Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
... γενικώς όπως τα λες, αλλά η Ελένη είναι 30άρα .. (άσε που μάλλον την κόβω κ για δραχμοπνήχτρα .. κόβει κάτι 13ώρα, για να μην χάσει το μαρούλι .. πρώτη πάει, τελευταία φεύγει)

μπορεί να έχεις δίκιο ;)

να σου πω την αλήθεια δεν έδωσα και μεγάλη σημασία στη συγκεκριμένη, γιατί δεν μου "έβγαλε" κάτι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.143
Πόντοι
46.232

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
29 χρονών είναι και μέσα είναι φωτιά  ;)

κοίτα, η επιδερμίδα της έχει πολύ καλή υφή και γενικώς αν σε "πάει", θα σου δωθεί ολοκληρωτικά .. είναι καβλίτσα όντως .. απλά έχω την αίσθηση ότι μάλλον δεν έχει την ίδια απόδοση με όλους, σε αντίθεση με την Λίντα που κάθε φορά γίνεται κ "καλύτερη". Θα ανεβάσω με την πρωτη ευκαιρία κριτική κ για την Ελένη..

Και πάλι αδερφέ n.smirni76, σε ευχαριστώ ..

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
Η Λίντα αν κ μόνο 4 μήνες στο βιογραφικό της στην πιάτσα κ στο εν λογω μαγαζί, προφανώς έχει αρχίσει να έχει το "κοινό" της κ αυτό δεν αρέσει σε κάποιες μέσα εκεί .. Τώρα θέμα καταγωγής, θέμα ότι τα δίνει [size=10pt]"όλα"[/size], θέμα ότι σου βγάζει κάτι από πορνοστάρ των 90s', η ουσία είναι ότι έχει κάνει κάποιες από τις συναδέλφισές της να την "βλέπουν ανταγωνιστικά" ..

Η "Τα πάντα όλα" Λίντα!! Είναι και ο λόγος της αποχώρησης της Φαμπιάννας. Ενδεχομένως και της Αντζελίνας.....

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.686
Πόντοι
3.137
κοίτα, η επιδερμίδα της έχει πολύ καλή υφή και γενικώς αν σε "πάει", θα σου δωθεί ολοκληρωτικά .. είναι καβλίτσα όντως .. απλά έχω την αίσθηση ότι μάλλον δεν έχει την ίδια απόδοση με όλους, σε αντίθεση με την Λίντα που κάθε φορά γίνεται κ "καλύτερη". Θα ανεβάσω με την πρωτη ευκαιρία κριτική κ για την Ελένη..

Και η Ελένη και η Λίντα έχουν 'ΦΟΥΛ" πρόγραμμα. Το κατά "Jorge ΦΟΥΛ", δηλαδή τα πάντα όλα....
Θα έλεγα ότι η Ελένη λόγω και ηλικίας κερδίζει στα σημεία...
Προσωπική άποψη πάντα.

greta15

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
19
Like
1.261
Πόντοι
1.211
Η "Τα πάντα όλα" Λίντα!! Είναι και ο λόγος της αποχώρησης της Φαμπιάννας. Ενδεχομένως και της Αντζελίνας.....
δηλαδη η λιντα εχει τους περισσοτερους πελατες απο τις αλλες?

tpoison1977

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
καλημέρα,πως γίνεται να επισκεφτούμε το εν λόγω λαδομάγαζο? μπορεί κάποιος να δώσει τηλ?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Καλώς τον νέο.
Για διάβασε λίγο πιο πίσω και θα καταλάβεις...

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.926
Πόντοι
7.815
:2funny:
Κάποια στιγμή ζήταγε +20 για την πίσω πόρτα αλλά το έκοψε τελικά. Τα πάντα όλα 40.... :booty:

αφού "σφάζονται" ποια θα σε πρωτοκερδίσει εκεί μέσα .. φτάνει να πας χαλαρές ώρες κ όχι ώρα αιχμής ...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Και να πιάσεις θέση στο κουζινάκι...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
236.143
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα νωρίς το απόγευμα μαζί με τον πολύ καλό φίλο crazy ivan.
Εύκολο πάρκινγκ όπως πάντα στο κοντινό(3 λεπτά μακριά) ελεύθερο πάρκινγκ του ανοιχτού θεάτρου.
Στο μαγαζί ο κλασσικός χαμός. Ρόστερ  :

Ελένη ξανθιά με πιασίματα 3άρια βυζί , την τίμησε ο crazy ivan μετά  απο πληροφορίες που του έδωσα μίας και την έχω πάρει 3 φορές.
Πάολα καστανόξανθο ζυμαράκι με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι μικρό βυζί.
Αλεξία η "μαθήτρια"(νυχτερινό λύκειο  ;)) η ψηλή(1.76) κοκκινομάλλα με τα γυαλάκια κανονικό σώμα μικρό βυζί , έχει αποκτήσει αέρα και σήμερα ήταν αρκετά σέξι.
Λίντα μελαχρινή μίλφ με καρέ μαλλί , σώμα με πιασίματα χαλαρή κοιλίτσα και 2άρι πεσμένο βυζάκι , την πήρε πρόσφατα ο crazy ivan μου είπε τα καλύτερα και την τίμησα και μάλιστα
πέρασα στην "σουίτα"του μαγαζιού  :grin: για πρώτη φορά , θα ακολουθήσει κριτική.
και 3 κοπέλες που δεν είχα ξαναδεί.
Ρόζα ξανθιά πολύ χοντρή Ρωσίδα μιλφ  με 2.5άρια βυζιά .
Μαργαρίτα ξανθιά χοντρή Ρωσίδα  μιλφ με 2άρια βυζιά.
και Βανέσσα ένα καστανό πιπίνι λεπτό με 2αράκι βυζί , πολύ καύλα αλλά συνάμα και άγουρο , φορούσε ένα σορτσάκι τζιν πολύ κοντό και ένα πολύ χαμηλό καρό πουκαμισάκι , έχει και 3 τατού.     

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Και δεν δοκίμασες το πιπίνι ή μήπως η Γιάννα σε άρχισε ότι δεν κάνει το ένα δεν κάνει το άλλο....;

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Η Ελενίτσα πολύ καλή μέσα! Εντάξει, στο πρόσωπο όχι κάτι φοβερό, αλλά στο γαμήσι δίνει ρέστα. Θα ανεβάσω σε λίγο κριτική.

Επόμενοι στόχοι μου Αλεξία, Πάολα και Βανέσσα.

Η Αλεξία, ψηλή, με γυαλάκια, πολύ ωραίο σώμα. Την είδα γυμνή όταν άλλαζε και κατακαύλωσα. Ήθελα να περάσω μαζί της, αλλά λόγω του ότι ετοιμαζόταν να σαβουρώσει κάτι ετοιματζίδικα δεν ήθελα να τη γαμήσω με γεμάτη κοιλιά.

Το Παολάκι είναι καύλα, αλλά κάπου μου βγάζει κάτι ξεπετουά. Μάλλον μπαίνει στο τέλος της λίστας μου.

Βανέσσα σούπερ για τα δεδομένα μου. Μουνάκι από τα λίγα...μόλις στρώσει στις υπηρεσίες της, θα την καταγαμήσω. Το πρόσωπο της είναι βγαλμένο από τα καλύτερα όνειρα των πιπινολάτρων.

:rockon: :rockon: :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι τέτοιο

πάντως το Βανεσσάκι είναι βγαλμένο από τα καλύτερα όνειρα μου

πιπίνι γάλακτος, από τα λίγα!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
Η Γιάννα ξέρει τους πελάτες και τα γούστα τους, οπότε αν εσυ είσαι ανώμαλος και η κοπέλα ψιλοκομπλαρισμένη σου λεει πάρε άλλη αυτή δεν σου κάνει....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom