Κάνει πολύ καλό μασάζ.Τάντρα είναι ιδιαίτερη κατηγορία μασαζ
Αργά το απόγευμα τη δοκίμασα...
Κάνει πολύ καλό μασάζ.Τάντρα είναι ιδιαίτερη κατηγορία μασαζ
τα εχουμε πει πολλες φορές .η ελεναρα ειναι επιπεδου champion's league.Γνωριμία με Ελένη. Σπάνια να μου κάνουν τέτοιο μασάζ, ήξερε πού, τι και πώς, κάθε μυός και σπονδύλου. Καλό δεύτερο μέρος, έμπειρη.
Πολυ σωστα τα λες!Το ταντρα μασαζ ειναι ιεροτελεστια απο πριν αρχισεις μεχρι το τελειωμα και θελει χρονο και συγκεντρωση για να γινει σωστα και να σε φτασει στην κορυφωση.....Ναι...που σηκώνει πολυ συζήτηση και η κάθε μια την ερμηνεύει διαφορετικά, αλλα υπαρχει άλλο thread γι αυτο, εδώ ας πούμε για το μαγαζι αυτο!
Το tantra περιέχει σεξ;Πολυ σωστα τα λες!Το ταντρα μασαζ ειναι ιεροτελεστια απο πριν αρχισεις μεχρι το τελειωμα και θελει χρονο και συγκεντρωση για να γινει σωστα και να σε φτασει στην κορυφωση.....
Το παραδοσιακο ταντρα ειναι ειδος πνευματικου μασαζ και απευθυνεται στις ερωτογενεις περιοχες του σωματος χωρις διεισδυση απολαμβανεις καθ'ολη την διαρκεια... .υπαρχει ομως και το νεοταντρα που εχει αυτο που θες!Το tantra περιέχει σεξ;
Οκ με καλυψες!Το παραδοσιακο ταντρα ειναι ειδος πνευματικου μασαζ και απευθυνεται στις ερωτογενεις περιοχες του σωματος χωρις διεισδυση απολαμβανεις καθ'ολη την διαρκεια... .υπαρχει ομως και το νεοταντρα που εχει αυτο που θες!
Άρα έρχεσαι στα λόγια μου, και επειδή κανεις ή πολλοί λίγοι σε αυτο το site ενδιαφέρονται να απολαύσουν πνευματικό μασαζ......κάθε μια κάνει ότι καταλαβαίνει και το βαφτίζει Ταντρα.....Το παραδοσιακο ταντρα ειναι ειδος πνευματικου μασαζ και απευθυνεται στις ερωτογενεις περιοχες του σωματος χωρις διεισδυση απολαμβανεις καθ'ολη την διαρκεια... .υπαρχει ομως και το νεοταντρα που εχει αυτο που θες!
Γιαυτο καλο ειναι να κανουμε αυτα που καταλαβαινουμε και οχι αυτα που καταλαβαινουμε ενω δεν τα καταλαβαινουμεΆρα έρχεσαι στα λόγια μου, και επειδή κανεις ή πολλοί λίγοι σε αυτο το site ενδιαφέρονται να απολαύσουν πνευματικό μασαζ......κάθε μια κάνει ότι καταλαβαίνει και το βαφτίζει Ταντρα.....
Και δεν αναφέρομαι στην Έλενα, για τα πουλεν μιλάω......
μολις μου εκαψες καμμια κατοσταρια εγκεφαλικα κυτταρα ...μηπως να περασω να μου τα αναγεννησεις με τη μεθοδο του "παλαιοταντρα" ?Γιαυτο καλο ειναι να κανουμε αυτα που καταλαβαινουμε και οχι αυτα που καταλαβαινουμε ενω δεν τα καταλαβαινουμε
Εδω κοντευω να καψω τα δικα μου με αυτα που διαβαζω??για ελα για μια ανανεωση κυτταρων!!!μολις μου εκαψες καμμια κατοσταρια εγκεφαλικα κυτταρα ...μηπως να περασω να μου τα αναγεννησεις με τη μεθοδο του "παλαιοταντρα" ?
Από την περιγραφή και μόνο έχω φτιαχτεί...!Σίγουρα θα γίνει επίσκεψηπέρασα και την είδα. την Κάτια, δεν την έχω δει σε άλλο μαγαζί παλιότερα. λοιπόν πρόκειται για πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση εκ πρώτης όψεως τουλάχιστον.
Ελληνίδα ηλικίας 30+ αρκετά ψιλή αδύνατη καλλιγραμη με σκούρο ίδιο μακριά μαλλιά. σώμα όμορφο φυσικό με ωραία πόδια .
για να δούμε...λες τελικά οι Ελληνίδες να πάρουν την ρεβάνς στα μαγαζιά,?
Πρέπει να είναι όμορφη και καλιγραμμη.Δεν αποκλείεται να έχει παίξει σε άλλο χώρο πριν από το μασάζ.Δυο σε ένα και μασάζ και σεξ με ωραία γκόμενα Ελληνίδα που τις ψάχνουμε με το κυαλι.Από την περιγραφή και μόνο έχω φτιαχτεί...!Σίγουρα θα γίνει επίσκεψη
Τέτοιες περιπτώσεις σπανίζουν σε μασάζ.Και σε στούντιο δεν αξίζει τα πενήντα.Πρέπει να είναι όμορφη και καλιγραμμη.Δεν αποκλείεται να έχει παίξει σε άλλο χώρο πριν από το μασάζ.Δυο σε ένα και μασάζ και σεξ με ωραία γκόμενα Ελληνίδα που τις ψάχνουμε με το κυαλι.