Νέα

Παραλία γυμνιστών Τολό-Ναύπλιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bujin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bujin

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
18
Πόντοι
0
Παιδες βρεθηκα για ενα τριημερο στην περιοχη τολο-ναυπλιο και θα ηθελα να μαθω εαν υπαρχει στην ευρυτερη περιοχη καμια παραλια γυμνιστων

Ευχαριστω

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.428
Πόντοι
6.955
Στο pathfinder υπαρχει club με παραλιες γυμνιστων ριξε μια ματια

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
δεν ειναι καλη η παραλία . Πήγα με την γυναικα μου και καναναμε γυμνισμο και ηταν παντου ματακιδες. Ασε που αναγκαστικαμε να φυγουμε γιατι γελαγανε με τη γυναικα μου που ειναι 150 κιλα. πολυ ρατσισμος υπαρχει στη Ελλαδα με τις χοντρες. το εχουμε αντιμετοπισει αυτο και σε κανονικες παραλιες. Με ολοσωμο μαγιο η δικια μου και λενε διαφοροι και διαφορες. " κοιταχτε την φαλαινα. κοιτα πως κρεμονται τα βυζια της και αλλα πολλα

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
δεν ειναι καλη η παραλία . Πήγα με την γυναικα μου και καναναμε γυμνισμο και ηταν παντου ματακιδες. Ασε που αναγκαστικαμε να φυγουμε γιατι γελαγανε με τη γυναικα μου που ειναι 150 κιλα. πολυ ρατσισμος υπαρχει στη Ελλαδα με τις χοντρες. το εχουμε αντιμετοπισει αυτο και σε κανονικες παραλιες. Με ολοσωμο μαγιο η δικια μου και λενε διαφοροι και διαφορες. " κοιταχτε την φαλαινα. κοιτα πως κρεμονται τα βυζια της και αλλα πολλα

Εντάξει, δεν είναι καθόλου καλό να κάνουν οι άλλοι σχόλια για το άτομο που συνοδεύεις. Αλλά δυστυχώς εμείς οι Ελληνες το έχουμε αυτό, να χτυπάμε τον άλλον εκεί που πονάει πιό πολύ και να μην δείχνουμε τάκτ και ευγένεια (όσο και χτυπητό να είναι το πρόβλημα που έχει ο συνάνθρωπός μας).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom