You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 210K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Πρωινή επίσκεψη στο σπίτι της κ. Γιάννας , όπου παρευρέθηκαν Πάολα , Ελένη και Λίντα και διάλεξα Πάολα.
Οπως με ενημέρωσε η κ. Γιάννα η φοιτήτρια Αλεξία πηγαίνει κατά το μεσημέρι και η ρωσίδα Αναστασία μόνο Σαββατοκύριακα.
Οπως με ενημέρωσε η κ. Γιάννα η φοιτήτρια Αλεξία πηγαίνει κατά το μεσημέρι και η ρωσίδα Αναστασία μόνο Σαββατοκύριακα.
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Πρωινή επίσκεψη στο σπίτι της κ. Γιάννας , όπου παρευρέθηκαν Πάολα , Ελένη και Λίντα και διάλεξα Πάολα.
είχε κόσμο το μαγαζί;
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
..Αυτή η Πάολα γαμιέται καλά, ρε? Για δώστε φώτα..
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
μαγκες υπαρχει καποιος να στειλει το τηλ σε πμ..εχω διαβασει κριτικες και εχω τρελαθει..πρεπει να παω στανταρ..
..To τηλ της Γιάννας σού είναι άχρηστο...πρέπει κάποιος πελάτης να δώσει το δικό σου στη Γιάννα, να σε καταχωρήσει, και μετά να πας...
μαγκες υπαρχει καποιος να στειλει το τηλ σε πμ..εχω διαβασει κριτικες και εχω τρελαθει..πρεπει να παω στανταρ..
Και να σου δώσει κάποιος το τηλέφωνο, το αποτέλεσμα θα είναι μηδενικό για σένα γιατί το τηλέφωνό σου δεν θα είναι καταχωρημένο στη λίστα τηλεφώνων της Γιάννας. Θα την καλέσεις και είτε δεν θα απαντήσει καθόλου είτε θ' αρχίσει να λέει άσχετα πράγματα.
Και να σου δώσει κάποιος το τηλέφωνο, το αποτέλεσμα θα είναι μηδενικό για σένα γιατί το τηλέφωνό σου δεν θα είναι καταχωρημένο στη λίστα τηλεφώνων της Γιάννας. Θα την καλέσεις και είτε δεν θα απαντήσει καθόλου είτε θ' αρχίσει να λέει άσχετα πράγματα.
Πολύ σωστά.......τα εχουμε πει χιλιάδες φορές και στο φορουμ και σε πριβε μηνύματα......παρ' όλα αυτά,κάποιοι εξακολουθούν να ρωτάνε και να ζητανε τα ιδια πραγματα.......
Απο υπηρεσίες μέτρια πράγματα . Δεν βιάζεται μέσα και κάνει καλή πίπα αλλά έχει μία τυπικότητα , δεν είναι για πολλά πολλά . Είναι στο ίδιο στυλ με την Αλίνα αν την ήξερες. Απλά λόγω εμφάνισης και ηλικίας αξίζει να πας 1 με 2 φορές μαζί της...Αυτή η Πάολα γαμιέται καλά, ρε? Για δώστε φώτα..
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Απο υπηρεσίες μέτρια πράγματα . Δεν βιάζεται μέσα και κάνει καλή πίπα αλλά έχει μία τυπικότητα , δεν είναι για πολλά πολλά . Είναι στο ίδιο στυλ με την Αλίνα αν την ήξερες. Απλά λόγω εμφάνισης και ηλικίας αξίζει να πας 1 με 2 φορές μαζί της.
..Κατάλαβα...άκυρο..δε μου κάνει...
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
Σήμερα στο ρόστερ του μαγαζιού ήταν:
Ελένη, πιπίνι κοντό «ζυμαράκι», όχι όμορφο για τα γούστα μου
Πάολα, πιπίνι όμορφο με πολύ ωραίο σώμα.
Λίντα, μιλφ με αρκετή κυτταρίτιδα, αλλά πολύ καυλωτικό πρόσωπο. Μου θύμισε μιλφομουνάρα από Γερμανική τσόντα. Για την Πάολα είχα πάει, αλλά τελικά πέρασα με τη Λίντα στο δωμάτιο και δεν μετάνιωσα. Κριτική έχει ήδη σταλεί.
Τέλος, Αναστασία, Ρωσίδα, επίσης πολύ όμορφη για τα γούστα μου. Πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
Λίντα, μιλφ με αρκετή κυτταρίτιδα, αλλά πολύ καυλωτικό πρόσωπο. Μου θύμισε μιλφομουνάρα από Γερμανική τσόντα. Για την Πάολα είχα πάει, αλλά τελικά πέρασα με τη Λίντα στο δωμάτιο και δεν μετάνιωσα. Κριτική έχει ήδη σταλεί.
Τέλος, Αναστασία, Ρωσίδα, επίσης πολύ όμορφη για τα γούστα μου. Πήγαινε από δωμάτιο σε δωμάτιο.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
ωραιος!!!!
Η Λιντα αλλοδαπή η ημεδαπη?
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
ωραιος!!!!
παρουσιάζεται σαν Ελληνίδα, αλλά είναι από τη γνωστή Βορειοδυτική γείτονα χώρα
στην αρχή κι εμένα με "ξεγέλασε", αλλά μετά κατάλαβα
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.169
- Πόντοι
- 5.916
αντζολίνα ψολί?????
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
αντζολίνα ψολί?????
αλλά πολύ ψολί...
επειδή είχα πάει φαγωμένος, δεν ρώτησα το σημερινό μενού του μαγειρίου :S
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.919
- Πόντοι
- 7.815
ωραιος!!!!
..."North Epirus" που λένε κ οι μορφωμένοι ..(κ η ίδια ..)
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.128
- Πόντοι
- 42.697
..."North Epirus" που λένε κ οι μορφωμένοι ..(κ η ίδια ..)
οκ!!!
sakarvats
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 107
- Like
- 7.919
- Πόντοι
- 7.815
... γενικώς όπως τα λες, αλλά η Ελένη είναι 30άρα .. (άσε που μάλλον την κόβω κ για δραχμοπνήχτρα .. κόβει κάτι 13ώρα, για να μην χάσει το μαρούλι .. πρώτη πάει, τελευταία φεύγει)
Η Λίντα αν κ μόνο 4 μήνες στο βιογραφικό της στην πιάτσα κ στο εν λογω μαγαζί, προφανώς έχει αρχίσει να έχει το "κοινό" της κ αυτό δεν αρέσει σε κάποιες μέσα εκεί .. Τώρα θέμα καταγωγής, θέμα ότι τα δίνει "όλα", θέμα ότι σου βγάζει κάτι από πορνοστάρ των 90s', η ουσία είναι ότι έχει κάνει κάποιες από τις συναδέλφισές της να την "βλέπουν ανταγωνιστικά" ..