You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραμύθια στριπτητζόφιλων σε στρίπερς!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 28
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vasos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 28 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 33
- Like
- 32
- Πόντοι
- 2.057
εγω δε λεω(ελεγα βασικα γιατι εχω σχεδον ξεκοψει απο το αθλημα) κανενα η σχεδον κανενα ψεμα.μηπως ειναι αυτο?
καλα δεν της ειχες πει της λεγαμενης οτι εισαι σπάταλος,έ σκρουντζάκο?
καλα δεν της ειχες πει της λεγαμενης οτι εισαι σπάταλος,έ σκρουντζάκο?
...Είσαι η ωραιότερη γυναίκα που έχω δεί στη ζωή μου..!!
.... Είσαι πολύ καλό παιδί τελικά....
....Κρίμα που η ζωή σου τα έφερε έτσι και βρίσκεσαι εδώ.... πάντως έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω... συνήθως στον πάτο του βαρελιού με τα " σκ..." βρίσκεται το διαμάντι....
..και ο Χριστός συγχώρεσε τις αμαρτωλές... άν ζούσε σήμερα... εδώ θα δίδασκε...
Εχω πολλές γκομ... και πολλά λεφτά, είμαι παρα-μορφωμένος, έχω porche ( σε μινιατούρα )εδώ έρχομαι απλά για να ξεχαστώ.. ή να συνοδεύσω τους φίλους μου, που είναι ψιλο-λυγούρια..
Δεν κάνω χορό μαζί σου, γιατί ντρέπομαι !!! μήπως όμως να βγαίναμε καμιά βόλτα μαζί ? είσαι ξεχωριστό παιδί.... μην φοβάσαι δεν θέλω να σε μαμήσω.... απλά παρέα !!!!
μη φοβάσαι ότι θα με χάσεις από πελάτη... μπορεί να βγαίνουμε φιλικά ( χωρίς σεξ ) και συγχρόνως να είμαι και πελάτης σου... !!
Υπό άλλες συνθήκες , θα μπορούσα και να σε παντρευτώ...!!!
και άλλες τέτοιες παπαρολογίες !!!
....Κρίμα που η ζωή σου τα έφερε έτσι και βρίσκεσαι εδώ.... πάντως έτσι μου δόθηκε η ευκαιρία να σε γνωρίσω... συνήθως στον πάτο του βαρελιού με τα " σκ..." βρίσκεται το διαμάντι....
Εχω πολλές γκομ... και πολλά λεφτά, είμαι παρα-μορφωμένος, έχω porche ( σε μινιατούρα )εδώ έρχομαι απλά για να ξεχαστώ.. ή να συνοδεύσω τους φίλους μου, που είναι ψιλο-λυγούρια..
Δεν κάνω χορό μαζί σου, γιατί ντρέπομαι !!! μήπως όμως να βγαίναμε καμιά βόλτα μαζί ? είσαι ξεχωριστό παιδί.... μην φοβάσαι δεν θέλω να σε μαμήσω.... απλά παρέα !!!!
μη φοβάσαι ότι θα με χάσεις από πελάτη... μπορεί να βγαίνουμε φιλικά ( χωρίς σεξ ) και συγχρόνως να είμαι και πελάτης σου... !!
...Είσαι η ωραιότερη γυναίκα που έχω δεί στη ζωή μου..!!
αυτο με τον πατο και το βαρελι σε ποια γλωσσα το λες????????
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
"Είμαι άνεργος"
"Δεν έχω ξαναπάει σε στριπ"
"Δεν έχω πάει ποτέ ανατολικό μπλοκ"
"Γιατί το πριβέ είναι πιο ακριβό? Τι κάνετε εκει?"
"Δεν κρίνω τους ανθρώπους από την δουλειά τους"
"Το ότι δουλεύεις σε στιπτηζάδικο, δεν σημαίνει ότι είσαι πουτάνα"
"Είμαι παντρεμένος με παιδιά, δεν μπορούμε να πάμε σπίτι μου"
"Δεν μπορώ να πάμε στο Interconti, δουλεύει στην reception μία ανηψιά μου"
"Έχω σε μεγάλη εκτίμηση όσους Ρώσους/Ρουμάνους/Τσέχους κλπ έχω γνωρίσει στην Ελλάδα, είστε πολύ αξιόλογα άτομα"
"Το ξέρω ότι δεν θες τα λεφτά μου και έχω καταλάβει ότι με βλέπεις ως κάτι διαφορετικό"
"Σου έχουν πει ότι είσαι η μόνη εδώ μέσα που πραγματικά ξέρει να χορεύει?"
"Σου έχουν πει ότι είσαι η μόνη εδώ μεσα που πραγματικά είναι όμορφη?"
"Φαντάζομαι ότι σου έχουν πει ότι χαραμίζεσαι εδώ μεσα και έπρεπε να είσαι τουλάχιστον μοντέλο/παρουσιάστρια/τραγουδίστρια κλπ"
"Έχω φίλους φωτογράφους στο MAXIM, θα ρωτήσω να βρεθούμε να τα πείτε να σου βάλει φωτογραφίες στο περιοδικό"
"Έχω φίλους στο STAR, να ρωτήσω και καλά να σε πετύχουν σε καμία παραλία/club/μπουζούκια κλπ να φανείς πιο έξω μπας και ξεφύγεις από το κωλοχανείο που σε εκεμταλλέυονται"
"Το ξέρεις ότι μιλάς πολύ καλά Ελληνικά για τα χρόνια που είσαι Ελλάδα?"
Και βέβαια όλοι αυτοί οι φίλοι, όταν αρχίζει και ρωτάει τι έγινε...απαντάμε: έχουν πονοκέφαλο, είναι εξωτερικό λόγω δουλειάς, πνίγονται με κάτι επιδείξεις μόδας κλπ κλπ.
Αν θυμηθώ και άλλα...θα γράψω...
"Δεν έχω ξαναπάει σε στριπ"
"Δεν έχω πάει ποτέ ανατολικό μπλοκ"
"Γιατί το πριβέ είναι πιο ακριβό? Τι κάνετε εκει?"
"Δεν κρίνω τους ανθρώπους από την δουλειά τους"
"Το ότι δουλεύεις σε στιπτηζάδικο, δεν σημαίνει ότι είσαι πουτάνα"
"Είμαι παντρεμένος με παιδιά, δεν μπορούμε να πάμε σπίτι μου"
"Δεν μπορώ να πάμε στο Interconti, δουλεύει στην reception μία ανηψιά μου"
"Έχω σε μεγάλη εκτίμηση όσους Ρώσους/Ρουμάνους/Τσέχους κλπ έχω γνωρίσει στην Ελλάδα, είστε πολύ αξιόλογα άτομα"
"Το ξέρω ότι δεν θες τα λεφτά μου και έχω καταλάβει ότι με βλέπεις ως κάτι διαφορετικό"
"Σου έχουν πει ότι είσαι η μόνη εδώ μέσα που πραγματικά ξέρει να χορεύει?"
"Σου έχουν πει ότι είσαι η μόνη εδώ μεσα που πραγματικά είναι όμορφη?"
"Φαντάζομαι ότι σου έχουν πει ότι χαραμίζεσαι εδώ μεσα και έπρεπε να είσαι τουλάχιστον μοντέλο/παρουσιάστρια/τραγουδίστρια κλπ"
"Έχω φίλους φωτογράφους στο MAXIM, θα ρωτήσω να βρεθούμε να τα πείτε να σου βάλει φωτογραφίες στο περιοδικό"
"Έχω φίλους στο STAR, να ρωτήσω και καλά να σε πετύχουν σε καμία παραλία/club/μπουζούκια κλπ να φανείς πιο έξω μπας και ξεφύγεις από το κωλοχανείο που σε εκεμταλλέυονται"
"Το ξέρεις ότι μιλάς πολύ καλά Ελληνικά για τα χρόνια που είσαι Ελλάδα?"
Και βέβαια όλοι αυτοί οι φίλοι, όταν αρχίζει και ρωτάει τι έγινε...απαντάμε: έχουν πονοκέφαλο, είναι εξωτερικό λόγω δουλειάς, πνίγονται με κάτι επιδείξεις μόδας κλπ κλπ.
Αν θυμηθώ και άλλα...θα γράψω...
Αυτο δεν ειναι παραμυθι ειναι πραγματικοτητα ."Έχω φίλους φωτογράφους στο MAXIM, θα ρωτήσω να βρεθούμε να τα πείτε να σου βάλει φωτογραφίες στο περιοδικό"
Θυμαμαι πριν δυο χρονια στο AMAZON επαιζε πολλη φωτογραφιση στο MAXIM
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αυτο δεν ειναι παραμυθι ειναι πραγματικοτητα .
Θυμαμαι πριν δυο χρονια στο AMAZON επαιζε πολλη φωτογραφιση στο MAXIM
Μόνο που εγώ ούτε που έχω αγοράσει ποτέ το περιοδικό...ξέρω όμως ότι όλες γουστάρουν να ελπίζουν ότι θα δημιουργήσουν book με φωτογραφίες μέσω γνωστού κλπ....που σημαίνει πιθανότητα καριέρας στη showbiz κλπ.
...ξέρω όμως ότι όλες γουστάρουν να ελπίζουν ότι θα δημιουργήσουν book με φωτογραφίες μέσω γνωστού κλπ.... που σημαίνει πιθανότητα καριέρας στη showbiz κλπ.
γι' αυτό να τους λες ότι είσαι φίλος του Duracell και θα τους κανονίσεις prive φωτογράφιση ΔΩΡΕΑΝ ;)
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
γι' αυτό να τους λες ότι είσαι φίλος του Duracell και θα τους κανονίσεις prive φωτογράφιση ΔΩΡΕΑΝ ;)
I'll keep you posted!
Και μου ειπε "εκεινη"..
"..δεν με προσεχεις..δεν ερχεσαι στο μαγαζι οσο τακτικα ερχοσουν γα την αλλη..Ενω εγω σε προσεχω περισσοτερο απο εκεινη.."
Εγω της ελεγα.¨."μα δεν ειναι ετσι..Εσυ εισαι το μωρο μου, οι αλλες μου ειναι αδιαφορες.."
Και τι να κανω ο μαλακας..της παραγγελνα 60αρια για να βλεπουν οι αλλες οτι αυτη ηταν η "εκλεκτη"..
"..δεν με προσεχεις..δεν ερχεσαι στο μαγαζι οσο τακτικα ερχοσουν γα την αλλη..Ενω εγω σε προσεχω περισσοτερο απο εκεινη.."
Εγω της ελεγα.¨."μα δεν ειναι ετσι..Εσυ εισαι το μωρο μου, οι αλλες μου ειναι αδιαφορες.."
Και τι να κανω ο μαλακας..της παραγγελνα 60αρια για να βλεπουν οι αλλες οτι αυτη ηταν η "εκλεκτη"..
Στην ερώτηση τι δουλειά κάνεις απαντάω γιατρός. Στην επόμενη ερώτηση τι ειδικότητα απαντάω ψυχίατρος. Από εκεί αρχίζει η πλάκα. Όλες ιντρικάρονται με το επάγγελμα και θέλουν να βγάλουν τα σωθικά τους. Βέβαια πρέπει να ξέρεις και κάτι αλλιώς πόσες παπαριές θα πεις.
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Αλήθεια, εάν πεις ότι είσαι αστυνομικός, ποιες θα ειναι οι αντιδράσεις?
Όχι για να τρομάξεις ή να το παίξεις μάγκας, εάν στο άσχετο σε ρωτήσει η γκόμενα, τι δουλειά κάνεις και πεις "αστυνομικός"....πως θα αντιδράσουν?
Όχι για να τρομάξεις ή να το παίξεις μάγκας, εάν στο άσχετο σε ρωτήσει η γκόμενα, τι δουλειά κάνεις και πεις "αστυνομικός"....πως θα αντιδράσουν?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 33
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 96
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις