάτες, one day/night stand παρτούζες κλπ.. Για μεγάλο διάστημα, 2-3 χρόνια..
Επειδή τους το είχαν στερήσει ήθελαν να βγάλουν τα απωθημένα τους..
Σήμερα είναι με την οικογένειά τους υπόδειγμα, κάποιες είχαν γνωρίσει απο εκείνη την έντονη περίοδο τον σημερινό άντρα τους.
Αρα, άν κάποια γουστάρει να πάει με 5, οκ. με 125 πάλι οκ
παντως μια ελληνιδα που ειχα εγω σχεση γιοα κανα διμηνο μεχρι που την σουταρα,ειχε παει τρεις φορες στην Τουρκια με μια φιλη της και γαμιοντουσαν με Τουρκους!Εθνοπροδοτριες πουτανες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
επιτελους!!!Είναι καιρός που παρακολουθώ τις συζητήσεις στο σαιτ σχετικά με άνδρες και γυναίκες και αισθάνομαι σαν άνδρας οτι πραγματικά ως φύλο δεν έχουμε ξεπεράσει κάποιες φοβίες κόμπλεξ μας απέναντι στο άλλο φύλο.
Τελικά το σύνδρομο Madonna-Whore, Madonna-Hure, Παναγία-Παρθένα καλά κρατεί. Χαλαρώστε ρε αγόρια. Δηλαδή εμείς μια χαρά να γαμάμε call girls, city tours, FKK, μπουρδέλα των 20 €, μαύρες των 10 €, flatrate μπουρδέλα Γερμανίας κλπ αλλά αυτές αν έχουν πάνω από ένα γκόμενο κόκκινη κάρτα.
Ας πούμε γράφει ο lakis 33 χθες. Η θα είναι παρθένα ή θα είναι "ξεσκισμένη". Σώπα ρε μεγάλε.
Χωρίς να θέλω να θυμώσω κάποιος από όσους είναι εδώ αλλά πολλά από αυτά που γράφουν πολλοί εδώ μέσα αφ΄ ενός αποδεικνύουν μία άγνοια σχετικά με το κίνητρο που οδηγεί μια γυναίκα στο κρεβάτι (και εξηγεί γιατί πολλοί εδώ μέσα ταυτίζουν πλέον την γυναίκα με το αγοραίο σεξ) και αφ΄ ετέρου υπογραμμίζουν οτι οι άνδρες βιώνουμε σε σχέση με το άλλο φύλο μία βασική αντίφαση. Θέλουμε να γαμήσουμε αλλά την γυναίκα που θα μας βάλει κάτω και θα μας ξεσκίσει (εκτός αγοραίου έρωτα) την φοβόμαστε γιατί πιστεύουμε οτι είναι "ξεσκισμένη" άρα οτι θα μας γαμηθεί με άλλον. Εκεί όμως φαίνεται τι άνδρας είσαι μεγάλε αν μπορείς να κρατήσεις μία τέτοια γυναίκα όσο γίνεται τέλος πάντων. Αλλιώς παντρεύεσαι ένα ψοφίμι με συνοικέσιο και γαμάς στα μπουρδέλα. Τότε όμως ΖΕΙΣ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΖΩΗ. Όπως μάλλον κάνουν πολλοί εδώ μέσα.
Επαναλαμβάνω παίδες χωρίς παρεξήγηση. Ακαδημαική συζήτηση κάνουμε. Αντίθετες απόψεις δεκτές.
εγω παλι απορω πως τον παντρευτηκε.Απορω πως εκανες προταση στην γυναικα σου ρε τυπε.
Δεν διαβασες τι ειπε παρακατω;τον παρακαλαγε γονατιστη 3 χρονια,και της την εκανε την χαρη.εγω παλι απορω πως τον παντρευτηκε.
Κάτι τέτοιες γυναίκες ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο.Το μόνο που τις νοιάζει είναι να γίνουν η κυρία του κυρίου.Τέλοσπαντων όμοιος ομοίω αεί πελάζει.Δεν διαβασες τι ειπε παρακατω;τον παρακαλαγε γονατιστη 3 χρονια,και της την εκανε την χαρη.![]()
![]()
![]()
![]()
Κάτι τέτοιες γυναίκες ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο.Το μόνο που τις νοιάζει είναι να γίνουν η κυρία του κυρίου.Τέλοσπαντων όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
Γειά σας μπουρδελιαριδες μου και πάλι!
Αναρωτιέμαι, πόσο πολύ μας ένοχλεί το ερωτικό παρελθόν της γκομενάς μας?
Για παράδειγμα, στους πόσους συντρόφους θα ξεκινούσε να σας ενοχλεί το παρελθόν της? (Άμα σας έλεγε οτι εχει πάει με 5, 10 ή πόσους γενικά?)
Άμα σαε εκμυστηρευόταν το παρελθόν της, μέχρι πόσους θα ήταν το δικό σας όριο για να μη τη θεωρούσατε πουτάνα? >
Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο!
Ευχαριστώ πολύ!
ρουφα τ'αυγο σου εσυ ρε μπουλη.πεταχτηχες σαν πορδη.συ πως την ειδες δηλαδη ρε τελαρο
ρουφα τ'αυγο σου εσυ ρε μπουλη.πεταχτηχες σαν πορδη.
Κάτι τέτοιες γυναίκες ξεφτιλίζουν το γυναικείο φύλο.Το μόνο που τις νοιάζει είναι να γίνουν η κυρία του κυρίου.Τέλοσπαντων όμοιος ομοίω αεί πελάζει.
αμα ειναι ετσι ελα να την κανουμε παρεα.να φυγετε να πατε αλλου. εδω ειναι αρχιδοκαμπος γιδι