MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 973
- Πόντοι
- 366
Καλησπερα φιλοι μου βραδυ πεμπτης σημερα και η αγαμια εχει φτασει στο θεο και το θεμα κοινο για ολους πως να ριξουμε κανα γκομενακι. Οκ υπαρχουν οι εφαρμογες γνωριμιων, τα social media οκ, αλλα πλεον τα θεωρω λιγο βαρετα θελω πλεον να γινει γνησιο αντρικο πεσιμο. Για αυτο το λογο εφτιαξα αυτο το νημα ελπιζω να παει και καλα για να γραψουμε ολοι και να δωσουμε τα φωτα μας για το ποιο βραδινα μαγαζια τονιζω παρακμιακα μαζεουν κορασιδες για πεσιματικη. Τονιζω παρακαμικα γιατι στα πιο γνωστα club παραλιακης π.χ acanthus,bolivar και ολα αυτα εχει ολο πιτσιρικια. Αν θελετε πιτσιριακια πατε εκει οκ αλλα εγω δν ειμαι φαν.(Φυσικα για πανω απο 20). Ξερουμε κανα μαγαζακια συνοικιακο σε γειτονια που να μαζευει κορασιδες ηλικιας 25+ μεχρι 40 που να θελουν να διασκεδασουν να περασουν καλα και να γνωριστουν με νεα ατομα να τις φλερταρουν ασχετως αν θα σου ριξουν χειλοπιτα στο τελος ή αν εισαι τυχερος μπορει οχι, να υπαρχει γενικα λιγο η καυλαντα ή τσακπινια. Ακομα ιδανικο θα ειναι αν ξερουμε ποια μαγαζια βαζουν και αυτο το ladies night για να μαζεψει κοσμο που εχει τσαμπα ποτα ή εισοδο για κορασιδες που εκει θα εχει πιο πολλες κοπελες. Πιστευω οτι πολλοι εδω μεσα οσοι εχουν αυτοπεποίθηση θελουν να εχουν ενα κοντινο στεκι στην γειτονια τους και οχι μονο που να γνωριζουν το προσωπικο να ειναι συχνοι πελατες και να πηγαινουν τακτικα για να φλερταρουν με νεες κοπελες και να περασουν καλα ειτε ειναι μονοι τους ειτε με κανα φιλο μαζι για υποστηριξη. Επισης πιστευω οτι υπαρχουν και αρκετες κοπελες ηλικιας 30 που και αυτες ψαχνουν ενα κοντινο προορισμο για δεσκεδαση με ωραια μουσικη που να μην μαζευει πιτσιριακια και να εχει ωριμους ανδρες να φλερταρουν σαν ανθρωποι και οχι απο σοσιαλ media. Θεωρω οτι υπαρχουν αρκετες ωριμες γυναικες 30+ που μπορει να εχουν βγει απο μια σχεση μεγαλη ή απο ενα γαμο και θελουν να φλερταρουν face to face οχι απο σοσιαλ και ειτε να γινει κατι ειτε ακομα και αν το παιξουν δυσκολες και να σου ριξουν ακυρο. Ολα με ευχαριστη διαθεση καια τμοσφαιρα. Κατι τετοιο ψαχνω και εγω και πιστευω πολλοι και απο εσας εδω μεσα. Για να σας βοηθησω ακομα περισσοτερο θα σας δωσω ενα παραδειγμα ενος τετοιου μαγαζιου που πηγαινα παλια προ καραντινας αλλα πλεον εχει πεσει και δεν αξιζει λεγοταν μπουμ μπουμ στην νεα ιωνια ηταν πολυ ωραιο μαγαζακι ξεφτιλαδικο εννοειται παρακμιακο που εκανες καβλαντα ευκολα κεφι, πεσιματικες οι γκομενες ηταν πιο ευκολες σε καμακι λιγο τριτοτεταρτες βεβαια οτι πρεπει και δεν ειχε πολλα πιτσιριακια και πολλα αλλα. Κατι τετοιο στην Αθηνα ξερουμε? Για γραψτες γνωμες
Υ.Γ μην με πρηξετε να μου λετε να παω κολομπαρο εχω παει και εκει αλλα θελω αλλη φαση αυτη που σας περιεγραψα
Υ.Γ μην με πρηξετε να μου λετε να παω κολομπαρο εχω παει και εκει αλλα θελω αλλη φαση αυτη που σας περιεγραψα