Αγριοχοιρος
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.643
- Πόντοι
- 2.596
Σε κεντρική οδό είναι σχεδόν...μαγγες πως παμε με αυτοκινητο στο μαγαζι?δεν ξερω απο αυτη την περιοχη.οποιος ξερει π.μ.
Αρκετα εύκολη η πρόσβαση
Σε κεντρική οδό είναι σχεδόν...μαγγες πως παμε με αυτοκινητο στο μαγαζι?δεν ξερω απο αυτη την περιοχη.οποιος ξερει π.μ.
Στο παρκάρισμα όμως υπάρχει ένα ζήτημα!!!Σε κεντρική οδό είναι σχεδόν...
Αρκετα εύκολη η πρόσβαση
τι ναι αυτόοο???google maps αδερφε.
πραγματικα πιο δυσκολο ειναι να κανεις εγγραφη εδω και να γραφεις παρα να το χρησιμοποιησεις στο κινητο σουτι ναι αυτόοο???
Απο που θα ερθεις ?για να σε βοηθησουμε ...μαγγες πως παμε με αυτοκινητο στο μαγαζι?δεν ξερω απο αυτη την περιοχη.οποιος ξερει π.μ.
απο πανω συγγρου.Απο που θα ερθεις ?για να σε βοηθησουμε ...
Από πίσω στα στενά η από πάνω όλο και κάτι θα βρειςΣτο παρκάρισμα όμως υπάρχει ένα ζήτημα!!!
συγγρου απο αθηνα προς πειραια , κατεβαινοντας κανεις δεξια ,οπου βρεις μετα το κικνυ το στριπτιζαδικο . αυτη ειναι η ατθιδων στην καλλιθεα . κανεις αριστερα στη δοιρανης (πρωτη παραλληλος της συγγρου απο καλλιθεα) και κατεβαινεις παραλληλα με τη συγγρου μεχρι να βρεις την αγιων παντων (εκει που ητανε το μουσες το μασατζιδικο) .σε αυτο το φαναρι κανεις αριστερα και περνας απο τη γεφυρα κατω απο τη συγγρου προς νεα σμυρνη .πιανεις την αριστερη λουριδα και κανεις αριστερα στην πρωτη παραλληλο της συγγρου που λεγεται πλαστηρα .την ανεβαινεις μεχρι το υψος του πρωην λιδρα μαριοτ περιπου .εχει φαναρι η διασταυρωση της πλαστηρα με την μπακνανα οπου κανεις δεξια μεχρι να βρεις το 47 στο αριστερο σου χερι με κατευθυνση προς δαφνη. πιο κατατοπιστικος , δεν γινεται ...απο πανω συγγρου.
να εισαι σιγουρος οτι θα το βρει χαχαχαχαχαχασυγγρου απο αθηνα προς πειραια , κατεβαινοντας κανεις δεξια ,οπου βρεις μετα το κικνυ το στριπτιζαδικο . αυτη ειναι η ατθιδων στην καλλιθεα . κανεις αριστερα στη δοιρανης (πρωτη παραλληλος της συγγρου απο καλλιθεα) και κατεβαινεις παραλληλα με τη συγγρου μεχρι να βρεις την αγιων παντων (εκει που ητανε το μουσες το μασατζιδικο) .σε αυτο το φαναρι κανεις αριστερα και περνας απο τη γεφυρα κατω απο τη συγγρου προς νεα σμυρνη .πιανεις την αριστερη λουριδα και κανεις αριστερα στην πρωτη παραλληλο της συγγρου που λεγεται πλαστηρα .την ανεβαινεις μεχρι το υψος του πρωην λιδρα μαριοτ περιπου .εχει φαναρι η διασταυρωση της πλαστηρα με την μπακνανα οπου κανεις δεξια μεχρι να βρεις το 47 στο αριστερο σου χερι με κατευθυνση προς δαφνη. πιο κατατοπιστικος , δεν γινεται ...
του εδωσα σημεια αναφορας σχετικα με το αθλημα (κινκυ,μουσες, πρωην λιδρα μαριοτ). και απο την ζιμπαμπουε να ερχεται , πιο ευκολο δε γινεται . αντε , να βοηθησω λιγο ακομη μιας και το ξενοδοχειο που θα αναφερω ειναι γνωστο για διαφορους λογους εδω μεσα . κατεβαινοντας τη συγγρου προς πειραια , στο υψος του ATHENAEUM SMART HOTEL (στο αντιθετο , ομως, ρευμα) κανεις δεξια στην ατθιδων .να εισαι σιγουρος οτι θα το βρει χαχαχαχαχαχα
ρε απο το χωριο ερχεται. εκει εχουν στανες,τον καφενε του Γιακουμη και ελιες για σημαδια
ασε που δεν θα παει. μονο μπλαμπλα ειναι ο τυπος
Όχιη ναταλια ειναι η παλια γνωστη?
Προέκταση Σκλαβενίτη Σούπερ Μάρκεττου εδωσα σημεια αναφορας σχετικα με το αθλημα (κινκυ,μουσες, πρωην λιδρα μαριοτ). και απο την ζιμπαμπουε να ερχεται , πιο ευκολο δε γινεται . αντε , να βοηθησω λιγο ακομη μιας και το ξενοδοχειο που θα αναφερω ειναι γνωστο για διαφορους λογους εδω μεσα . κατεβαινοντας τη συγγρου προς πειραια , στο υψος του ATHENAEUM SMART HOTEL (στο αντιθετο , ομως, ρευμα) κανεις δεξια στην ατθιδων .
Σήμερα δεν είναι Ναταλία...η ναταλια ειναι η παλια γνωστη?
Ναι καινούργιο τεμάχιο η ΑλεξίαΣήμερα δεν είναι Ναταλία...
Ελένη Δημητρα και Αλεξία;
Καινούργια;
Η Έλενα είναι πολύ καλή στο μασαζ καμία σχέση με την μαυρουλα.Απο αποψη μασαζ η Ελενα θεωρειται στις τοπ του κλαδου η λαθος αναφορες θυμαμαι?Μετα το επικινδυνο μασαζ της μαυρουλας ειμαι λιγο μπερδεμενος.
Ναι καινούργιο τεμάχιο η Αλεξία
Ρωσίδα γύρω στα 35 καστανό καρέ μαλλί πράσινα μάτια κανονικό όρος αδύνατο σώμα.
Ύψος γύρω στο 1.65+
Δεν την έχω ξαναδεί κάπου ενδιαφέρουσα περίπτωση και αρκετά ευδιάθετη και χαμογελαστή στο σαλόνι. Η υπηρεσία μου τόνισε πως κάνει φοβερό μασαζ. Νομίζω χρειάζεται ένα τεστ ντραιβ!
Φίλε μπορεί δεν ξέρω. Σε αυτά τα στούντιο έχω χρόνια να πάω και δεν γνωρίζω τις κοπέλεςΕμένα μου μοιάζει με την Αλέξια που ήταν στα στούντιο Ηλία Ηλιού 82 και Βούρβαχη 19. Μήπως είναι αυτή;