Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Αν και συνεργάζεται κατά κόρον με ʼραβες που αυτό σημαίνει ότι σε διάφορα ταξίδια και επισκέψεις παίρνουν μαζί τους και τα καλύτερα CG που υπάρχουν σε όλο το κόσμο (έχω δει 3 και έχω πάθει πλάκα 2 μοντέλα από Τσεχία και Γαλλία και μία αμερικάνα τραγουδίστρια), έχει βίτσιο να πηγαίνει σε μπουρδελοξενοδοχεία.
Αυτό που μου είπε και είχε απόλυτο δίκιο είναι ότι όταν συστήνουμε κάτι πέρνουμε και τις ανάλογες ευθύνες. Είπε μάλιστα ότι γι αυτό το λόγω δεν συστήνουμε ποτέ γιατρό και δικηγόρο....
Μάγκες ήμουν ξεκάθαρος. Ο τύπος εδώ και 5 μήνες που εγκαταστάθηκε μόνιμα ελλάδα έχει πάρει jennifer και sara από local cg. Ταξιδεύει συνέχεια και ο χρόνος του είναι περιορισμένος. δεν ξέρω αν είχε ξαναφάει καθυστέρηση, ποτέ πάντως δεν είχε παραπονεθεί. Για να γκρινιάζει τόσο πάει να επι ότι είχε κανονίσει τον χρόνο του έτσι και του στράβωσε το πρόγραμμα. απλά είναι τα πράγματα και εσείς ασχολείστε με το αν έχει η δεν έχει πείρα και όχι με το ότι επιτέλους κάποιος ζητάει αυτό που του υπόσχονται στο τηλέφωνο και δεν διστάζει να ακυρώσει μετά από καθυστέρηση η αν δεν είναι αυτό ακριβώς που ζήτησε η που πλήρωσε κιόλας. Εγώ σε αντίστοιχη φάση έχω κάνει το κορόιδο και μετά έβριζα τον ευατό μου....
local call girl απο γραφειο (γιατι για γραφειο μιλαμε) και ερχετε στην ωρα του χωρις μαλιστα να εχεις δώσει δωμάτιο.....?
ρε σεις φιδια .....μου μυρίζονται![]()
100% σωστό...Κατά τη γνώμη μου, πολλά ξεκινάνε από τη διάθεση που έχουμε, ως πελάτες, να ανεχτούμε φτωχές υπηρεσίες (προσφερόμενα, ακρίβεια στην ώρα, κ.λπ.) με αντάλλαγμα το 'σκόντο' στην τιμή. Δεν έχω πολλά λεφτά για να μη μ' ενδιαφέρει η τιμή. Η εμπειρία μου όμως - καθόλου μεγάλη σε πουτάνες, cg, κ.λπ. αλλά πολύ μεγάλη σε επαγγελματικές σχέσεις - δείχνει ότι, αν μπεις στη λογική να δεχτείς εκπτώσεις σε αυτό που παίρνεις με αντάλλαγμα εκπτώσεις σε αυτό που δίνεις, μακροπρόθεσμα έχεις χάσει. Προσωπικά, τα καλύτερα που έχω απολαύσει είναι εκείνα που τα πλήρωσα στο κόκκαλο. Και οι χειρότερες εμπειρίες είναι από 'ευκαιρίες', οι οποίες αποδείχτηκαν μούφα.
το πας στοιχηματάκι? ο χαμένος πληρώνει 2ωρο 300Euro?