You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόβει η πουτάνα το γαμήσι;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα axaxouxas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 62
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
http://[URL unfurl="true"]www.reactiongifs.com/wp-content/uploads/2011/05/popcorn_yes.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Τα νέα ποπ κορν με γεύση μπάρμπεκιου τα έχεις δοκιμάσει; :headbang3:
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Φυσικα ..... σε πληροφορω οτι γαμανε τυπε !!!!!!!!Τα νέα ποπ κορν με γεύση μπάρμπεκιου τα έχεις δοκιμάσει;
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
η Μαρκέλα το'κοψε...
Μπα... Απλώς κατέστη ολιγαρκής, φίλτατε Στιρέλα.
koulamaria
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 9.145
- Πόντοι
- 1.936
Πιστεύω ότι είναι καθαρά στο τι κουβαλάει στο κεφάλι της η κάθε εκδιδόμενη.
Άλλες με το που φτιαχτούνε οικονομικά,εξαφανίζονται.Άλλες είναι άπληστες.Άλλες είναι ηλίθιες γιατί γαμιούνται για να ταϊζουν τον γκόμενα με λούσα επειδή τους είπε ότι τις αγαπάει.Άλλες επειδή δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη.Ξέρω μια που γαμιέται επειδή ο άντρας της φούνταρε το μαγαζί της με δάνεια που πήρε αυτή για πάρτη του.....!
Είναι πολλά και στήν ψυχή τους δεν μπορούμε να μπούμε κύριοι!
Άλλες με το που φτιαχτούνε οικονομικά,εξαφανίζονται.Άλλες είναι άπληστες.Άλλες είναι ηλίθιες γιατί γαμιούνται για να ταϊζουν τον γκόμενα με λούσα επειδή τους είπε ότι τις αγαπάει.Άλλες επειδή δεν έχουν που την κεφαλή κλίνη.Ξέρω μια που γαμιέται επειδή ο άντρας της φούνταρε το μαγαζί της με δάνεια που πήρε αυτή για πάρτη του.....!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Oντως σε αρκετες περιπτωσεις ειναι απλα βασανισμενες ψυχες....Πιστεύω ότι είναι καθαρά στο τι κουβαλάει στο κεφάλι της η κάθε εκδιδόμενη.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Oντως σε αρκετες περιπτωσεις ειναι απλα βασανισμενες ψυχες....
oταν βρεχει δεν δουλευετε οι λαχειοπωληδες?σταματατε οπως οι κοντρες στην καβαλας?
TYRAEL
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 54
- Like
- 226
- Πόντοι
- 7.195
αυτό θα μας καταστρέψει {αν δεν το έχει κάνει ήδη...}Μπα... Απλώς κατέστη ολιγαρκής, φίλτατε Στιρέλα.
samsung
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εγώ θυμάμαι μια (αλλά πάνε πολλά χρόνια) που δούλευε μπουρδέλο γιατί "δε βγαίνανε" οικονομικά με τον άντρα της. Είχε πέσει πολύ η δουλειά του. Ταπετσαρίες αυτοκινήτων έφτιαχνε ο τύπος.Ξέρω μια που γαμιέται επειδή ο άντρας της φούνταρε το μαγαζί της με δάνεια που πήρε αυτή για πάρτη του.....!
Και τη θυμάμαι, γιατί μαζί της είχα(με) κάνει κάτι ΑΠΙΘΑΝΑ γαμήσια.
Στρουμπουλή, καμιά 30ριά, νομίζω είχε περάσει και από Φωκ 27.
Μα θα μενα και μισή ώρα στο δωμάτιο!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Aυτο δεν απαγορευεται ? :SΕγώ θυμάμαι μια (αλλά πάνε πολλά χρόνια) που δούλευε μπουρδέλο γιατί "δε βγαίνανε" οικονομικά με τον άντρα της. Είχε πέσει πολύ η δουλειά του. Ταπετσαρίες αυτοκινήτων έφτιαχνε ο τύπος.
Και τη θυμάμαι, γιατί μαζί της είχα(με) κάνει κάτι ΑΠΙΘΑΝΑ γαμήσια.
Στρουμπουλή, καμιά 30ριά, νομίζω είχε περάσει και από Φωκ 27.
Μα θα μενα και μισή ώρα στο δωμάτιο!
Vagelis_20
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μπα..Ποιες γίνονται πουτάνες;Αυτές που θέλουν τα εύκολα λεφτά και γράφουν και ηθική και τιμή και αξιοπρέπεια..Οπότε και να παντρευτούν πάλι κέρατο πέφτει
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Σαν εκφραση μπορει ......ρε μητσαρα κάπου το είδα αυτό θρεντ και αλλού
Ρε ταφτααρ να σε ρωτησω ....
Αμα ριξεις ενα γερο καντηλι στον ιδιοκτητη της σελιδας η τους διαχειριστες τρως η δεν τρως μπαν ?
Εχω μια περιεργια να μαθω ρε παιδακι μου ..... μπορεις να μου λυσεις την απορια ?
Λες να ειναι μαζοχες και να γουσταρουν μερικοι βρισιδι ?
TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
δεν ξερω ρε αλλα πρεπει να εισαι αγαπητος εκει γιατι σου φτιαξαν ξεχωριστο προφιλΛες να ειναι μαζοχες και να γουσταρουν μερικοι βρισιδι ?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.308
- Πόντοι
- 22.266
με εκνευριζει αφανταστα που ενω εχουμε ιεροδουλες μελη στο μπου παντα απεχουν απο τις συζητησεις μας οπως καλη ωρα τωρα θα μπορουσε μια κοπελα να μας βοηθησει στο ερωτημα λεγοντας την εμπειρια της αλλα μονο οι πιο πολλες συμμετεχουν στο δικο τους διαφημηστικο θρεντακι!!!!
εσας δεν σας εκνευριζει???????
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
δεν ξερω ρε αλλα πρεπει να εισαι αγαπητος εκει γιατι σου φτιαξαν ξεχωριστο προφιλ
Με λατρευει η ρουφιανα
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Εχεις απολυτο δικιο !!!!!!με εκνευριζει αφανταστα που ενω εχουμε ιεροδουλες μελη στο μπου παντα απεχουν απο τις συζητησεις μας οπως καλη ωρα τωρα θα μπορουσε μια κοπελα να μας βοηθησει στο ερωτημα λεγοντας την εμπειρια της αλλα μονο οι πιο πολλες συμμετεχουν στο δικο τους διαφημηστικο θρεντακι!!!!
Αλλα γιατι να εκθεσουν τα προσωπικα τους σε ατομα της δουλειας τους ?
Χαζο θα ηταν αν το εκαναν αυτο !!!!!!
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.308
- Πόντοι
- 22.266
ισως εμεις ειμαστε απο θεσεις ισχυος λογω ανωνυμιας και δε περισσοτερο εσεις απο αθηνα και απο σαλλονικηΕχεις απολυτο δικιο !!!!!!
Αλλα γιατι να εκθεσουν τα προσωπικα τους σε ατομα της δουλειας τους ?
Χαζο θα ηταν αν το εκαναν αυτο !!!!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Υποθετω δεν εχει σημασια η ανωνυμια φιλε ....ισως εμεις ειμαστε απο θεσεις ισχυος λογω ανωνυμιας και δε περισσοτερο εσεις απο αθηνα και απο σαλλονικη
Ο "χωρος" ειναι κλειστος εκτιμω και πολυ μα πολυ βρωμικος και ολοι γνωριζονται με τον εναν η τον αλλο τροπο....
Δεν μπορει να ξερει λοιπον η καθε κοπελα το πως θα ερμηνευτει και πως θα χρησιμοποιηθει απο τον καθεναν το οτι πει εις βαρος της.....
Βλεπω και την αντιμετωπιση που εχω εγω που ειμαι ασχετος με τον χωρο απο μερικους μερικους που απλα περναω την ωρα μου .....
Φαντασου να υπηρχε και συμφερον δηλαδη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 14