Νέα

Παραμύθια στριπτητζόφιλων σε στρίπερς!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τους ξερουν ολους και με τα μικρα τους ονοματα..
Πολλούς δεν τους ξέρουν...μόνο αυτούς που ανήκουν στο τμήμα της περιοχής...:P

Αλήθεια, εάν πεις ότι είσαι αστυνομικός, ποιες θα ειναι οι αντιδράσεις?
Όχι για να τρομάξεις ή να το παίξεις μάγκας, εάν στο άσχετο σε ρωτήσει η γκόμενα, τι δουλειά κάνεις και πεις "αστυνομικός"....πως θα αντιδράσουν?
Συνήθως δεν έχουν πρόβλημα...ειδικά σε ωραία παληκαράκια...μια χαρά...όπως με τους υπόλλοιπους....στους τυπικούς μπάτσους...του "χωριού"...πέφτει σχόλιο στο μπαρ...:P :P

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Πολλούς δεν τους ξέρουν...μόνο αυτούς που ανήκουν στο τμήμα της περιοχής...:P
Συνήθως δεν έχουν πρόβλημα...ειδικά σε ωραία παληκαράκια...μια χαρά...όπως με τους υπόλλοιπους....στους τυπικούς μπάτσους...του "χωριού"...πέφτει σχόλιο στο μπαρ...:P :P

Ωραία, την επόμενη φορά που θα με ρωτήσουν, δεν θα πω άνεργος, θα πω ότι είμαι στρουμφάκι!

xa xa xa xa xa

Επισκέπτης
Ωραία, την επόμενη φορά που θα με ρωτήσουν, δεν θα πω άνεργος, θα πω ότι είμαι στρουμφάκι!

xa xa xa xa xa
Ναι...να το αλλάξεις το άνεργος..γιατί είναι δική μου πατέντα...:P
Aν κ χρησιμοποιώ κ το "άεργος"...όπως κ το "είμαι μικρός για να δουλεύω"....(που λέει κ ο άρχοντας)! :2funny:

ammos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Συνήθως λέω ψεύτικο όνομα. Ότι μου κατέβει στο κεφάλι την στιγμή. Μια φορά που καθυστέρησα να πω όνομα μου λέει η Ρωσίδα: λες ψέματα δεν είναι το πραγματικό σου. Το κατάλαβες της απαντάω, δεν μπορώ όμως να πω το πραγματικό μου. Γιατί μου λέει; Είναι μεγάλη ιστορία και μυστική. Κρατάς μυστικά; Πες μου, πες μου δεν θα το πω. Οπότε σκύβω στο αυτί της και λέω συνομωτικά και με όσο το δυνατόν ρώσικη προφορά: Εράστ Πετρόβιτς Φαντόριν. Αν είναι λίγο μορφωμένη σκάει στα γέλια και έτσι δημιουργείται μια ωραία ατμόσφαιρα.  ;) :cheesy:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Καλά...θ'αλλάξω εγώ....sorry αλλα με T-shirt δεν κυκλοφορώ...:P
α..έχω λατρεία με τα t-shirts, τα περισσότερα τα φτιάχνω και μόνος μου.

Εγώ πλέον πριν μπω εκεί μέσα, βγάζω ρολόγια, ζώνες, ότι φαίνεται πολύτιμο. Άνεργος κανονικός.

Και ολη η παρέα, δεν σου γεμίζει το μάτι "οικονομικά"....

Το καλοκαίρι ειδικά, t-shirt μόνιμο. Τελευταία που ετοιμαζόμουνα να πάω σε ίδρυμα, φόραγα και t-shirt που έγραφε ЯЭЭИIGИЭ ЭSЯЭVЭЯ, ευτυχώς ένας συναθλητής μου το θύμισε και μου πρότεινε να το βγάλω...ποτέ δεν ξέρεις.

(γύρισα σπίτι και άλλαξα t-shirt απλά, δεν πήγα ημίγυμνος!)

Επισκέπτης
α..έχω λατρεία με τα t-shirts, τα περισσότερα τα φτιάχνω και μόνος μου.

Εγώ πλέον πριν μπω εκεί μέσα, βγάζω ρολόγια, ζώνες, ότι φαίνεται πολύτιμο. Άνεργος κανονικός.

Και ολη η παρέα, δεν σου γεμίζει το μάτι "οικονομικά"....

Το καλοκαίρι ειδικά, t-shirt μόνιμο. Τελευταία που ετοιμαζόμουνα να πάω σε ίδρυμα, φόραγα και t-shirt που έγραφε ЯЭЭИIGИЭ ЭSЯЭVЭЯ, ευτυχώς ένας συναθλητής μου το θύμισε και μου πρότεινε να το βγάλω...ποτέ δεν ξέρεις.

(γύρισα σπίτι και άλλαξα t-shirt απλά, δεν πήγα ημίγυμνος!)

Ρολόι...ζώνη...κ ότι φαίνεται πολύτιμο...χρόνια τα έχω κόψει..πρόσφατα έκοψα κ το όχημα....μόνο τα σκουλαρίκια αλλάζω...κ δεν βγάζω τελείως.... :2funny:

Μαλακία πήγες να κάνεις...μεγάλο κι έξυπνο παιδί...πήγες να την πατήσεις σαν πρωτάρης... ;) ;) ;)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Οι ταινίες που θυμόμαστε είναι αυτές με τους πρωτάρηδες....όχι με τους έμπειρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom