Νέα

Παρακαλώ βοηθήστε με!Στοματικός Έρωτας και HIV

• Μέλος που άνοιξε το νήμα van Gogh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.454
Πόντοι
27.261
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα :P Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ Πάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ :( Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
:2funny::2funny::2funny:

Γιολάντης

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
708
Πόντοι
81
Πάντα εγώ!
Χρησιμοποιώ μετά τον αγώνα στοματικό διάλυμα ΜΕ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ.
Αν θέλεις βάλε προφυλακτικό στην γλώσσα σου και κάνε την δουλειά σου...αλλά αυτό με το διάλυμα κάνε το.

τύπε αν ματώνει το ούλο κάνει να βαλω διάλυμα;

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Tι θρίλερ θέματα είναι αυτά που ξεθάβονται σήμερα μη χέσω :confused:
Άνοιξε κανένας τύπος διαγνωστικό κέντρο και ψάχνει πελατεία?
Exουμε επίπεδο εδώ στο bou.και διαγνωστικά κέντρα και σε κάθε κυριλέ επάγγελμα είμαστε μέσα .

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
Τύποι εμένα με έγλυψε στα μούτρα ο σκύλος που υποπτεύομαι, τι υποπτεύομαι δλδ - σίγουρος είμαι τον είδα, ότι έκανε γλυφομούνι σε σκύλα του δρόμου και γάμησε κι ακάποτα ο μαλάκας...
Να πάω συγγρό, λέτε να κόλλησα?
Έχετε κανα καλό διάλυμα να λουστώ?
Μήπως να αυτοκτονήσω από τώρα να γλυτώσω και γιατρούς/θεραπείες?
Πεστε μου άμεσα τύποι τώρα που έχω λίγο χρόνο για αυτοκτονία γιατί στις 5 έχω επαγγελματικό ραντεβού :confused:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.988
Πόντοι
9.297
Τύποι εμένα με έγλυψε στα μούτρα ο σκύλος που υποπτεύομαι, τι υποπτεύομαι δλδ - σίγουρος είμαι τον είδα, ότι έκανε γλυφομούνι σε σκύλα του δρόμου και γάμησε κι ακάποτα ο μαλάκας...
Να πάω συγγρό, λέτε να κόλλησα?
Έχετε κανα καλό διάλυμα να λουστώ?
Μήπως να αυτοκτονήσω από τώρα να γλυτώσω και γιατρούς/θεραπείες?
Πεστε μου άμεσα τύποι τώρα που έχω λίγο χρόνο για αυτοκτονία γιατί στις 5 έχω επαγγελματικό ραντεβού :confused:
Ποιο μέλος είναι ο σκύλος;;;;:rolleyes::think:

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Παίδες καλησπέρα,

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα!Από χτες με έχει πιάσει πανικός!Για πρώτη φορά στη ζωή μου χτες
έκανα γλυφομούνι σε πουτάνα :P Αμέσως μετά αφού πήγα σπίτι μου, πήρα τηλεφωνο στο ΚΕΕΛΠΝΟ να ρωτήσω σχετικά
με την επικινδυνότητα και με φόβησαν :S Αν η στοματική κοιλότητα, μου είπε η γιατρός, έχει αιμορραγούσα πληγή, τότε υπάρχει η πιθανότητα μόλυνσης!Εγώ εχω στο στόμα μου άφθα, εδώ και τρεις μέρες!Που με το έντονο βουρτσισμα ματώνει.Αμέσως έτρεξα στην εφημερία του Ερυθρού Σταυρού στο οδοντιατρικό, για να με δει ο οδοντίατρος. Από ότι μου είπε δεν διέκρινε να υπάρχουν στα ούλα μου εστίες μόλυνσης.Εν συνεχεία, πήγα κατ'ιδίαν στο ΚΕΕΛΠΝΟ.-Δεν γνώριζα ότι εξυπηρετούνε μόνο τηλεφωνικώς-.Ευτυχώς όμως μίλησα με έναν γιατρό ο οποίος με καθυσήχασε, όσον αφορά τις άφθες.Δεν θεωρούνται αιμορραγούσες πληγές.Άλλωστε η άφθα συγκεντρώνει κάτι σαν λευκό επιχρυσμα πάνω στα σημεία που εντοπίζεται.Μου είπε πως δεν έχω λόγο να ανησυχώ,αλλά έγώ είμαι ακόμα φρικαρισμένος :SΠάντα στα μπουρδέλα ήμουν πολύ τυπικός.Τώρα πιστεύω ήρθε η ώρα να τιμωρηθώ :(Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
Καλά ρε φίλε αντί να ρωτήσεις εδώ πρώτα που οι πιο πολλοί έχουμε μεγαλώσει με μουνοζουμα πας κελπνο;; Εκεί μπορεί να σου λέγαν να κάνεις πέντε εμβόλια κορόνα προληπτικά.... Συν ότι τώρα ξέρουν την φάτσα σου και αν σε πετύχουν στα δελα πάλι θα σε τσουβαλιασουν για ραπίντ ...

Nikitas7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2012
Like
1.938
Πόντοι
206
το betandine σκοτώνει όλα τα μικρόβια, όταν τελειώνετε με την πουτάνα κάντε πλύσεις με betandine στο στόμα, βάλτε γύρο από τη βάλανο και όπου αλλού έχετε έρθει σε επαφή με τα σεξουαλικά όργανα της παρτενέρ σας και δεν έχετε θέμα

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.492
Πόντοι
8.846
το betandine σκοτώνει όλα τα μικρόβια, όταν τελειώνετε με την πουτάνα κάντε πλύσεις με betandine στο στόμα, βάλτε γύρο από τη βάλανο και όπου αλλού έχετε έρθει σε επαφή με τα σεξουαλικά όργανα της παρτενέρ σας και δεν έχετε θέμα
ενοικιάζω κολυμπύθρα betadine μαζί με ιερέα που θα σας εξομολογήσει για τις πονηρές πράξεις :zfuck: και θα διαβάσει για το κακό μάτι.
τιμαί κατόπιν συννενοήσεως

Εγγρ.
24 Νοε 2021
Like
3.709
Πόντοι
456
κακο το οτι το μοναδικο του μηνυμα στην συντομη καριερα του στο μπου ηταν αυτο το τρομαγμενο σχολιο απελπισιας

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.940
Πόντοι
6.946

REGGAS

Μέγας
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Like
14.079
Πόντοι
3.506
Εκτός από ξακουστός ζωγράφος, ήταν και μπουρδελιάρης ο κύριος Βανγκ Γκονγκ;
Και αυτός μέλος δηλαδή.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.177
Πόντοι
2.356
ενοικιάζω κολυμπύθρα betadine μαζί με ιερέα που θα σας εξομολογήσει για τις πονηρές πράξεις :zfuck: και θα διαβάσει για το κακό μάτι.
τιμαί κατόπιν συννενοήσεως
ειναι και ο κωνσταντινος καντακουζηνος στην τιμη η παει εξτρα?

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216
Πείτε μου βρε παιδιά αν ξέρεται κάτι παραπάνω, κάνουνε κι άλλοι γλυφομούνι σε πουτάνες;
οχι δεν κανουν και μην ξανακανεις ποτε σου.
εισαι μεγαλος βρωμυλος
θα επρεπε να ντρεπεσαι που εισαι τοσο λαιμαργος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom