Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
η γιαννα?..ολες πιπινακια ειναι,για την γιαννα......απο μαδαγασκαρη,αγιο μαυρικιο,βενεζουελα...

Σε απλά ελληνικά Τεπελένι, Φιέρι, Τιράνα, Τζιροκάστρα κοκ...

Πάντως η Πάολα και η Αλέξια είναι πιπινάκια και η Ελενίτσα σε προ μίλφ επίπεδο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
Σε απλά ελληνικά Τεπελένι, Φιέρι, Τιράνα, Τζιροκάστρα κοκ...

Πάντως η Πάολα και η Αλέξια είναι πιπινάκια και η Ελενίτσα σε προ μίλφ επίπεδο.
μεσα εισαι...αυτες ειναι οι αντιστοιχιες...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
λοιπόν...

επειδή βλέπω ότι συνεχίζετε και ζητάτε το τηλέφωνο του μαγαζιού, να ξαναπούμε δυο πραγματάκια μπας και τα εμπεδώσουν κάποιοι. Εν συντομία αναφέρω τους δυο τρόπους:

1. Να δώσει κάποιος που γνωρίζει το μαγαζί το τηλέφωνο σας και να καταχωρηθεί στην πορνοβάση του.

2. Να σας πάει κάποιος που έχει ήδη ξαναπάει.

[size=24pt]ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.[/size]

Επιπλέον, μην περιμένετε κλώνοι και μέλη με μηδενική συμμετοχή να σας δώσει κάποιος το τηλέφωνο. Αρχίστε να συμμετέχετε, όπως όλοι εμείς, καταθέστε εμπειρίες-πληροφορίες και μετά ζητάτε.

Αυτά...

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
λοιπόν...

επειδή βλέπω ότι συνεχίζετε και ζητάτε το τηλέφωνο του μαγαζιού, να ξαναπούμε δυο πραγματάκια μπας και τα εμπεδώσουν κάποιοι. Εν συντομία αναφέρω τους δυο τρόπους:

1. Να δώσει κάποιος που γνωρίζει το μαγαζί το τηλέφωνο σας και να καταχωρηθεί στην πορνοβάση του.

2. Να σας πάει κάποιος που έχει ήδη ξαναπάει.

[size=24pt]ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.[/size]

Επιπλέον, μην περιμένετε κλώνοι και μέλη με μηδενική συμμετοχή να σας δώσει κάποιος το τηλέφωνο. Αρχίστε να συμμετέχετε, όπως όλοι εμείς, καταθέστε εμπειρίες-πληροφορίες και μετά ζητάτε.

Αυτά...
:thumbsup:

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
199
Πόντοι
1
σε τηλερφωνική επικοινωνία μου λέει η Γιάννα εχω αυτές τις κοπέλες και την Λίντα την αδιόριστη δασκάλα , και του έρωτα , όλο νόημα. Και φυσικά έκανα την κλασική σκέψη , η λίντα στα 4 να την ξεκωλιάζεις  :fuck2: και να της λές τι σου κάνω δασκάλα μου τι σου κάνω . ΣΕ ΔΙΟΡΊΖΩ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΩ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

xk1182

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
σε τηλερφωνική επικοινωνία μου λέει η Γιάννα εχω αυτές τις κοπέλες και την Λίντα την αδιόριστη δασκάλα , και του έρωτα , όλο νόημα. Και φυσικά έκανα την κλασική σκέψη , η λίντα στα 4 να την ξεκωλιάζεις  :fuck2: και να της λές τι σου κάνω δασκάλα μου τι σου κάνω . ΣΕ ΔΙΟΡΊΖΩ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΩ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ποιες ειχε δεν μας ειπες???το βανεσακι εφυγε τελικα???

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
:2funny: :2funny: υπάρχει και η άλλη εκδοχή ...να σου τραβάει η δασκάλα το αυτί.... ή να τρως ξυλιές με τον χάρακα στο χέρι.....  :2funny: :2funny:

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
199
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: υπάρχει και η άλλη εκδοχή ...να σου τραβάει η δασκάλα το αυτί.... ή να τρως ξυλιές με τον χάρακα στο χέρι.....  :2funny: :2funny:
την βλέπω την δουλειά αύριο να είναι ντυμένες όλες οι κορασίδες¨ Πετροβασιλη ¨  το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.561
Πόντοι
3.172
Παίδες καλημέρα και χρόνια πολλά !!μπορεί καποιος να δώσει το τηλέφωνο μου στην κ γιαννα ώστε να έχω πρόσβαση ; το τηλέφωνο τ δίνω σε pm οποίος μπορεί ας με εξυπηρέτηση !ευχαριστώ!!!

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλη Χρονια στο προσωπικο του Ιδρυματος αλλα και στους Πελατες αυτου

Stories

Νέο!

Stories