Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kostis78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2008
Like
4
Πόντοι
0
οποιος μπορει ας στειλει το τηλ της Γιαννας με πμ και σε μενα!

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
Επίσκεψη χτες το απόγευμα στη Γιάννα...παρούσες το Ελενάκι, η Έρρικα η νοσοκόμα (άλλο αν έχει το σώμα από 2 νοσοκόμες) και η Μπάρμπαρα μια καινούρια Τσέχα (  :- :huh: ) με τρελή σκυλόφατσα, πολύ ωραίο σώμα και φυσικό 3άρι βυζί.
Με έβαλε μέσα με προστυχόλογα και δεν το μετάνιωσα!! Υστερεί λίγο στην πίπα που είναι λίγο αργή, χαλαρή και χωρίς καν προσπάθεια για deepthroat αλλά δεν άφησε ούτε σταγόνα χαμένη!! Θα την προτιμήσω πάλι....

Chef69

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2010
Κριτικές
4
Like
27
Πόντοι
1
Για κανένα 40αρι μου έκανε....αλλά πολύ καυλιάρα και προστυχόφατσα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Ετσι που τα ´λεγες ήλπιζα για κανα πιπίνι...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Επειδη την ειδα κι εγω τη Μπαρμπαρα προ λιγων ημερων, μπας και ειναι η Μπαρμπορα της Αδανων; Στη φατσα μου τη θυμιζε λιγο. Αυτη εδω ομως ηταν λεπτη. Ομιλια βαρια, με βαρια φωνη επισης, μυριζε αλκοολ. Τη Μπαρμπορα απο Αδανων και Φωκαιας δεν την εχω παρει ποτε, μιας και ειναι εξτρατζου.Την εχω δει σε περασμα μονο και δεν ξερω ρε παιδια, μου τη θυμισε πολυ αυτη στης κυρα Γιαννας. Μπας και;

Οποιος ειναι γνωστης ας πει.

satrapis21

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2015
Κριτικές
4
Like
49
Πόντοι
1
βρε μαγκες το τηλ σε πμ μπορει κανεις;

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Όλες ΜΑ όλες οι Αλβανίδες της Γιάννας βαπτίζονται Τσέχες για λόγους μάρκετιν

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Όχι όλες... Κάποιες είναι Σέρβες...

bokoliς

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια παιζει να βρουμε το τηλεφωνο οσες φορες και αν εχω παει εχω φαει πορτα :headbang:  μενω σχεδον διπλα και ειναι κριμα να τρεχουμε αλλου αφου το εχουμε διπλα μας! οποιος μπορει ας μου στειλει το τηλ

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
ρε παιδια παιζει να βρουμε το τηλεφωνο οσες φορες και αν εχω παει εχω φαει πορτα :headbang:  μενω σχεδον διπλα και ειναι κριμα να τρεχουμε αλλου αφου το εχουμε διπλα μας! οποιος μπορει ας μου στειλει το τηλ
[/quote και σε μενα παρακαλω καθως κι αν υπαρχει και καποιο.....''συνθημα''!!Ευχαριστω!!

dimmanos

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2015
Like
85
Πόντοι
1
και σε μενα παρακαλω,οπως επισης κι αν υπαρχει και καποιο..........''συνθημα''!!Ευχαριστω!!

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
χθεσινη επισκεψη , παρευρεθηκαν Ναταλι , Βαρβαρα ( τα βυζια της μεγαλα στητα , κατα 99% σιλικονατα) , Φωτεινη ( καινουρια πιπινακι το πολυ 25 ομορφουλι αδυνατο ) , Ερικα και Ελενιτσα.  Επειδη ηθελα να παω στα σιγουρα πηρα
Ελενιτσα .  Η πιπα και το γλειψιμο που κανει αυτη η κοπελα δεν υπαρχει!

greta15

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
991

Stories

Νέο!