Nio16
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
δεν ξερω αλλα κατι δεν μου παει...αφου ειναι φιδεμπορας
οτι και να ναι βεβαια στη πουτζαμας
δεν ξερω αλλα κατι δεν μου παει...αφου ειναι φιδεμπορας
Τι είναι τα τζαζ;
Τι είναι τα τζαζ;
μαν για trader δεν σε βλεπω πολυ καλο με τα νουμερα.
α γιαυτο φευγουν απτο δωματιο στο 5λεπτοΚομμένος στην αριθμητική της δευτέρας δημοτικού!
70 πελάτες στην (συνήθως) 7ωρή βάρδια πάει να πει ένας πελάτης ανά 6 λεπτά!
Όχι να πλυθεί στο μεταξύ ή να φάει κάτι η κοπέλα!
Ούτε να πιει νερό ή να κατουρήσει...
ελα τωρα δεν καταλαβαινομαστε ξαφνικα? ;)Νίο δεν αναφερόμουν σε σένα αγορίνα μου, ελπίζω να έγινε σαφές σε ποιον αναφερόμουν! ;)
Και φυσικά ούτε στο πιο ξεφτιλισμένο ντέλο δεν πετάνε έξω τον κάθε πελάτη στο πεντάλεπτο. (Η αλήθεια είναι πως έχω πολλά χρόνια να πάω σε τέτοια...)
Πάνε αυτές οι εποχές φίλε.
15-20 κάνουν οι "καλές".
Οι υπόλοιπες είναι ευχαριστημένες αν κάνουν 10.
Βγάλε και τα 4 "τζαζ" (για τα οποία δεν πληρώνονται), δύσκολα βγαίνει πλέον το μεροκάματο.
Οι χρυσές εποχές της χώρας δεν τέλειωσαν μόνο για τους δημόσιους υπάλληλους και τους εργολάβους, τέλειωσαν και για τις πουτάνες, και για τις ταβέρνες, και για τα μπουζουκτζίδικα, γενικά δεν υπάρχει μία πουθενά.
Δεν το βλέπεις γύρω σου?
"Πριν κανα δεκάρι χρόνια" όπως λες, ήταν όπως τα λες. Τώρα πια, όχι.
Έχεις παρακολουθήσει κοπή πίτας που λένε "Το πρώτο κομμάτι του Αγίου τάδε, το δεύτερο του φτωχού, το τρίτο του συλλόγου" και αρχίζουν να μοιράζουν και να τρώνε από το τέταρτο;
Κάτι τέτοιο είναι! ;)
Και σε τι εξυπηρετεί αυτό;
Παίχτη η δική μου ένσταση είναι στο αν κάποια τανα μπορεί να φάει 70-80 πούτσους σε επτά ώρες και να τους τρώει κάθε μέρα!
Λοιπόν η γνώμη μου είναι πως ΔΕΝ μπορεί καμία!
Και όταν είχαν πολύ δουλειά και έδιωχναν τους πελάτες στο πεντάλεπτο (ας το δεχθούμε!) η κοπέλα πήγαινε να ξεκουραστεί λ'ιγο, να φάει, να κατουρήσει κλπ. Δεν πήγαινε να καρφωθεί στον επόμενο πούτσο κατ' ευθείαν!
Ούτε οι ταμίες στις τράπεζες δεν εξυπηρετούν 80 άτομα στη βάρδια τους! Και κάποια διαλλείματα κάνουν...
τυπε εχω μαρτυρια απο πουτανα στο μεταξι στις καλες εποχες μπορει και να ετρωγε 50 στο 7-8ωροΠαίχτη η δική μου ένσταση είναι στο αν κάποια τανα μπορεί να φάει 70-80 πούτσους σε επτά ώρες και να τους τρώει κάθε μέρα!
Λοιπόν η γνώμη μου είναι πως ΔΕΝ μπορεί καμία!
Και όταν είχαν πολύ δουλειά και έδιωχναν τους πελάτες στο πεντάλεπτο (ας το δεχθούμε!) η κοπέλα πήγαινε να ξεκουραστεί λ'ιγο, να φάει, να κατουρήσει κλπ. Δεν πήγαινε να καρφωθεί στον επόμενο πούτσο κατ' ευθείαν!
Ούτε οι ταμίες στις τράπεζες δεν εξυπηρετούν 80 άτομα στη βάρδια τους! Και κάποια διαλλείματα κάνουν...
η πιεξουλα μπορει τυπε ;)τυπε εχω μαρτυρια απο πουτανα στο μεταξι στις καλες εποχες μπορει και να ετρωγε 50 στο 7-8ωρο
οχι καθε μερα ομως
βασικα καμια δεν παιζει να εχει 50 πελατες στην βαρδια της καθε μερα