.........---ΦΟΛΑ ΑLERT---!!!
περασα λοιπον μαγκες μου, μια καταδρομικη στην κυρα Γιαννα, με σκοπο να δοκιμασω κανα 'φρουτο'...
Εχουμε και λεμε:
σκαει μια 'Αλισια' μελαχροινη γυρο στα 27, μπαμπατσικη, και υστερα μια Σοφια, 34 πρπ, γεματουλα.
Ελενιτσα 'είναι εγκυος και δεν μπορει'......τρεχα γυρευε δηλαδή!
Κανονιζω για τις άλλες δυο διαδοχικα, και σκασει η 'Αλισια' πρωτη και χειροτερη!
Τι θελετε να σας πω? Πως ουτε καλησπέρα δεν ηθελε να πει? Ότι ηταν φουλ επιθετικη και απροθυμη γενικα? Ότι πηγε να βαλει καποτα σε πεσμενο πουλο? Όχι απλα καθοταν σαν το κμοδινο και παρακαλαγε τον θεο να χυσω να τελειωνει?
Ειλικρινα, ο,τι χειροτερο μου τυχε ποτε με εκδιδομενη...τετοιο πραγμα δεν ξαναδα!
(Να παραθέσω πως γενικα δεν είμαι κι απ αυτους που γκρινιαζουν ευκολα με εκδιδόμενες, ουτε και απαιτω παντα η άλλη ναναι στις καλες της οποτε παιζει μπαλιτσα, καθως οκ, υπαρχει και ο 'ανθρωπινος' παραγοντας εδώ, και παντα μπορει για καποιον λογο να μην παει καλα το πραγμα! Επισης, ποτε δεν τσακωνομαι ουτε και είμαι αγενης με τα κορίτσια, σε καμμια περιπτωση, και θελω να τις σεβομαι οσο μπορω)
Με χιλια ζορια λοιπον με ξεπεταξε, ντυθηκα και βγηκα απτο δωματιο, και ακυρωσα την άλλη κοπελα (την Σοφια), καθως ειλικρινα μου χαλασε η διαθεση εντελως!
Eπιασα να εξηγησω 5 πραγματάκια στην κυρα Γιαννα πολύ ευγενικα, αλλα στην κατασταση που είναι, δεν την κοβω να ιδρωσε και το αυτι της πολύ. Μου επεστρεψε τα μισα, και γινα γαμω τους λούηδες, αμολησα μαυρη πετρα πισω μου, και τερμα!
Η απροθυμια της συγκεκριμενης παντως, με προβληματισε αρκετα, σχετικα με το τι φαση παιζει....
δυστυχια....