Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

m0uk1ss

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Καλό μήνα σε ολους τους συναγωνιστές....
Υπάρχει περιπτωση να βρούμε το τηλέφωνο της Αλέξιας που ηταν πριν κάποιο διαστημα στο ρόστερ της κα. Γιάννας??

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Καλό μήνα σε ολους τους συναγωνιστές....
Υπάρχει περιπτωση να βρούμε το τηλέφωνο της Αλέξιας που ηταν πριν κάποιο διαστημα στο ρόστερ της κα. Γιάννας??
απο δυσκολο πολυ,εως απιθανο...

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Επίσκεψη στο ίδρυμα την Πέμπτη το πρωί. Παρούσες Ελενίτσα, Μάγια, Έρρικα. Η Γιάννα όπως πάντα στα μέσα και στα έξω! Τίμησα τη Μάγια που με τίμησε! Αστέρι σε όλα! Ελεύθερο στοματικό, κωλαράκι και όλα τέλεια! Το θέμα είναι ότι η Γιάννα τις έχει ψαρώσει άγρια και ενώ παλιά κάποιες καθόντουσαν και για δεύτερο γύρο, χωρίς συζήτηση, τώρα με το τέλος της Α΄ Φάσης, πάνε και δίνουν αναφορά!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Επίσκεψη στο ίδρυμα την Πέμπτη το πρωί. Παρούσες Ελενίτσα, Μάγια, Έρρικα. Η Γιάννα όπως πάντα στα μέσα και στα έξω! Τίμησα τη Μάγια που με τίμησε! Αστέρι σε όλα! Ελεύθερο στοματικό, κωλαράκι και όλα τέλεια! Το θέμα είναι ότι η Γιάννα τις έχει ψαρώσει άγρια και ενώ παλιά κάποιες καθόντουσαν και για δεύτερο γύρο, χωρίς συζήτηση, τώρα με το τέλος της Α΄ Φάσης, πάνε και δίνουν αναφορά!

Θα κανω μια εξορμηση για την Μαγια, ελπιζω να αξιζει !!!

jevjev

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Κανένα νεώτερο για την Αντζελίνα υπάρχει ?

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ξαναπεστο οεο,που ειναι η Αγγελινα?.Η εχει αποσυρθει η δουλευει αλλου με αλλο ονομα .....

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Σε πρόσφατο πέρασμα εβρέθησαν
Ελενίτσα η γνωστή
Αλίνα 30αρα ξανθό κοντό μαλί κανονικό σώμα
Λαρίσσα ρωσίς gilf ψηλή ξανθιά κοντό μαλί με ωραίο σώμα για την ηλικία της εδήλωσε πρώην μπαλαρίνα.... Αυτή σίγουρα έχει χρόνια στο κουρμπέτι (μάλλον από μπουρδέλο). Οι πιο γνώστες του χώρου ίσως την αναγνωρίσουν.
Μάγια, Έρικα απούσες.

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Ελενίτσα η γνωστή
Λαρίσσα ρωσίς gilf ψηλή ξανθιά κοντό μαλί με ωραίο σώμα για την ηλικία της εδήλωσε πρώην μπαλαρίνα.... Αυτή σίγουρα έχει χρόνια στο κουρμπέτι (μάλλον από μπουρδέλο). Οι πιο γνώστες του χώρου ίσως την αναγνωρίσουν.
Μάγια, Έρικα απούσες.
Με ποια πηγες; Εντυπωσεις;

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Ελενίτσα η γνωστή
Μάγια, Έρικα απούσες.
Η Λαρίσσα είχε εργαστεί κατά το παρελθόν στη Φορμίωνος, αν δεν απατώμαι! Και ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Είναι η Ξένια Κάρπου...
Το λέει..
:2funny: :2funny: :s&m_2:

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Επισκεψη σημερα. Βρεθηκαν ερικα μαγια και μια καινουρια βαρβαρα απο τσεχια . αδυνατη ωραιο κορμι πλαστικες βυζαρες . ρωτησα την γιαννα αν ειναι καλη και μου ειπε πρωτη μερα ειναι θελη εκπαιδευση και με προετρεψε να παρω την ερικα.
Καλη η ερικα μεσα αλλα αρκετα γεματη για τα γιυστα μου , επρεπε να παρω την βαρβαρα . την επομενη φορα...

aris_84

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παιδια οποιος μπορει ας στειλει το τηλ της Γιαννα με πμ

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Είχα περάσει πριν χρόνια από της Γιάννας. Είχε το τηλέφωνό μου και εξακολουθώ να έχω το ίδιο. Εγώ βέβαια το έχω χάσει το δικό της. Αν το βρω από κάποιον και την πάρω θα έχω είσοδο ή θα φάω πόρτα και θα πρέπει να πάω πάλι με σύνδεσμο? Ξέρει κανείς?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Είχα περάσει πριν χρόνια από της Γιάννας. Είχε το τηλέφωνό μου και εξακολουθώ να έχω το ίδιο. Εγώ βέβαια το έχω χάσει το δικό της. Αν το βρω από κάποιον και την πάρω θα έχω είσοδο ή θα φάω πόρτα και θα πρέπει να πάω πάλι με σύνδεσμο? Ξέρει κανείς?
δεν θα εχεις προβλημα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom