γιατι ζητησε κανεις μασσαζ και του αρνηθηκαν?.....σωστά.....
τωρα αν δεν το πολυκατεχουν αλλουνου ευαγγελιο... ;)
γιατι ζητησε κανεις μασσαζ και του αρνηθηκαν?.....σωστά.....
οποιος εχει το νεο τηλ της Γιαννας παρακαλω ας το να στειλει με pm
ευχαριστώ προκαταβολικά
FRM
Προσεχώς ? Για πότε περίπου ? Εκτος αν έφτασαν ήδη.Οι προαναφερθείσες παρούσες όλες ...εμένα μου άρεσε όμως μια ονομάτι Γεωργία ψηλη καστανη αδυνατη με γυαλακια εφερνε προς την Αλεξια που ηταν receptionist Δεν είναι στο task force όμως; έχει κάποιος αλλη πληροφορία για τη συγκεκριμένη; Η Αλέξια είναι τεμπελα κατα Γιάννα ...προσεχώς Αλινα Αντζελίνα
Εδω παει η ατακα του ψινακη...Ακουστε το καινουριο ανεκδοτο της κυρα γιαννας..
μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια την ρωτησα τι εχει??και μου λεει εχω τρεια κοριτσια..
και της λεω εχεις κανενα πιπινι??
και τι μου λεει βρε παιδια....????
οχι γιατι τωρα τους βαζω Ι.Κ.Α και δεν φερνω μικρουλια!!!!!!
Μηπως μπορουμε να χουμε το τηλ. με pm; Ευχαριστω εκ των προτερων.Ακουστε το καινουριο ανεκδοτο της κυρα γιαννας..
μετα απο τηλεφωνικη επικοινωνια την ρωτησα τι εχει??και μου λεει εχω τρεια κοριτσια..
και της λεω εχεις κανενα πιπινι??
και τι μου λεει βρε παιδια....????
οχι γιατι τωρα τους βαζω Ι.Κ.Α και δεν φερνω μικρουλια!!!!!!
εγω ξερω τωρα (γενικα) δουλευουνΓιατι βρε μοναχοφαιδες δεν ειπε κανεις οτι γυρισε η Αλινα;
η μαγια μεσα πολυ καλη....σωμα με πιασηματακια θα ελεγα.....στα ιδια επιπεδα με την ελενη μεσα......λιγο πιο χαλαρη στο σωμα...Παρουσες ηταν Μαγια , Αλινα και Ερρικα. Η Μαγια πολυ παιχνιδιαρα και ζεστη στο σαλονι αλλα γεματουλα και δυστυχως ειμαι
απο αυτους που δεν την παλευουν με τις γεματουλες.
Την Ερικα δεν την ειδα ηταν με πελατη. Απο εμφανιση και υπηρεσιες τι λεει αυτη ξερει κανεις να πει;