Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Η Γιάννα ξέρει τους πελάτες και τα γούστα τους, οπότε αν εσυ είσαι ανώμαλος και η κοπέλα ψιλοκομπλαρισμένη σου λεει πάρε άλλη αυτή δεν σου κάνει....

η μόνη ανωμαλία που έχω είναι ότι θέλω να βλέπω να τρέχουν τα σάλια της κοπέλας στο γυμνό καυλί μου :(

πολλά ζητάω;

:grin:

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Σε πρόσφατη επίσκεψη εθεάθη νέο τεμάχιο made in Moldavia με nom du guere Σαμπρίνα (μελαχρινή μακρυμάλα, λεπτή, μικρό βυζί)  . Παρούσες επίσης Έλενα, Πάολα, Αλέξια και η ρωσίδα Ρόζα (ψηλή, πολύ γεματούλα προς το ξέχειλο). Η Σαμπρίνα στο δωμάτιο μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν έχει μπει ακόμα στο "πνεύμα" του μαγαζιού, με πολλά μη γαργαλιέμαι. Κατά τα άλλα είναι πολύ ευλύγιστη  και μπορεί να πάρει αρκετές στάσεις μέσα. 

2ος γύρο με την καυλίτσα την Ελενίτσα όπου και στέναξε η ντιβανοκασέλα! Τελείωμα στο στοματάκι της μετά από κάνα 15λεπτό σφυροκόπημα σε διάφορες στάσεις.

Υπήρξα και αυτόπτης μάρτυρας σε ανάγνωση του φόρουμ υπό των κορασίδων... Μιλάμε για πολύ γέλιο, να τις βλέπεις να ψάχνονται για το who is who...

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Σε πρόσφατη επίσκεψη εθεάθη νέο τεμάχιο made in Moldavia με nom du guere Σαμπρίνα (μελαχρινή μακρυμάλα, λεπτή, μικρό βυζί)  . Παρούσες επίσης Έλενα, Πάολα, Αλέξια και η ρωσίδα Ρόζα (ψηλή, πολύ γεματούλα προς το ξέχειλο). Η Σαμπρίνα στο δωμάτιο μου έδωσε την εντύπωση ότι δεν έχει μπει ακόμα στο "πνεύμα" του μαγαζιού, με πολλά μη γαργαλιέμαι. Κατά τα άλλα είναι πολύ ευλύγιστη  και μπορεί να πάρει αρκετές στάσεις μέσα. 

2ος γύρο με την καυλίτσα την Ελενίτσα όπου και στέναξε η ντιβανοκασέλα! Τελείωμα στο στοματάκι της μετά από κάνα 15λεπτό σφυροκόπημα σε διάφορες στάσεις.

Υπήρξα και αυτόπτης μάρτυρας σε ανάγνωση του φόρουμ υπό των κορασίδων... Μιλάμε για πολύ γέλιο, να τις βλέπεις να ψάχνονται για το who is who...

πολύ καλή ενημέρωση.....ευγε!
Οσο για το who is who,δυστυχως πολλοί συναγωνιστές αναφέρουν μονοι τους το ψευδωνυμό τους,για να τυχουν ισως καλύτερης μεταχείρισης.........

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
η μόνη ανωμαλία που έχω είναι ότι θέλω να βλέπω να τρέχουν τα σάλια της κοπέλας στο γυμνό καυλί μου :(

πολλά ζητάω;

:grin:

τεράστια ανωμαλία !!!!!!!!!! αλλά συγχωρείσαι,γιατί είσαι καλό παιδί  :rockon: :rockon:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Μια Αναστασία την έχει δοκιμάσει κανείς??

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
ολα καλα ρε παιδες ....αλλα αυτο το μονο συστημενος μεγαλη μαλακια..εμεις δηλαδη που δεν ξερουμε την κα Γιαννα γιατι να μενουμε στην απεξω?!  :grin:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Μια Αναστασία την έχει δοκιμάσει κανείς??

Αναστασία;

Ποιά ηντούστανε ευτούνη; Για κάνε περιγραφή...

ολα καλα ρε παιδες ....αλλα αυτο το μονο συστημενος μεγαλη μαλακια..εμεις δηλαδη που δεν ξερουμε την κα Γιαννα γιατι να μενουμε στην απεξω?!  :grin:

δεν είναι ποιός ξέρει τη Γιάννα, αλλά εγώ ξέρω εσένα που ξέρεις τη Γιάννα, οπότε εσύ που την ξέρεις συστήνεις εμένα

μην λέμε συνέχεια τα ίδια ;)

έχουν ξαναειπωθεί αυτά :)

astatos123

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
902
Πόντοι
426
Αναστασία;

Ποιά ηντούστανε ευτούνη; Για κάνε περιγραφή...

δεν είναι ποιός ξέρει τη Γιάννα, αλλά εγώ ξέρω εσένα που ξέρεις τη Γιάννα, οπότε εσύ που την ξέρεις συστήνεις εμένα

μην λέμε συνέχεια τα ίδια ;)

έχουν ξαναειπωθεί αυτά :)

ναι ρε ιβαν συμφωνω αλλα η ουσια παραμενει ιδια ! αν δεν σε "ξερουν" με τον εναν η τον αλλο τροπο το αποτελεσμα ειναι το ιδιο ! δεν γαμης !  :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
εχει καταντησει βαρετο και κουραστικο πια αυτό με το τηλέφωνο......εχουμε πει 1000 φορές,το τηλέφωνο είναι αχρηστο αν δεν είναι καποιος στη λίστα της Γιάννας......καλώς η κακως ετσι είναι.Μην λεμε κάθε φορα τα ιδια.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.129
Πόντοι
42.697
ερωτηση κρισεως γιατι εχω πολύ καιρο να παω.......εξακολουθεί το σπιτι να είναι αχουρι? εχει καπου να καθησεις η εχει παντου πεταμενα ρουχα?

ε τωρα και εσυ κανεις κατι ερωτησεις!!!

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ερωτηση κρισεως γιατι εχω πολύ καιρο να παω.......εξακολουθεί το σπιτι να είναι αχουρι? εχει καπου να καθησεις η εχει παντου πεταμενα ρουχα?

μικρά "σαλονάκια" αναμονής, ώστε να χωρέσουν όλοι οι πελάτες ;)

τα δυο δωμάτια που τίμησα ήταν τακτοποιημένα, αλλά η ντιβανοκασέλες στη θέση τους :(

επιπλέον, για τους γευσιγνώστες του φόρουμ να αναφέρω ότι δεν υπήρχε μαγειρεμένο φαγητό και τα κορίτσια βολεύτηκαν με εξωτερικές παραγγελίες  :grin:

papitsoulos

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Πως θα μπουμε ρε παιδια στο club και εμεις?
εχω καλη φυσιογνωμια,αν παω και χτυπησω κουδουνι

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
μικρά "σαλονάκια" αναμονής, ώστε να χωρέσουν όλοι οι πελάτες ;)

τα δυο δωμάτια που τίμησα ήταν τακτοποιημένα, αλλά η ντιβανοκασέλες στη θέση τους :(

επιπλέον, για τους γευσιγνώστες του φόρουμ να αναφέρω ότι δεν υπήρχε μαγειρεμένο φαγητό και τα κορίτσια βολεύτηκαν με εξωτερικές παραγγελίες  :grin:

γι' αυτό δεν πατάω κι εγω πια εκεί......το κυριακάτικο φαγητό στην κυρία Γιάννα ήταν μια ιεροτελεστία....... :rockon:

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.919
Πόντοι
7.815
γι' αυτό δεν πατάω κι εγω πια εκεί......το κυριακάτικο φαγητό στην κυρία Γιάννα ήταν μια ιεροτελεστία....... :rockon:

α, για αυτό και κάποια στιγμή είχα πετύχει έναν Παπά ...

:priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

Και αν νομίζεται ότι σας κάνω πλάκα, θα πω ότι η ενορία του είναι σε προάστιο πλησίον του Λιμανιού ..

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Πως θα μπουμε ρε παιδια στο club και εμεις?
εχω καλη φυσιογνωμια,αν παω και χτυπησω κουδουνι

πήγαινε,πήγαινε.......θα σου πουν ότι είναι οικος νυφικών και δεχονται μονον με ραντεβού....... :rockon:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137

Τακτοποιημένο μεν αλλά όσον αφορά την καθαριότητα θέλει ακόμη. Έχει και μια γάτα που τρυγυρνάει μέσα.... :cheesy:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Καλημέρα & να είσαστε καλά!

Μετά από pm, που έστειλα, είμαι υποχρεωμένος να ευχαριστήσω όσους απάντησαν & με συμβούλεψαν σχετικά.

Όμως, συνεχίζω να επιμένω σε παρέα.

Παρακαλώ ξεχωριστά, όποιον προτίθεται να πάει ΣΎΝΤΟΜΑ, να καλέσει & εμένα.

Το έχω ανάγκη & θα το ανταποδώσω.

Συγγνώμη!

είσαι εδώ όπως μου είπες;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom