Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Σέργιο με έφτιαξες τώρα. Βλέπω να περνάω σύντομα απο εκεί!!!

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
Πρωινή επίσκεψη στο σπίτι της κ. Γιάννας  , όπου παρευρέθηκαν Πάολα , Ελένη και Λίντα και διάλεξα Πάολα.
Οπως με ενημέρωσε η κ. Γιάννα η φοιτήτρια Αλεξία πηγαίνει κατά το μεσημέρι και η ρωσίδα Αναστασία μόνο Σαββατοκύριακα.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Πρωινή επίσκεψη στο σπίτι της κ. Γιάννας  , όπου παρευρέθηκαν Πάολα , Ελένη και Λίντα και διάλεξα Πάολα.
Οπως με ενημέρωσε η κ. Γιάννα η φοιτήτρια Αλεξία πηγαίνει κατά το μεσημέρι και η ρωσίδα Αναστασία μόνο Σαββατοκύριακα.

είχε κόσμο το μαγαζί;

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
..Αυτή η Πάολα γαμιέται καλά, ρε? Για δώστε φώτα..

lostre007

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Like
11
Πόντοι
0
πως μπορω να μαθω το τηλ. για εισοδο;;

lostre007

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2014
Like
11
Πόντοι
0
μαγκες υπαρχει καποιος  να στειλει το τηλ σε πμ..εχω διαβασει κριτικες και εχω τρελαθει..πρεπει να παω στανταρ..

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
μαγκες υπαρχει καποιος  να στειλει το τηλ σε πμ..εχω διαβασει κριτικες και εχω τρελαθει..πρεπει να παω στανταρ..

..To τηλ της Γιάννας σού είναι άχρηστο...πρέπει κάποιος πελάτης να δώσει το δικό σου στη Γιάννα, να σε καταχωρήσει, και μετά να πας...

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16

Και να σου δώσει κάποιος το τηλέφωνο, το αποτέλεσμα θα είναι μηδενικό για σένα γιατί το τηλέφωνό σου δεν θα είναι καταχωρημένο στη λίστα τηλεφώνων της Γιάννας. Θα την καλέσεις και είτε δεν θα απαντήσει καθόλου είτε θ' αρχίσει να λέει άσχετα πράγματα.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Και να σου δώσει κάποιος το τηλέφωνο, το αποτέλεσμα θα είναι μηδενικό για σένα γιατί το τηλέφωνό σου δεν θα είναι καταχωρημένο στη λίστα τηλεφώνων της Γιάννας. Θα την καλέσεις και είτε δεν θα απαντήσει καθόλου είτε θ' αρχίσει να λέει άσχετα πράγματα.

Πολύ σωστά.......τα εχουμε πει χιλιάδες φορές και στο φορουμ και σε πριβε μηνύματα......παρ' όλα αυτά,κάποιοι εξακολουθούν να ρωτάνε και να ζητανε τα ιδια πραγματα.......

salzburg

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Κριτικές
5
Like
274
Πόντοι
21
..Αυτή η Πάολα γαμιέται καλά, ρε? Για δώστε φώτα..
Απο υπηρεσίες μέτρια πράγματα . Δεν βιάζεται μέσα και κάνει καλή πίπα αλλά έχει μία τυπικότητα , δεν είναι για πολλά πολλά . Είναι στο ίδιο στυλ με την Αλίνα αν την ήξερες. Απλά λόγω εμφάνισης και ηλικίας αξίζει να πας 1 με  2 φορές μαζί της.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.211
Πόντοι
506
Απο υπηρεσίες μέτρια πράγματα . Δεν βιάζεται μέσα και κάνει καλή πίπα αλλά έχει μία τυπικότητα , δεν είναι για πολλά πολλά . Είναι στο ίδιο στυλ με την Αλίνα αν την ήξερες. Απλά λόγω εμφάνισης και ηλικίας αξίζει να πας 1 με  2 φορές μαζί της.

..Κατάλαβα...άκυρο..δε μου κάνει...

m0uk1ss

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2010
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή πρόσφατα έμαθα για το μαγαζί και οι προσπάθειες για να το επισκεφτώ δεν ωφέλησαν, ψήνεται κάποιος "πελάτης" να με συστήσει?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Σήμερα στο ρόστερ του μαγαζιού ήταν:

Ελένη, πιπίνι κοντό «ζυμαράκι», όχι όμορφο για τα γούστα μου

Πάολα, πιπίνι όμορφο με πολύ ωραίο σώμα.

Λίντα, μιλφ με αρκετή κυτταρίτιδα, αλλά πολύ καυλωτικό πρόσωπο. Μου θύμισε μιλφομουνάρα από Γερμανική τσόντα. Για την Πάολα είχα πάει, αλλά τελικά πέρασα με τη Λίντα στο δωμάτιο και δεν μετάνιωσα. Κριτική έχει ήδη σταλεί.

Τέλος, Αναστασία, Ρωσίδα, επίσης πολύ όμορφη για τα γούστα μου. Πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

Λίντα, μιλφ με αρκετή κυτταρίτιδα, αλλά πολύ καυλωτικό πρόσωπο. Μου θύμισε μιλφομουνάρα από Γερμανική τσόντα. Για την Πάολα είχα πάει, αλλά τελικά πέρασα με τη Λίντα στο δωμάτιο και δεν μετάνιωσα. Κριτική έχει ήδη σταλεί.

ωραιος!!!!
Η Λιντα αλλοδαπή η ημεδαπη?

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ωραιος!!!!
Η Λιντα αλλοδαπή η ημεδαπη?

παρουσιάζεται σαν Ελληνίδα, αλλά είναι από τη γνωστή Βορειοδυτική γείτονα χώρα  :grin:

στην αρχή κι εμένα με "ξεγέλασε", αλλά μετά κατάλαβα  :rolleyes:

bixterious

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουν 2013
Κριτικές
42
Like
8.169
Πόντοι
5.916
αντζολίνα ψολί????? :huh: :huh:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815

Ελένη, πιπίνι κοντό «ζυμαράκι», όχι όμορφο για τα γούστα μου

Πάολα, πιπίνι όμορφο με πολύ ωραίο σώμα.

Τέλος, Αναστασία, Ρωσίδα, επίσης πολύ όμορφη για τα γούστα μου. Πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.

... γενικώς όπως τα λες, αλλά η Ελένη είναι 30άρα .. (άσε που μάλλον την κόβω κ για δραχμοπνήχτρα .. κόβει κάτι 13ώρα, για να μην χάσει το μαρούλι .. πρώτη πάει, τελευταία φεύγει)

Η Λίντα αν κ μόνο 4 μήνες στο βιογραφικό της στην πιάτσα κ στο εν λογω μαγαζί, προφανώς έχει αρχίσει να έχει το "κοινό" της κ αυτό δεν αρέσει σε κάποιες μέσα εκεί .. Τώρα θέμα καταγωγής, θέμα ότι τα δίνει "όλα", θέμα ότι σου βγάζει κάτι από πορνοστάρ των 90s', η ουσία είναι ότι έχει κάνει κάποιες από τις συναδέλφισές της να την "βλέπουν ανταγωνιστικά" ..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom