tenten956
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2011
- Κριτικές
- 67
- Like
- 4.126
- Πόντοι
- 4.130
Είναι κατι σαν τον Βιερινια, παιζει παντού!Που είναι η ελενα στο βιντεάκι;οεο;
Είναι κατι σαν τον Βιερινια, παιζει παντού!Που είναι η ελενα στο βιντεάκι;οεο;
Όχι απλά στο βίντεο δεν βλέπω κάτιΕίναι κατι σαν τον Βιερινια, παιζει παντού!
Είναι λίγες όμως.Μπορει και μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού αυτές που κατέχουν το μασάζ.Έτσι
Τουλάχιστον κάποιες ξέρουν να κάνουν μασάζ.Δεν είναι μόνο στο κομμάτι του σεξ.
Δικαιολογούν τη θέση τους στα ελαιοτριβεία.
Ναι γιατι ο Βιειρινια ειναι και παιχτουρα και αρχηγουρα??Είναι κατι σαν τον Βιερινια, παιζει παντού!
Είναι κατι σαν τον Βιερινια, παιζει παντού!
το βιντεο περιεχει τις κορυφαιες στο τοπι. η ελενα , κατα την ταπεινη μου γνωμη ,παιζει μεγαλη μπαλα .οποιος εχει δοκιμασει ,ξερει .οποιος δεν εχει δοκιμασει ...μπακνανα 47 ειναι η διευθυνση. ιδου η ροδος , ιδου και το πηδημα .Όχι απλά στο βίντεο δεν βλέπω κάτι
Αλλά μπορεί να είναι όπως το λες..
Σωστός.το βιντεο περιεχει τις κορυφαιες στο τοπι. η ελενα , κατα την ταπεινη μου γνωμη ,παιζει μεγαλη μπαλα .οποιος εχει δοκιμασει ,ξερει .οποιος δεν εχει δοκιμασει ...μπακνανα 47 ειναι η διευθυνση. ιδου η ροδος , ιδου και το πηδημα .
ετσι!Ναι γιατι ο Βιειρινια ειναι και παιχτουρα και αρχηγουρα??
Ειναι είναι η Έλενα από τις κορυφαίες όπως το λες.το βιντεο περιεχει τις κορυφαιες στο τοπι. η ελενα , κατα την ταπεινη μου γνωμη ,παιζει μεγαλη μπαλα .οποιος εχει δοκιμασει ,ξερει .οποιος δεν εχει δοκιμασει ...μπακνανα 47 ειναι η διευθυνση. ιδου η ροδος , ιδου και το πηδημα .
Αλεξία που είναι τώρα εδώ ξερει πάντως.Τουλαχιστον από τα είδη που μου είχε αναφέρει φάνηκε να το κατέχει το έργο.Το μασάζ το γνωρίζουν λίγες πλέον.Και οι περισσότερες είναι χρόνια στο χώρο.Οι καινούργιες μικρής ηλικίας σπάνια να γνωρίζουν καλό μασάζ.
έτσι το έχει..Αλεξία που είναι τώρα εδώ ξερει πάντως.Τουλαχιστον από τα είδη που μου είχε αναφέρει φάνηκε να το κατέχει το έργο.
Θα περάσω να την δω γιατί δε την ξέρωΑλεξία που είναι τώρα εδώ ξερει πάντως.Τουλαχιστον από τα είδη που μου είχε αναφέρει φάνηκε να το κατέχει το έργο.
Όταν λες είδη;; Τάντρα;Αλεξία που είναι τώρα εδώ ξερει πάντως.Τουλαχιστον από τα είδη που μου είχε αναφέρει φάνηκε να το κατέχει το έργο.
Έχω γράψει πίσω ξέρει και tantraΌταν λες είδη;; Τάντρα;
Νομιζεις οτι υπαρχει περιπτωση να σε μπερδεψουν με αλλη ????? Εντελως απιθανο !Η μιλφαρα ελληνιδα με το υφος που ειπες ειναι η καινουρια οχι τιποτα αλλο για να μην μπερδευουμε τις κοπελες ευχαριστω!!!!
Καποιοι εσκεμενα ισως το κανουν ??Νομιζεις οτι υπαρχει περιπτωση να σε μπερδεψουν με αλλη ????? Εντελως απιθανο !
και να θελουν δεν μπορουν.Κ
Καποιοι εσκεμενα ισως το κανουν ??
Τάντρα είναι ιδιαίτερη κατηγορία μασαζΈχω γράψει πίσω ξέρει και tantra
Ναι...που σηκώνει πολυ συζήτηση και η κάθε μια την ερμηνεύει διαφορετικά, αλλα υπαρχει άλλο thread γι αυτο, εδώ ας πούμε για το μαγαζι αυτο!Τάντρα είναι ιδιαίτερη κατηγορία μασαζ
Ακριβως!!!??και να θελουν δεν μπορουν.