Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.147
Πόντοι
42.697
Καλησπερα στην ομυγυρη,μεσημεριανη επισκεψη στο Ιδρυμα ανευρεθησαν Ερικα,Ναταλυ. Προτιμησα την δευτερη για να θυμηθουμε τα παλια .....

η κα Γιαννα δεν σου κλαφτηκε οτι δεν εχει δουλεια κτλ...???  :grin:

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
για να την γαμήσεις καλά αυτή πρέπει πρώτα να της σπάσεις τον τσαμπουκά...

Λιγο δυσκολο αυτο ειναι αρκετα ισχυρογνωμων αλλα αξιζει να προσπαθησεις.Περναω καλα μαζι της εστω και με αυτην την νοοτροπια που συνεχιζει απο παλια.

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
η κα Γιαννα δεν σου κλαφτηκε οτι δεν εχει δουλεια κτλ...???

Οχι μιλησα στο τηλεφωνο μαζι της και μετα επισκεφτκα το Ιδρυμα.Δεν ξερω γιατι κανει την δυσκολη σε καποιους!

xk1182

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
η κα Γιαννα δεν σου κλαφτηκε οτι δεν εχει δουλεια κτλ...???

Οχι μιλησα στο τηλεφωνο μαζι της και μετα επισκεφτκα το Ιδρυμα.Δεν ξερω γιατι κανει την δυσκολη σε καποιους!
τελικα ποιες δουλευουν??η αλεξια ειναι εκει???

MMG

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
518
Πόντοι
306
Εγω την πηρα τηλεφωνο τη Δευτερα και μου ειπε οτι δεν εχει πλεον κοπελες , με δουλευει ισως????

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_3: :s&m_2: :s&m_1: Καλησπερα στην ομυγυρη οι νεες κοπελες ηρθανν στο Ιδρυμα?

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
:s&m_2: :s&m_3: :s&m_1: Σαν συνεχεια της προηγουμενης μου αναρτησης μου,μεσημεριανη επισκεψη στο Ιδρυμα,ανερευθησαν Ελενιτσα (επεστρεψε)και Ερικα,προτιμησα την Ερικα.Η Ναταλυ τελος παλι ....,οι λογοι γνωστοι παλι ....Απο βδομαδα επιστροφη της Αλινας,οι παλιοι γνωριζουν.Τελικα οι περισσοτερες επιστρεφουν!

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Και παλι δεν αντιμετωπισα προβλημα στο τηλεφωνο .....

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Κριμα δεν την προλαβα την Ναταλυ . Ειμουνα πηγμενος στην δουλεια και σκοπευα να παω απο εβδομαδα.  Αληθεια , ποιοι ειναι  οι γνωστοι λογοι;

Η Αλινα ειναι δυνατο κορμι , την πεθυμησα να πω την αληθεια αλλα ψυχρη πολυ ρε γαμωτο . 
Αντε να δουλε μηπως επιστρεψει και η Αντζολινα , κορυφη για μενα!

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.042
Πόντοι
5.975
Ονομα που.. περιέχει και την Αλίνα …=  Α(ντζο)λίνα   :cheesy:

jumper

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
188
Πόντοι
1
το τηλ της κα Γιαννας βρε παιδια ποίος θα το δώσει?

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
:s&m_2: :s&m_3: :s&m_1: Σαν συνεχεια της προηγουμενης μου αναρτησης μου,μεσημεριανη επισκεψη στο Ιδρυμα,ανερευθησαν Ελενιτσα (επεστρεψε)..............Τελικα οι περισσοτερες επιστρεφουν!
Το είχα φανταστεί. Δεν άντεξε τα "εκτός έδρας" η Ελενίτσα και επέστρεψε στα σίγουρα... Να δεις που θα γυρίσει και η Λίντα.

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
Το είχα φανταστεί. Δεν άντεξε τα "εκτός έδρας" η Ελενίτσα και επέστρεψε στα σίγουρα... Να δεις που θα γυρίσει και η Λίντα.
χλωμο........
νεα αφιξη μαγια, ρωσιδα, 28 χρ. μεριο υψος, με πιαηματακια, συμπαθητικο-γλυκο προσωπο....
ετημηθη απο αλλον παιχτη με καλες εντυπωσεις :tits2: :kissass: :fuck2:

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Ειναι η μσγια πουυ ηταν και παλια ,μια κοκκινομαλα με συμπαθητικο προσωπο;

HONDACRV

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
24
Like
147
Πόντοι
291
Καλημέρα στην εκλεκτή παρέα! Χθεσινή μεσημεριανή μου επίσκεψη στον εν λόγω οίκο. Παρούσες τρεις κυρίες, Έρρικα, Μάγια και Ελενίτσα. Η Γιάννα, σταθερή αξία, με τα όλα της! Όσο περίμενα, τη ρώτησα το γίνεται με την ομάδα κοριτσιών και αν θα έρθει νέο αίμα, όπως και τι πρόκειται να γίνει με στελέχη του πρόσφατου παρελθόντος, όπως η Λίντα! Εκεί η Γιάννα έδωσε ρεσιτάλ! Για μια ακόμη φορά, σε κοπέλες που φεύγουν, έριξε την αξιοπρεπή λάσπη της!! Πέρασα με Ελενίτσα, που αποτελεί σταθερή αξία του ιδρύματος εδώ και χρόνια! Στα του αγώνα, από την πλευρά της, σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, χωρίς βιασύνες και είναι δεκτική στα ΠΑΝΤΑ! Όση ώρα περίμενα και συζητούσα με τη Γιάννα, η Γιάννα κατάφερνε να χαιρετάει κατά την αποχώρηση, να υποδέχεται και φυσικά να συνεχίζει την κουβεντα από εκειπου είχαμε σταματήσει! Το ίδρυμα αυτό, εάν όλοι μας γράφαμε τις εμπειρίες μας, θα μπορύσε να γίνει ΣΤΑΘΜΟΣ στα ιδρύματα! Από κάθε άποψη!!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πέρασα με Ελενίτσα, που αποτελεί σταθερή αξία του ιδρύματος εδώ και χρόνια! Στα του αγώνα, από την πλευρά της, σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα, χωρίς βιασύνες και είναι δεκτική στα ΠΑΝΤΑ! 

Παλιοκουφάλες γύρισε η Ελενίτσα και την έχετε "καταγαμήσει" όπως έλεγε και ένα εξέχων μέλος του παρόντος ιστότοπου.....
:2funny: :2funny:

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Επειδή δεν έχω περάσει από εδώ, αυτό εχω καταλάβει είναι οτι απο σπόντα είναι στα μασατζίδικα γιατί είναι αποκλειστικά γαματζίδικο. Μασάζ δηλαδή κατά φαντασία μόνο. Σωστά?

Επισκέπτης
φιλαρακι!  ουτε  για  μασαζ  κανει  ουτε  για  τιποτα!  μην πας  θα  κλαις  τα  λεφτα  σου! 

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Επειδή δεν έχω περάσει από εδώ, αυτό εχω καταλάβει είναι οτι απο σπόντα είναι στα μασατζίδικα γιατί είναι αποκλειστικά γαματζίδικο. Μασάζ δηλαδή κατά φαντασία μόνο. Σωστά?
.....σωστά.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom