Νέα

Ad Paradise Spa - Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Butts
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

fabian

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Κριτικές
5
Like
356
Πόντοι
301
περασα πριν λιγο καιρο να δω την αλινα.παρα πολυ καλο σωμα γυμνασμενο με παρα πολυ απαλη επιδερμιδα.πολυ καλη στο μασαζ σε ολο στο σωμα!!στο δευτερο γυρο αρκετα καλη αλλα ηθελα λιγο παραπανω.Τελος να κανω μια επισημανση...απιστευτη ρογα!!!!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
περασα πριν λιγο καιρο να δω την αλινα.παρα πολυ καλο σωμα γυμνασμενο με παρα πολυ απαλη επιδερμιδα.πολυ καλη στο μασαζ σε ολο στο σωμα!!στο δευτερο γυρο αρκετα καλη αλλα ηθελα λιγο παραπανω.Τελος να κανω μια επισημανση...απιστευτη ρογα!!!!

Η Αλίνα είναι διαχρονική αξία....έχει δουλέψει σε πολλά μαγαζιά,είναι έμπειρη και ξέρει πως να φερθεί.Οσο για τη ρόγα....... :rockon: :rockon: :rockon:

sersegas

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
10
Like
248
Πόντοι
2.277
Χτεσινο περασμα (δευτερο σε διαστημα μικροτερο του μηνα).Παρουσες οι Ειρηνη , Μαρια & Δημητρα.Παρ' οτι δεν εχω αποψη μονο για την πρωτη , δεν περασα μαζι της , αλλα με τη Δημητρα ξανα (καθ΄οτι λατρης των bbw).Σε σχεση με την πρωτη φορα (εχω ανεβασει κριτικη) , περασα ακομα καλυτερα.Μαλλον υπαρχει καλη χημεια μεταξυ μας , και η τελευταια καταδρομη για το φετινο καλοκαιρι , ηταν ιδιαιτερως ικανοποιητικη.Ραντεβου το Σεπτεμβρη (οπως ελεγαν καποτε και τα χειμερινα σινεμα).Καλα μπανια φιλοι μου.
:springsmile:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Μια και σήμερα αρχίζει η σχολική χρονιά,και εγω δεν πάω πλέον σχολείο  :rockon: :rockon:,είπα να επισκεφτώ την φίλη μου την Ολγα,που ειχα να τη δω πολύ καιρό,απο τις αρχές του καλοκαιριού........ :walkingpenis:

Τα παράπονα δεν τα απέφυγα βέβαια,αλλά η Ολγα ξέρει πόσο την εκτιμώ,οπότε αυτό ξεπεράστηκε γρήγορα........ :2funny: :2funny:
Παρούσες 4 κοπέλλες,ανανεωμένες και ευδιάθετες,με πρώτη και καλύτερη τη φίλη μου τη Δήμητρα....... :boobies: :boobies:
Η έκπληξη όμως ήταν μία νέα παρουσία,ονόματι Βικτώρια,Ρωσίδα νομίζω,που μιλάει αρκετά καλά Ελληνικά ομως......ξανθιά,με κανονικό σώμα και στήθος στο μέγεθος που μου αρέσει.Ψηλή δεν τη λές,ούτε κοντή όμως...κανονική.

Η Ολγα με ενημέρωσε ότι ήταν πρώτη μερα στο μαγαζί.Για να είμαι ειλικρινής,δεν την θυμάμαι σε άλλο μαγαζί,ουτε και ρωτησα αν εχει δουλεψει αλλου.Συνήθως αποφεύγω τέτοιου είδους κασκαντεριλίκια,αλλά οι Ρωσίδες συνηθως κάνουν καλό μασαζ,οπότε είπα να δοκιμασω........και πραγματικά,κανει εξαιρετικό μασαζ,χωρίς να βιάζεται και χωρίς καμμία διάθεση να σε ξεπετάξει για να προχωρήσει γρήγορα στο δεύτερο μέρος.Στο οποίο ήταν επίσης καλή,και σίγουρα πανω απο το μέσο όρο.Πολύ καθαρή,ηταν λίγο διστακτική στην αρχή,μη ξεροντας τι μου αρέσει,αλλά τα βρήκαμε πολύ γρήγορα........ :fuck2: :fuck2:

Γενικά,μια καλή εμπειρία,όπως πάντα στο μαγαζί αυτό.Καλή προσθηκη η Βικτώρια,νομίζω τη δευτερη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη........

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Η Αλίνα ήταν εκεί ή έχει φύγει;

marinos70

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Περασμα εχθες απογευμα,εθεαθη milf αξιαγαμητο ονοματι viktoria επισης εκει η Δημητρα και η Ειρηνη σε δωματιο.Δεν εκατσα  γιατι το milf μολις περναγε με συναγωνιστη θα επανελθω για test. 

marinos70

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Συνεδρια εχθες με Βικτορια αν και δεν την εχω πετυχει σε καποιο αλλο μαγαζι φαινετε οτι εχει αρκετα χιλιομετρα στο χωρο .Προγραμα 45 λεπτων στα 60ευρω με καλο μασαζ και πολυ ζουμερη μπριζολα,θα ξανατιμηθει,προτεινετε. 

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Καλημερα.Με αυτον τον κωδικο θα επικοινωνουμε απο εδω και περα  :headbaning2: :headbaning2: :headbaning2:

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Το καταστημα λειτουργει υπο νεα διευθυνση.

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Εχουν ερθει πολλες νεες κοπελες  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Σημερα εχουμε μαζι μας επτα κοπελες.

Paradise Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Like
6.432
Καλημέρα!!!Καλη βδομάδα!!!Καλο μήνα!!!
Το κατάστημα λειτουργεί υπό καινούργια
διεθνηση.Με αλλαγές και νέες όμορφες
παρουσίες.Σημερα να χαρούνε να σας δούνε
Ζασμην,Αλινα,Ναταλί,Δήμητρα,Μαρία,Βικτόρια
και Ειρήνη.Πολλα φιλία σε όλους!!!!!
Με εκτίμηση,Ολγα

OP
OP
Butts

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Καλημέρα καλές δουλειές.
Αλίνα, Δήμητρα, Μαρία υπόθέτω οι παλιές γνωστές.

Ζασμην (Γιασμίν?) μήπως εννοείς την την Έρρικα?

Ναταλί, Βικτώρια ???

:hi:

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.913
Πόντοι
9.095
Φέρτε Καρολίνα πίσω,πεινάμε για πίτσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom