Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.947
Πόντοι
2.846
Για όσους έχουν πρόσβαση εδώ...
Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε νέα παρουσία ονόματι Τζίνα, αλβανίς, 22 23 ετών, μελαχρινό κατσαρό μαλλί, ωραίο πρόσωπο κανονικό σώμα, 2αρι γεμάτο στήθος κωλάρακι φίνο!!
Πρωτόβγαλτη και άπειρη δηλώθηκε από την Γιάννα και γι'αυτό το λόγο δεν μπαίνει ακόμη μέσα στο δωμάτιο μόνη της αλλά μόνο με την Ελενίτσα διπλό. Στα 60€ το κόστος του διπλού!

Εμφανησιακά πάντως μετράει πολύ. Αν πέρναγε alone θα τεσταριζόταν σίγουρα. Έχει κανείς άλλος άποψη?
  Αν  ειναι  με  Ελενιτσα  κατι  θα μαθει κι  αυτη  .....  ο  Chicha  θα περιμενει  υπομονετικα και μετα του  ΑιΓιαννιου  και τον  Φωτων  που θα εχει  μαθει  το  passing  game  και το πως  τον πασπαλιζουνε τον  κουραμπιε   θα  ανεβω  Καισαριανη  να  την  τσεκαρω  και να  την  γρασαρω  κι  εγω μετα την  Ελενιτσα  θα την αναλαβει ο Μεγας  βιρτουοζος και Ακαδημαικος  Chicharious  Chichous   εκει θα πεσει  σε σκληρα τεστ  και διαγωνισματα  :s&m_1: :s&m_1: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
   Καλε  φιλε  Butts  αν δοκιμασες   κι  αν εφαγες  απο την νεαρη Αλβανεζα  δωσε  αν  θες  2  ινφος  οπτικα  σουλουπι , αδυνατο ??  Ψηλο ?? κανονικο ??  στα του κλαρινου ολα οκευ ???
 Και  στειλε  και κανα πμ  να δουμε  τι λεει η νεαρα ,  τις καλημερες μου και παλι σε φιλο  Butts  :hi: :hi: :hi: :hi:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Για όσους έχουν πρόσβαση εδώ...
Την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε νέα παρουσία ονόματι Τζίνα, αλβανίς, 22 23 ετών, μελαχρινό κατσαρό μαλλί, ωραίο πρόσωπο κανονικό σώμα, 2αρι γεμάτο στήθος κωλάρακι φίνο!!
Πρωτόβγαλτη και άπειρη δηλώθηκε από την Γιάννα και γι'αυτό το λόγο δεν μπαίνει ακόμη μέσα στο δωμάτιο μόνη της αλλά μόνο με την Ελενίτσα διπλό. Στα 60€ το κόστος του διπλού!

Εμφανησιακά πάντως μετράει πολύ. Αν πέρναγε alone θα τεσταριζόταν σίγουρα. Έχει κανείς άλλος άποψη?
παααααααλι 2αρι στηθος?...στο καλο,χριστουγεννιατικα... >:(

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Τελικά Ελενίτσα rules. Καλά που μου τη θύμησες και έχω και καιρό.

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.175
Πόντοι
1.936
....ρε λεβεντες...ενα μικρακι η Παολα που υπηρχε στις αρχες,αλλα χαθηκε μετα το ντου στο μαγαζι,μηπως το πηρε το ματι σας καπου ή το αυτι σας σε κανα αλλο μαγαζι??

REDLAM

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλημερα και απο εμενα εδω στο θρεντ της παπαδιαμαντη. ευχομαι να ενισχυθει η κα γιαννα με νεα ή μεγαλουτσικα κοριτσια να παραδειγματιστουν απο την ελενιτσα μας. ελεναρα εισαι απολαυση!!

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στο ίδρυμα πέρασα με νέα κοπελιά ονόματι Μαίρη (κοντούλα, μελαχρινή, άβυζη με έκφυλο (ψιλομαστούρικο) πρόσωπο-). Πολύ καλή στο σόσιαλ πριν (μου είχε σηκωθεί πριν ακόμα περάσω) και στην ψιλοκουβεντούλα. Στα του αγώνα μάχιμη στα επίπεδα του μαγαζιού.

Α και από ότι κατάλαβα η Ελενίτσα σε λίγο καιρό παίρνει Sabbatical (3ο μήνα το λένε στο χωριό μου)...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Πάλι μαστούρα έφερε η κερα-γιάννα;

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στο ίδρυμα πέρασα με νέα κοπελιά ονόματι Μαίρη (κοντούλα, μελαχρινή, άβυζη με έκφυλο (ψιλομαστούρικο) πρόσωπο-). Πολύ καλή στο σόσιαλ πριν (μου είχε σηκωθεί πριν ακόμα περάσω) και στην ψιλοκουβεντούλα. Στα του αγώνα μάχιμη στα επίπεδα του μαγαζιού.

Α και από ότι κατάλαβα η Ελενίτσα σε λίγο καιρό παίρνει Sabbatical (3ο μήνα το λένε στο χωριό μου)...
καλησπέρα φίλε, μήπως θα μπορούσες να μου γράψεις το νέο τηλνο της κας Γιάννας γιατί το προηγούμενο 6948****** το έχει διατεθεί σε άλλο συνδρομητή
ευχαριστώ

tilegrfos111

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
70
Πόντοι
0
Για να επισκεφθούμε το ίδρυμα πρέπει να κλείσουμε ραντεβού? Θα μπορούσα να εχω το τηλεφωνο του ιδρύματος? Δουλεύει μόνο με παλιούς πελάτες?

Ίσως να ε ει αναφερθεί σε προηγούμενο ποστ, αλλά δεν είχα το χρόνο να ψάξω όλο το τοπίο.

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
3.947
Πόντοι
2.846
 Εχουμε  κανα νεο  απ το λαδομαγαζο της  κυραΓιαννας ???  Ανεβηκε μηπως   κανεις Καισαριανη  να  τσεκαρει καποιος   το  ροστερ  :think: :think:   :hi: :hi: :hi:

GERONTOMAGGAS

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2012
Κριτικές
4
Like
148
Πόντοι
0
Πάλι μαστούρα έφερε η κερα-γιάννα;
Συναγωνιστή  καλημέρα ,
Μήπως σου είναι εύκολο να μου στείλεις το τηλέφωνο της κυρίας Γιάννας , γιατί προσπαθώ μάταια να διεισδύσω στο μαγαζί από την εποχή της  Φορμίωνος .  Σ' ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
  Εχουμε  κανα νεο  απ το λαδομαγαζο της  κυραΓιαννας ???  Ανεβηκε μηπως  κανεις Καισαριανη  να  τσεκαρει καποιος  το  ροστερ  :think: :think:  :hi: :hi: :hi:
Εγώ πήγα την προηγούμενη Πέμπτη στην κυρα-Γιάννα κατά τις 3 το μεσημέρι. Είχε το ντουέτο Ελενάκι-Τζίνα που έχει τιμηθεί στο παρελθόν (η Ελενίτσα στις γνωστές επιδόσεις, η Τζίνα δεν δέχτηκε γλωσσόφιλα και δαχτυλάκι αλλά είναι πολύ ωραίο κοριτσάκι με πολυ ωραίο στήθος και επιθετική δυνατή πίπα. Στα 60 αξίζει πολύ το πακέτο). Παρούσα άλλη μια καινούρια κοπέλα λίγο στρουμπουλή που δεν τιμήθηκε και η ρωσίδα Τζούλια που πήρα για τρίτη φορά. Με την συγκεκριμένη απολαμβάνω ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής  μου, δεν έχει ωραίο πρόσωπο και στήθος αλλά έχει πολύ ωραίο κώλο και μπαίνει με καυτά ρούχα μέσα και γίνεται πολεμος, δάχτυλα μπρος πίσω, παθιασμένα γλωσσόφιλα, τελείωμα στο στόμα τα πάντα όλα για 45'. Για τα γούστα μου όσον αφορά πακέτο τιμής-συμμετοχής πολύ καλή περίπτωση...

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.784
Πόντοι
216
ξαφνικο περασμα χθες από τα αδυτα της κυρα γιαννας!

........δυστυχια.......μελαγχολια.........
μια χειρογραφη ταμπελιτσα 'ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑ POS', ενα καντηλακι να καιει, και σηριαλ με δαιμονισμένους στην τιβι....
Η ελενιτσα και μαζι της μια ρωσσιδα, που θυμιζε μια νοσοκομα που χε ο θειος πριν πεθανει!

θυμηθηκα ένα σκληρο ναυραγιο, αυτό του SS ORIA την πειοδο της κατοχης, που προσεκρουσε στον Πατροκλο παιρνοντας μαζι του τις ζωες 4000+ Ιταλων αιχμαλωτων πολεμου! Ένα ναυαγιο που λιγοι το γνωριζουν...

Ετσι και η κυρα γιαννα μας-ναυαγησε, παιρνοντας μαζι της αδοξα τις καυλες αρκετων χιλιαδων συναγωνιστων, που με νοσταλγια ενθυμούνται τα ενδοξα μεγαλεία της, ακα αντζελινα, μιλφ βραζιλιανα, λιντα, και παει λεγοντας...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
τη κυρα γιαννα την εφαγε το κιτς και οι λαθος επιλογες σε κοπελες
ερασιτεχνικη προσπαθεια αλλα συμπαθητικη φιγουρα η κερα γιαννα που την σβηνει ο χρονος
αλλα και η κριση που μαστιζει τα λαδάδικα...

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Λογικο ειναι το μαραζωμα αφου δουλευει αποκλιστικα με prive πελατεια. Δυο φορες που πηγα εφαγα πορτα λεγοντας μου οτι το μαγαζι ειναι κλειστο και δεν δουλευει

alextom

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2017
Like
0
Πόντοι
0
Έχω καιρό να πάω και δεν ξέρω τι παίζει τώρα ,πάντως η Ελενίτσα είναι μια καλή περίπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom