- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
η γιαννα?..ολες πιπινακια ειναι,για την γιαννα......απο μαδαγασκαρη,αγιο μαυρικιο,βενεζουελα...
Πάντως η Πάολα και η Αλέξια είναι πιπινάκια και η Ελενίτσα σε προ μίλφ επίπεδο.
τι γελας ρε ρωσε?..την αλλη φορα που ειχα παρει τηλ,μου τα ελεγε,και ημουνα πανω στο μοτο,και κοντεψα να πεσω κατω απο τα γελια..που τα βρισκει ομως η ατιμη!!
μεσα εισαι...αυτες ειναι οι αντιστοιχιες...Σε απλά ελληνικά Τεπελένι, Φιέρι, Τιράνα, Τζιροκάστρα κοκ...
Πάντως η Πάολα και η Αλέξια είναι πιπινάκια και η Ελενίτσα σε προ μίλφ επίπεδο.
λοιπόν...
επειδή βλέπω ότι συνεχίζετε και ζητάτε το τηλέφωνο του μαγαζιού, να ξαναπούμε δυο πραγματάκια μπας και τα εμπεδώσουν κάποιοι. Εν συντομία αναφέρω τους δυο τρόπους:
1. Να δώσει κάποιος που γνωρίζει το μαγαζί το τηλέφωνο σας και να καταχωρηθεί στην πορνοβάση του.
2. Να σας πάει κάποιος που έχει ήδη ξαναπάει.
[size=24pt]ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΌ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.[/size]
Επιπλέον, μην περιμένετε κλώνοι και μέλη με μηδενική συμμετοχή να σας δώσει κάποιος το τηλέφωνο. Αρχίστε να συμμετέχετε, όπως όλοι εμείς, καταθέστε εμπειρίες-πληροφορίες και μετά ζητάτε.
Αυτά...
ποιες ειχε δεν μας ειπες???το βανεσακι εφυγε τελικα???σε τηλερφωνική επικοινωνία μου λέει η Γιάννα εχω αυτές τις κοπέλες και την Λίντα την αδιόριστη δασκάλα , και του έρωτα , όλο νόημα. Και φυσικά έκανα την κλασική σκέψη , η λίντα στα 4 να την ξεκωλιάζεις και να της λές τι σου κάνω δασκάλα μου τι σου κάνω . ΣΕ ΔΙΟΡΊΖΩ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΩ
ποιες ειχε δεν μας ειπες???το βανεσακι εφυγε τελικα???
κριμα δεν το προλαβα το πιπινακι(και γαλακτος)Η Βανέσσα έχει φύγει, έτσι μου είπε η Γιάννα πριν λίγες μέρες...
κριμα δεν το προλαβα το πιπινακι(και γαλακτος)
εκτος παολας τι εχει σε μικρο??
υπάρχει και η άλλη εκδοχή ...να σου τραβάει η δασκάλα το αυτί.... ή να τρως ξυλιές με τον χάρακα στο χέρι.....σε τηλερφωνική επικοινωνία μου λέει η Γιάννα εχω αυτές τις κοπέλες και την Λίντα την αδιόριστη δασκάλα , και του έρωτα , όλο νόημα. Και φυσικά έκανα την κλασική σκέψη , η λίντα στα 4 να την ξεκωλιάζεις και να της λές τι σου κάνω δασκάλα μου τι σου κάνω . ΣΕ ΔΙΟΡΊΖΩ ΣΕ ΔΙΟΡΙΖΩ
....και η Βάσω από τον "Βόλο".....εγώ μόνο Πάολα και Αλεξία ξέρω
την βλέπω την δουλειά αύριο να είναι ντυμένες όλες οι κορασίδες¨ Πετροβασιλη ¨ το ξύλο βγήκε από τον παράδεισουπάρχει και η άλλη εκδοχή ...να σου τραβάει η δασκάλα το αυτί.... ή να τρως ξυλιές με τον χάρακα στο χέρι.....
την βλέπω την δουλειά αύριο να είναι ντυμένες όλες οι κορασίδες¨ Πετροβασιλη ¨ το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο
Καο η Γιάννα εκεί..... "βεβαίως , βεβαίως"την βλέπω την δουλειά αύριο να είναι ντυμένες όλες οι κορασίδες¨ Πετροβασιλη ¨ το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο
χρονια πολλα καλη χρονια..!!εχουμε κανα νεο απο το ιδρυμα???Καλη Χρονια στο προσωπικο του Ιδρυματος αλλα και στους Πελατες αυτου