Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
Σημερινό τηλεφώνημα και η κ. Γιάννα μου είπε ότι έχει μια μελαχροινή νοσοκόμα από Ιθάκη, 21 χρόνων ...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γειά σου ρε Γιάννα με τα ωραία σου ...!!! Καλώς τη δέχτηκες την Πηνελόπη σου !!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
καλησπερα συναγωνιστες....επισκεψη το Σαββατο το απογευμα....ειχε δυο κοπελες...την Αλεξια την μαθητρια κ την Ερικα την νοσοσκομα....ρωτησα την κ.Γιαννα τι επαθε το κινητο της κ μου ειπε οτι της επεσε στον υπονομο....μου εδωσε μαλιστα καινουριες καρτες που λενε "ανδρικες κομμωσεις Γιαννα-Λευτερης"....η τυπισσα απλα ειναι θεα!
πηρα την Ερικα...γυρω στα 25 με πλουσιο στηθος, τροφαντη, αλλα σφιχτο κορμι! αρκετα ικανοποιητικη συνευρεση! αυτα...πολυ γελιο!

Τέλος και η Αλεξία. Μόνη η νέα ..."Πηνελόπη".  :2funny: :2funny:

katsikas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Μπορει καποιος να με βοηθησει με το τηλ. με ενα pm?Ευχαριστω.

butch13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μαγκες καλημερα, επειδη εχω το απενεργοποιημενο κινητο της κας. Γιαννας που τελειωνει σε ...98 αν καποιος θελει ας μου στειλει το ενεργο να κανω μια καταδρομικη... :erection:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
καλησπερα συναγωνιστες....επισκεψη το Σαββατο το απογευμα....ειχε δυο κοπελες...την Αλεξια την μαθητρια κ την Ερικα την νοσοσκομα....ρωτησα την κ.Γιαννα τι επαθε το κινητο της κ μου ειπε οτι της επεσε στον υπονομο....μου εδωσε μαλιστα καινουριες καρτες που λενε "ανδρικες κομμωσεις Γιαννα-Λευτερης"....η τυπισσα απλα ειναι θεα!
πηρα την Ερικα...γυρω στα 25 με πλουσιο στηθος, τροφαντη, αλλα σφιχτο κορμι! αρκετα ικανοποιητικη συνευρεση! αυτα...πολυ γελιο!

γιατί δεν εβγαζε κάρτες "οινομαγειρείον το ΕΚΛΕΚΤΟΝ"?.......πιο πειστικό θα ήταν......

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.303
Πόντοι
1.936
...καιπως θα μπουμε χωρις τηλεφωνο στης κυριας Γιαννας???Δεν επρεπε να κανει κατι ωστε να ειδοποιηθει το εκλεκτο πελατολογιο του μαγαζιου???

mouzak

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2013
Like
0
Πόντοι
0
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΜΗΠΩΣ  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ  ΤΟ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ  THS  ΓΙΑΝΝΑΣ  ΣΕ  ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ  ΜΥΝΗΜΑ;  ΘΑ ΤΟ  ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ  ΠΟΛΥ!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ  ΠΑΙΔΙΑ  ΜΗΠΩΣ  ΚΑΠΟΙΟΣ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙ  ΤΟ  ΤΗΛΕΦΩΝΟ  THS  ΓΙΑΝΝΑΣ  ΣΕ  ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ  ΜΥΝΗΜΑ;  ΘΑ ΤΟ  ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ  ΠΟΛΥ!
εμεις θα εκτιμουσαμε να ΜΗΝ γραφεις κεφαλαια.

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Λοιπον μαγκες, επειδη πηγα κανα 2 φορες στην κυρα Γιαννα μετα το πεσιμο, η γενικη εικονα ειναι η εξης :
σχεδον μονιμα ειναι εκει η "νοσοκομα απο Ιθακη" Ερρικα, η οποια ειναι οπως ακριβως περιγραφηκε παραπανω, ομορφη φατσουλα, παχακια ομως, πιτσιρικα, φοραει γυαλακια καμια φορα, και δειχνει οτι ψιλοβαριεται ή οτι ειναι παρτσακλο. Αυτο με απετρεψε απο το να την παρω.
Επισης, κανει εμφανισεις η Αλεξια, οποτε μη γραφει ο καθενας ο,τι θελει, πως "μας τελειωσε" κλπ.
Την Τριτη το απογευμα εκει ηταν η Αλεξια.

Παμε παρακατω: συμφωνα με την κυρα Γιαννα παντα, 2 πελατες πιθανοτατα εδωσαν το τηλεφωνο σε καποιον απο ολους αυτους τους "νεους" που ζητανε επιμονα τηλεφωνο και εγινε η στραβη.
Μαλιστα, απο τα ονοματα που ειπε, καταλαβα και ποιοι ειναι : ειναι πολυγραφοτατοι στο παρον θρεντ, και ο ενας και σε ολο το site.
Φυσικα, δεν τους καταλογισε δολο, ουτε εγω καταλογιζω δολο.Καταλογιζω ομως αφελεια εως βλακεια, να δινεις το τηλεφωνο σε καποιον που δεν ξερεις απο κοντα!

Αυτα απο μενα. Η Γιαννα λεει οτι παλευει να φερει κοριτσια. Αντε να δουμε απο που θα ειναι παλι  :2funny:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Λοιπον μαγκες, επειδη πηγα κανα 2 φορες στην κυρα Γιαννα μετα το πεσιμο, η γενικη εικονα ειναι η εξης :
σχεδον μονιμα ειναι εκει η "νοσοκομα απο Ιθακη" Ερρικα, η οποια ειναι οπως ακριβως περιγραφηκε παραπανω, ομορφη φατσουλα, παχακια ομως, πιτσιρικα, φοραει γυαλακια καμια φορα, και δειχνει οτι ψιλοβαριεται ή οτι ειναι παρτσακλο. Αυτο με απετρεψε απο το να την παρω.
Επισης, κανει εμφανισεις η Αλεξια, οποτε μη γραφει ο καθενας ο,τι θελει, πως "μας τελειωσε" κλπ.

Παμε παρακατω: συμφωνα με την κυρα Γιαννα παντα, 2 πελατες πιθανοτατα εδωσαν το τηλεφωνο σε καποιον απο ολους αυτους τους "νεους" που ζητανε επιμονα τηλεφωνο και εγινε η στραβη.
Μαλιστα, απο τα ονοματα που ειπε, καταλαβα και ποιοι ειναι : ειναι πολυγραφοτατοι στο παρον θρεντ, και ο ενας και σε ολο το site.
Φυσικα, δεν τους καταλογισε δολο, ουτε εγω καταλογιζω δολο.Καταλογιζω ομως αφελεια εως βλακεια, να δινεις το τηλεφωνο σε καποιον που δεν ξερεις απο κοντα!

Αυτα απο μενα. Η Γιαννα λεει οτι παλευει να φερει κοριτσια. Αντε να δουμε απο που θα ειναι παλι  :2funny:
μπαλι,τυνησια,μαροκο...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Εχει πιο πολλη πλακα οταν σκαρφιζεται πολεις της Ελλαδας : η Βασουλα απο το Βολο , η Ερρικα απο Ιθακη κλπ! Που παει και τα βρισκει ηθελα να ηξερα! Ανοιγει τον ατλαντα και ριχνει βελακια στο χαρτη της Ελλαδας;

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.587
Πόντοι
7.135
quote author=Solidarity link=topic=155246.msg6142836#msg6142836 date=1425558761]
Εχει πιο πολλη πλακα οταν σκαρφιζεται πολεις της Ελλαδας : η Βασουλα απο το Βολο , η Ερρικα απο Ιθακη κλπ! Που παει και τα βρισκει ηθελα να ηξερα! Ανοιγει τον ατλαντα και ριχνει βελακια στο χαρτη της Ελλαδας;
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
Οσο πιο απιθανη πολη σκαρφιζεται, τοσο πιο βαθεια απο την Αλβανια ειναι η κοπελα! :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
όλες απ' την Αλβανία είναι εν τω μεταξύ...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.257
Πόντοι
5.595
....και η οποια εκανε παπαδες στο γαμησι!
μακαρι να βρει δυνατες κοπελες στο γαμησι οπως και πριν!!

Οσο καλη και να ηταν ρε συ , εγω δεν μπορω να φανταστω τι εκανε. Δε μου αρεσε καθολου η φατσα της και δεν την πηρα ποτε!

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137

Η Γιάννα μου το είπε.  :uglystupid:
Όσο βέβαια μπορεί να πάρει κάποιος σοβαρά τα όσα λέει η Γιάννα για αποχωρήσεις προσλήψεις κλπ  :jerking: :jerking:.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.587
Πόντοι
7.135
Εδώ ελεγε Ρουμανα την Λιντα η οποια είναι καργα Αλβανη......................... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.303
Πόντοι
1.936
Εδώ ελεγε Ρουμανα την Λιντα η οποια είναι καργα Αλβανη......................... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

....και η οποια εκανε παπαδες στο γαμησι!
μακαρι να βρει δυνατες κοπελες στο γαμησι οπως και πριν!!

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Υπαρχει καποιος που να εχει παρει την καινουρια να μας πει για συμπεριφορα εντος , αν δινει γλωσσοφυλα αν εχει διαθεση αν ειναι καθαρη και ξυρισμενη κλπ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom