Νέα

Παρακολούθηση κινητών !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcturus
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Για το bluetooth δε συμφωνώ... κάποιος που στην δουλειά του μιλάει 1+ ώρα την ημέρα στο κινητό, δεν χρωστάει τίποτα να κάνει το κεφάλι του φούρνο μικροκυμάτων!

Μπορεί να χρησιμοποιεί απλό hands-free... με καλώδιο!

akis35

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
1
θα πας στην αντ/πια του κινητου σου και θα κανεις ενα all full reset .Αυτο ηταν,κοιμησου ησυχα τωρα .

kykladesgr

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
6
δούλευα στην cosmote πριν καιρό για λίγο και φυσικά έφυγα....παρακολουθούνται τα πάντα αρκεί να ξέρεις :)

Glykotsoutsounos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα,
Σήμερα το πρωί πήγα να πάρω απο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης την Άδεια Δακτυλίου μου.
Στην είσοδο μου ζητήσαν την ταυτότητα μου (φυσιολογικό) ΚΑΙ το κινητό μου (???).
Φυσικά και έκανα την ανάλογη ερώτηση για να πάρω την αόριστη απάντηση: ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ. Φανταστείτε δηλαδή ότι δεν σου λένε ΚΑΝ για ποιό λόγο σου κρατάνε το κινητό.
Σκεπτόμενος λοιπόν τους 2 πιο βασικούς λόγους:
1ον Να μην είναι παγιδευμένο και σκάσει καμμία βόμβα ή
2ον Να μη μπείς μέσα και τραβάς με την κάμερα διάφορα (μερικές φορές και τραγελαφικά)
έδωσα το κινητό μου αφού πρώτα το έκλεισα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ δεν ανοίγει χωρίς ΡΙΝ.
Όταν τελείωσα την δουλειά μου , πηγαίνοντας να πάρω το κινητό μου, είδα έναν μπάτσο που καθόταν σε ένα διπλανό γραφείο να δίνει σε αυτόν που κράτησε το δικό μου κινητο, ένα άλλο κινητό τυλιγμένο με ένα χαρτάκι και να του λέει ΟΚ! Ζήτησα το κινητό μου και μου το έδωσαν κι εμένα με ένα χαρτάκι τυλιγμένο. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ???
Το κούμπωμα της θύρας USB του κινητού μου ήταν ανοικτό.
Δεν θα μπώ καν στον κόπο να ρωτήσω αν μπορεί καποιος να ελέγξει το κινητό όταν είναι κλειστό. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ΓΙΝΕΤΑΙ.
Το θέμα είναι με ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ γίνεται κάτι τέτοιο και ΑΝ είναι ενήμερη η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ για αυτό το πράγμα.

[size=10pt]edit: Διορθώθηκε ο τίτλος από τίτλος από κεφαλαία σε μικρά[/size]

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
πρεπει να βγαζεις μπαταρια τουλαχιστον...

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Καλημέρα,
Σήμερα το πρωί πήγα να πάρω απο το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης την Άδεια Δακτυλίου μου.
Στην είσοδο μου ζητήσαν την ταυτότητα μου (φυσιολογικό) ΚΑΙ το κινητό μου (???).
Φυσικά και έκανα την ανάλογη ερώτηση για να πάρω την αόριστη απάντηση: ΤΕΤΟΙΑ ΕΝΤΟΛΗ ΕΧΟΥΜΕ. Φανταστείτε δηλαδή ότι δεν σου λένε ΚΑΝ για ποιό λόγο σου κρατάνε το κινητό.
Σκεπτόμενος λοιπόν τους 2 πιο βασικούς λόγους:
1ον Να μην είναι παγιδευμένο και σκάσει καμμία βόμβα ή
2ον Να μη μπείς μέσα και τραβάς με την κάμερα διάφορα (μερικές φορές και τραγελαφικά)
έδωσα το κινητό μου αφού πρώτα το έκλεισα ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ δεν ανοίγει χωρίς ΡΙΝ.
Όταν τελείωσα την δουλειά μου , πηγαίνοντας να πάρω το κινητό μου, είδα έναν μπάτσο που καθόταν σε ένα διπλανό γραφείο να δίνει σε αυτόν που κράτησε το δικό μου κινητο, ένα άλλο κινητό τυλιγμένο με ένα χαρτάκι και να του λέει ΟΚ! Ζήτησα το κινητό μου και μου το έδωσαν κι εμένα με ένα χαρτάκι τυλιγμένο. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝΙΣΩ ???
Το κούμπωμα της θύρας USB του κινητού μου ήταν ανοικτό.
Δεν θα μπώ καν στον κόπο να ρωτήσω αν μπορεί καποιος να ελέγξει το κινητό όταν είναι κλειστό. Είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ πως ΓΙΝΕΤΑΙ.
Το θέμα είναι με ΠΟΙΑΝΟΥ ΑΠΟΦΑΣΗ γίνεται κάτι τέτοιο και ΑΝ είναι ενήμερη η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ για αυτό το πράγμα.
γινεται φιλαρακι
επειδη εχω μαγαζι με κινητη τηλεφωνια και σερβις
εγω που ειμαι τελευταιος τελευταιος  εχω εξοπλισμο των 1500 ευρω και μπορω να το κανω
οχι βεβαια για τετοια αλλα για δουλεια

Glykotsoutsounos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
γινεται φιλαρακι
επειδη εχω μαγαζι με κινητη τηλεφωνια και σερβις
εγω που ειμαι τελευταιος τελευταιος  εχω εξοπλισμο των 1500 ευρω και μπορω να το κανω
οχι βεβαια για τετοια αλλα για δουλεια

Σκέψου όμως ότι αυτοί δεν το κάνουν για δουλειά.
Είναι εντελώς ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΗ κίνηση αν γίνεται απο αστυνομικούς.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Σκέψου όμως ότι αυτοί δεν το κάνουν για δουλειά.
Είναι εντελώς ΚΑΤΑΣΚΟΠΙΚΗ κίνηση αν γίνεται απο αστυνομικούς.
καλα ναι αυτο ειναι αλλο παραμυθι
απλα ηθελα να σου πω οτι γινεται και ευκολα και γρηγορα

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Από όσο γνωρίζω....δεν ψάχνουν μέσα στο κινητό σου.
Δηλαδή δεν σκαλίζουν τα  αρχεία σου.

Ανοίγουν όμωως τα καπάκια, τη μπαταρία, κ.τ.λ. προκειμένου να διαπιστώσουν ότι είναι όντως πραγματικό κινητό....και όχι απλά τα καπάκια με μιά βόμβα μέσα.
Και κάνουν και power on....ώστε να δουν ότι είναι πλήρες και λειτουργεί....άρα είναι κανονικό.
Δεν τους ενδιαφέρει να δουν τι έχεις μέσα.
Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Αμερική, με τα νέα μέτρα κατά της τρομοκρατίας, μου έκαναν ακριβώς τα ίδια στο Kennedy.....σε ένα Organiser που είχα μαζί μου.

Glykotsoutsounos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Από όσο γνωρίζω....δεν ψάχνουν μέσα στο κινητό σου.
Δηλαδή δεν σκαλίζουν τα  αρχεία σου.

Ανοίγουν όμωως τα καπάκια, τη μπαταρία, κ.τ.λ. προκειμένου να διαπιστώσουν ότι είναι όντως πραγματικό κινητό....και όχι απλά τα καπάκια με μιά βόμβα μέσα.
Και κάνουν και power on....ώστε να δουν ότι είναι πλήρες και λειτουργεί....άρα είναι κανονικό.
Δεν τους ενδιαφέρει να δουν τι έχεις μέσα.
Σε πρόσφατο ταξίδι μου στην Αμερική, με τα νέα μέτρα κατά της τρομοκρατίας, μου έκαναν ακριβώς τα ίδια στο Kennedy.....σε ένα Organiser που είχα μαζί μου.

Άντε και να πιστέψω ότι αυτό γίνεται.
Το κούμπωμα απο το USB γιατί είχε ανοιχτεί ???

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
Φασιστες  μπατσοι και δεξιοι ;)

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Βρε παλικάρια, κομματάκι τραβηγμένο μου φαίνεται αυτό.
Χωρίς την άδεια σου ή την άδεια εισαγγελέα κανείς δεν μπορεί να πασπατέψει προσωπικά σου αντικείμενα.
Βέβαια το οτι ορισμένοι είναι αρκετά μαλάκες πρέπει να το λάβουμε στα υπ΄ όψιν αλλά και πάλι το θεωρώ απίθανο να πειράζουν τα κινητά.

Και μιας και λέμε για μαλάκες, μια σχετικά νέα είδηση.....
Οι μπάτσοι, οι καλοί μας φίλοι, "απήγαγαν-ανάκριναν" και εδώ κάτω "υπόπτους" για την υπόθεση των Ζωνιανών όπως είχαν κάνει και με τους Πακιστανούς. Νεότερα μάλλον απο σήμερα το βράδυ ή αύριο.

Επισκέπτης
Βρε παλικάρια, κομματάκι τραβηγμένο μου φαίνεται αυτό.
Χωρίς την άδεια σου ή την άδεια εισαγγελέα κανείς δεν μπορεί να πασπατέψει προσωπικά σου αντικείμενα.
Βέβαια το οτι ορισμένοι είναι αρκετά μαλάκες πρέπει να το λάβουμε στα υπ΄ όψιν αλλά και πάλι το θεωρώ απίθανο να πειράζουν τα κινητά.

Και μιας και λέμε για μαλάκες, μια σχετικά νέα είδηση.....
Οι μπάτσοι, οι καλοί μας φίλοι, "απήγαγαν-ανάκριναν" και εδώ κάτω "υπόπτους" για την υπόθεση των Ζωνιανών όπως είχαν κάνει και με τους Πακιστανούς. Νεότερα μάλλον απο σήμερα το βράδυ ή αύριο.
ακομη να τους πεταξετε στην θαλασσα???παει τελειωσαμε..χαλασε & η κρητη..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom