Μια και σήμερα αρχίζει η σχολική χρονιά,και εγω δεν πάω πλέον σχολείο
,είπα να επισκεφτώ την φίλη μου την Ολγα,που ειχα να τη δω πολύ καιρό,απο τις αρχές του καλοκαιριού........
Τα παράπονα δεν τα απέφυγα βέβαια,αλλά η Ολγα ξέρει πόσο την εκτιμώ,οπότε αυτό ξεπεράστηκε γρήγορα........
Παρούσες 4 κοπέλλες,ανανεωμένες και ευδιάθετες,με πρώτη και καλύτερη τη φίλη μου τη Δήμητρα.......
Η έκπληξη όμως ήταν μία νέα παρουσία,ονόματι Βικτώρια,Ρωσίδα νομίζω,που μιλάει αρκετά καλά Ελληνικά ομως......ξανθιά,με κανονικό σώμα και στήθος στο μέγεθος που μου αρέσει.Ψηλή δεν τη λές,ούτε κοντή όμως...κανονική.
Η Ολγα με ενημέρωσε ότι ήταν πρώτη μερα στο μαγαζί.Για να είμαι ειλικρινής,δεν την θυμάμαι σε άλλο μαγαζί,ουτε και ρωτησα αν εχει δουλεψει αλλου.Συνήθως αποφεύγω τέτοιου είδους κασκαντεριλίκια,αλλά οι Ρωσίδες συνηθως κάνουν καλό μασαζ,οπότε είπα να δοκιμασω........και πραγματικά,κανει εξαιρετικό μασαζ,χωρίς να βιάζεται και χωρίς καμμία διάθεση να σε ξεπετάξει για να προχωρήσει γρήγορα στο δεύτερο μέρος.Στο οποίο ήταν επίσης καλή,και σίγουρα πανω απο το μέσο όρο.Πολύ καθαρή,ηταν λίγο διστακτική στην αρχή,μη ξεροντας τι μου αρέσει,αλλά τα βρήκαμε πολύ γρήγορα........
Γενικά,μια καλή εμπειρία,όπως πάντα στο μαγαζί αυτό.Καλή προσθηκη η Βικτώρια,νομίζω τη δευτερη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη........