Νέα

Ad Paradise Spa - Μπακνανά 47, Νέος Κόσμος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Butts
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Έχουν γίνει μετακινησεις κορασιδων από στούντιο σε μασάτζιδικα.Καποιες υπηρεσίες είναι από εκεί συνήθεια για αυτό.Να δούμε η Βίκυ αν και αυτή έχει τη νοοτροπία του στούντιο.Οπως και πολλές άλλες...
Ναι αλλά δεν με απασχολούν οι συνήθειες. Όποια δεν έχει υπηρεσίες τουλάχιστον τις στοιχειώδεις να κάθεται όλη μέρα στον καναπέ και να μην μπαίνει στα δωμάτια. Εγώ όταν περάσω άσχημα με κάποια κοπέλα που σίγουρα θα έχει ακούσει άσχημες κριτικές και η υπεύθυνη του καταστήματος θεωρώ υπεύθυνο το κατάστημα και δεν ξαναπατάω. Όταν όλοι το κάνουμε αυτό θα αρχίσει να πέφτει χέρι και στις κοπέλες και θα σταματήσουν οι φόλες. Οταν πηγαίνουμε σε ένα ξενοδοχείο και είναι βρώμικο δεν κατηγορούμε την καθαρίστρια αλλά το ξενοδοχείο.. που δεν έλεγξε την καθαρίστρια ή που δεν φρόντισε η καθαρίστρια να κάνει καλά την δουλειά της. Έτσι και εδώ, το μαγαζί φταίει

Αγριοχοιρος

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Κριτικές
22
Like
2.635
Πόντοι
2.596
Ναι αλλά δεν με απασχολούν οι συνήθειες. Όποια δεν έχει υπηρεσίες τουλάχιστον τις στοιχειώδεις να κάθεται όλη μέρα στον καναπέ και να μην μπαίνει στα δωμάτια. Εγώ όταν περάσω άσχημα με κάποια κοπέλα που σίγουρα θα έχει ακούσει άσχημες κριτικές και η υπεύθυνη του καταστήματος θεωρώ υπεύθυνο το κατάστημα και δεν ξαναπατάω. Όταν όλοι το κάνουμε αυτό θα αρχίσει να πέφτει χέρι και στις κοπέλες και θα σταματήσουν οι φόλες. Οταν πηγαίνουμε σε ένα ξενοδοχείο και είναι βρώμικο δεν κατηγορούμε την καθαρίστρια αλλά το ξενοδοχείο.. που δεν έλεγξε την καθαρίστρια ή που δεν φρόντισε η καθαρίστρια να κάνει καλά την δουλειά της. Έτσι και εδώ, το μαγαζί φταίει
Σωστό το να ενημερωνεις για να αποφεύγουμε τις φολες και να περνάμε μόνο με στανταρακια vfm

• Like
Αντιδράσεις: lavro

sisax87

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Ιουλ 2015
Κριτικές
40
Like
2.212
Πόντοι
1.206
φουλ ρόστερ πλέον το μαγαζί για όλα τα γούστα και με πολλές επιλογές και Ελληνίδες λαδοκορες.
έχουμε
Δήμητρα
Κάτια
Έλενα
Λόλα
Βίκυ
Αλεξια
και καμπύλες και βυζιά και θεραπεύτρια που κάνουν φοβερό μασάζ από όλα υπάρχουν βλεπω
Έλενα the best...

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.245
Πόντοι
5.595
Ελεναρα.... για αλλη μια φορα....!!!
BEST MILF IN TOWN.... IN GREECE...!!!:buck2:
Περασμα την προηγουμενη εβδομαδα.. απο διαφορα μαγαζια του χωρου...
ειδα καποιες καινουργιες κοπελες.. αλλα δεν μου γεμισαν το ματι....
καποιες παλιες.. που της εχω παρει μερικες φορες.. αλλα δεν μ τραβαγαν για επαναληψη...
ΚΑΙ τελικα εφτασα στο Μπακνανα...
ηθελα να δω την Κατια... αλλα κ αυτη δεν ειναι κατι ιδιαιτερο... σωμα..ας πουμε ΟΚ.. αλλα απο φατσα.. πολυ μετρια... σε συνδιασμο κ με καποιες καποιες κακες κριτικες... ΔΕΝ...!
Η ΕΛΕΝΑΡΑ ομως...
σαλοναρει με τετοιο αερα....
με τα εσωρουχα της....
ξερει οτι ειναι υπεροπλο... και φενεται... το δειχνει...
τι να της πουν τα αλλα κοριτσακια....!!!!
Απο κορμι..τι να λεμε...??!!! καμπυλες εκει που πρεπει...
κολαρα σουπερ... βυζαρες...!!!Τι αλλο να ζητησει κανεις...!!!
Διαθεση... φιλικοτατη.... χαμογελαστη... ομιλιτικη... συζιτισιμη... κ για σοβαρα.. και για αστεια... με πολυ χιουμορ....!!!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ..............!!!!!!!!!
Η Καλυτερη!!!!
Μασαζ... με ελιωσε...!!! δυνατο.. οπως ηθελα... με χερια.. με αγκωνες....με το κορμι της.... εσταξε στον ιδρωτα... την ιδρωνει για τα καλα την φανελα-που λενε-...
Και στο τελος περναει στο σεξι κομματι... τοσο γλυκα.......!!!!:wink:
Σοκολατενια......!!! Πιπαρα για σεμιναριο... στριφογυριστη... ρουφιχτη... κ σπεσιαλ!!!:grin:

Ελεναρα λοιπον... οτι καλυτερο υπαρχει αυτη την στιγμη στην Αθηνα...
η γυναικα γουσταρει αυτο που κανει... κ θελει οι πελατες της να περνανε καλα...οποτε κ κανει τα παντα για αυτο!!!
(Οχι σαν καποιες αλλες που το μονο που τις νοιαζει κ σκεφτοντε... ''χυσε να τελειωνουμε...'' Κοριτσια..σας εχω νεα... αυτο φαινεται.. κ το καταλαβαινουμε.... για αυτο κ δεν σας ξαναπαιρνουμε....)

Korax22

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2021
Like
178
Πόντοι
0
Πριν λίγο καιρό είχα αποφασίσει να πάω για την Ελεναρα αλλά είδα κάτι φωτος της Λόλας οπότε επέλεξα εκείνη. Δυστυχώς, δεν έκανα καλή επιλογή. Αν και μιλφαρα με πιασίματα, στο σεξ μέτρια (ειδικά στην πίπα περίμενα περισσότερα πράγματα από κάποια με τα χρόνια της) ενώ το μασάζ της είναι πρακτικά ανύπαρκτο. Γενικά μια πολύ μέτρια προς κακή εμπειρία.

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
Πριν λίγο καιρό είχα αποφασίσει να πάω για την Ελεναρα αλλά είδα κάτι φωτος της Λόλας οπότε επέλεξα εκείνη. Δυστυχώς, δεν έκανα καλή επιλογή. Αν και μιλφαρα με πιασίματα, στο σεξ μέτρια (ειδικά στην πίπα περίμενα περισσότερα πράγματα από κάποια με τα χρόνια της) ενώ το μασάζ της είναι πρακτικά ανύπαρκτο. Γενικά μια πολύ μέτρια προς κακή εμπειρία.
Αλεξία έχεις δοκιμάσει; Δήμητρα;

SPL

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
3.095
Πόντοι
7.195
το ακτυπητο διδυμο του μαγαζιου ηταν και παραμενει Ελενη καθηγητρια και Στελλα.
ολα τα υπολοιπα απλα παιζουν.

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636
Ναι αλλά υπάρχει και η αλλαγή_ανανεωση που γίνεται σε λαδοκορες οπότε κάτι καλό θα πετύχεις όταν περάσεις ξανά

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Ναι αλλά υπάρχει και η αλλαγή_ανανεωση που γίνεται σε λαδοκορες οπότε κάτι καλό θα πετύχεις όταν περάσεις ξανά
Όταν θα κλείσω τον κύκλο απο όλα τότε ίσως περάσω ξανά.. μέχρι τότε μαύρη μαυρίλα πλάκωσε...

• Like
Αντιδράσεις: Join.f

bodle-9

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2010
Like
28
Πόντοι
0
το ρόστερ εχει πτωχυνει πολυ σε σχεση με πριν δυο χρονια. Εφυγε και η Στέλλα!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
το ρόστερ εχει πτωχυνει πολυ σε σχεση με πριν δυο χρονια. Εφυγε και η Στέλλα!
δεν συμφωνώ. μόνο η Στέλλα λείπει. οι υπόλοιπες Ελένη Δήμητρα σταθερές και έχουμε και νέες κοπέλες στο ρόστερ. Αλεξία Κατια

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
ρε παιδιά αν καταλαβαίνω καλά (δεν έχω επισκευτεί ποτέ το κατάστημα , αν και είναι στα πλάνα μου...)

μόνο η Ελένη αξίζει εκεί μέσα?

και αν δεν την πετύχεις την έκατσες?

pacha_1977

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Κριτικές
9
Like
680
Πόντοι
306
ρε παιδιά αν καταλαβαίνω καλά (δεν έχω επισκευτεί ποτέ το κατάστημα , αν και είναι στα πλάνα μου...)

Εγω φιλε μου με Δημητρα που εχω κανει συνεδρια, ηταν φοβερη.

Join.f

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2019
Κριτικές
53
Like
5.471
Πόντοι
7.636

new_intown

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
1.088
Πόντοι
201
Έχει αξιόλογες επιλογές πάντως που ίσως να μην έχεις δοκιμάσει.
Την μια που πρέπει όλοι να περάσουν την έχω επιλέξει. Τώρα για τις άλλες κάποια στιγμή στο μέλλον..

kostad1nos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
4.472
Πόντοι
456

θα σου απαντησω λιγο διαφορετικα για να καταλαβεις . πας σε ενα εστιατοριο και σου λενε οτι ειναι γεματο αλλά εχει μια θεση στο τραπεζι που καθεται ο μεσι . άλλη μια στο τραπεζι που καθεται ο μασουρας και μια θεση στο τραπεζι που καθεται ο τσουμπερ .που θα καθοσουν ????? οπως αντιλαμβανεσαι ,αστειευομαι . η ελεναρα δεν ειναι απλα vfm. ειναι MUST. ειναι , κατα τη γνωμη μου , μεσα στις 3 κορυφαιες του αθληματος. υπαρχουν αρκετες κοπελες που κανουν καλα τη δουλεια τους αλλά δεν ειναι μεσι . και σκεψου οτι εχει τον ιδιο τιμοκαταλογο με τις υπολοιπες . οσον αφορα το να την πετυχεις στα σιγουρα , το κοστος ειναι μηδενικο . ενα απλο τηλεφωνημα και κλεινεις ραντεβου αποφευγοντας το οποιοδηποτε ρισκο . εκτος αν εχεις χρονο και χρημα για δοκιμες .

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846

Stories

Νέο!