mastura
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιουν 2016
- Like
- 400
- Πόντοι
- 26
Αυτό που με χάλασε ηταν ένας διακόπτης που έμοιαζε να έχει ματακι - video καταγραφής.
Αυτό που με χάλασε ηταν ένας διακόπτης που έμοιαζε να έχει ματακι - video καταγραφής.
+1 Δε παίζουν με την ιδιωτική ζωη του πελάτη. Εισαι σίγουρος?
Μάγκες εμένα έτσι μου φάνηκε. Δεν πρόλαβαν να το βγάλω φωτο. Ελπίζω κι εγώ να μη με δω πρωταγωνιστή πουθενά
Εσύ που το ξέρεις?????????Αποκλείεται να υπάρχει κάμερα μέσα σε δωμάτιο....με τίποτα ! υπάρχει σιγουρα στην είσοδο,και πιθανώς στο χωλ της εισόδου,για λόγους ασφαλείας.........οχι όμως σε δωμάτιο.
Φίλε δεν έχασες και τίποτα γιατί η αγαπητή από χρόνια Ολγα προτίμησε να χάσει ένα καλό πελάτη όταν το Μάρτιο που προσπαθούσε να ξαναστήσει το μαγαζί δεν αναγνώρισε τα δύο κουπόνια που είχα λέγοντας χαριτολογώντας ότι τώρα είναι άλλη επιχείρηση. Μαύρο λοιπόν από εμένα και δεν πρόκειται πότε ξανά Ολγα, Πρέπει να μάθεις να έχεις λόγο σαν επιχειρηματίας τα 20 ευρο δεν θα έκαναν τη διαφορά.ωραιο το συστημα με τις καρτες
μουχε περισσεψει καρτα του ΜΠΕΛΙΣΣΙΜΟ κι την πεταξα
απο προσωπο η ειρηνη;;
Τι λες ρε φίλε σοβαρά? Δηλαδή εαν έχεις κάρτα σήμερα του Μαρινόπουλο και πας σε ένα Σκλαβενίτη και σου πούνε δεν περνάει η κάρτα τι θα πεις? Μαύρο στο Σκλαβενίτη????
Οι παλιές κάρτες όταν υπήρχαν, την έκπτωση δεν την έτρωγε μόνο το μαγαζί. Αλλά και οι κοπέλες....
Όπως υποθέτω και τώρα. Μαλακία αν θες την γνώμη μου....
Αλλά δεν είναι και λογικό να θέλεις να ισχύει κάρτα διετίας που αφούσε το τότε ρόστερ του καταστήματος. Δεν νομίζεις?
Αρχικά δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μου απευθύνεσαι.Τι λες ρε φίλε σοβαρά? Δηλαδή εαν έχεις κάρτα σήμερα του Μαρινόπουλο και πας σε ένα Σκλαβενίτη και σου πούνε δεν περνάει η κάρτα τι θα πεις? Μαύρο στο Σκλαβενίτη????
Οι παλιές κάρτες όταν υπήρχαν, την έκπτωση δεν την έτρωγε μόνο το μαγαζί. Αλλά και οι κοπέλες....
Όπως υποθέτω και τώρα. Μαλακία αν θες την γνώμη μου....
Αλλά δεν είναι και λογικό να θέλεις να ισχύει κάρτα διετίας που αφούσε το τότε ρόστερ του καταστήματος. Δεν νομίζεις?
Αγαπητέ andy γράφοντας για το θέμα των καρτών ήθελα απλά να ενημερώσω το συναγωνιστή ΑRH να μη νιώθει άσχημα που πέταξε τις παλιές του κάρτες.Αγαπητέ φίλε,ενω μιλάς με σωστά Ελληνικά και τεκμηριωμένα,χάνεις το όποιο δίκιο σου με την φρασεολογία που χρησιμοποιείς......μιλάμε για ανθρώπους,μιλάμε για γυναίκες,εκδιδόμενες μεν,αλλά ανθρώπινες προσωπικότητες......πολλές απο αυτές είναι και μανάδες......οι αναφορές σου σε χασάπικα,μπριζόλες,κλπ.,νομίζω σε αδικεί.......αν εσύ ο ίδιος δεν αντιμετωπίσεις τις γυναίκες αυτές σαν ανθρώπινες υπάρξεις,μην περιμένεις φιλική και ανθρώπινη αντιμετώπιση,το γεγονός ότι πληρώνεις για να πάρεις κάποιες υπηρεσίες δεν σημαίνει ότι μπορείς να προσβάλλεις τον άλλον.....
Επι της ουσίας τώρα,ολόκληρο θέμα για ενα 20αρικο? το μαγαζί σαφώς λειτουργεί με άλλη διεύθυνση,οπότε λογικό είναι να μην ισχύουν οι παλιές προσφορές.......αν ήξερε η Ολγα ότι θα έγραφες αυτό το κατεβατό,θα στο χάριζε το 20αρικο....όσο για τις παρανομίες που αναφέρεις,μην ξεχνάς ότι είμαστε κι εμείς,σαν πελάτες,μέρος της παρανομίας αυτής,συμμετέχουμε εν γνωσει μας......
Αγαπητέ andy γράφοντας για το θέμα των καρτών ήθελα απλά να ενημερώσω το συναγωνιστή ΑRH να μη νιώθει άσχημα που πέταξε τις παλιές του κάρτες.
Π......
Αρχικά δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μου απευθύνεσαι.
Δεν είμαι φίλος σου οπότε τα ρε και τα σοβαρά άστα για τα δικά σου φιλαράκια.
Επειδή ρωτάς τι νομίζω, νομίζω ότι παρασύρεσαι στη προσπάθεια να ποστάρης ανούσιο αντίλογο και όχι ΠΛΗΡΟΦΌΡΗΣΗ.
Θεωρώ τον εαυτό μου καλό - τακτικό πελάτη και το ανέφερα εσύ όμως με τη αυθαίρετη λογική σου την κάρτα την έκανες διετίας πιθανότατα κρίνοντας εξ ιδίων.