n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 236.123
- Πόντοι
- 46.232
καλησπέρα Αντζελινολόγε...Καλησπερα στην Ομιγυρη Καλο χειμωνα να χουμε.
καλησπέρα Αντζελινολόγε...Καλησπερα στην Ομιγυρη Καλο χειμωνα να χουμε.
Ερρικα , το να επιλέξεις Αντζελίνα στο στοίχημα για σένα είναι κλειδωμένοΧθες το απογευμα επισκεψη στο Ιδρυμα,ησυχα απο κοσμοβρηακ την Αγγελινα,Παολα,Λιντα και μια ψιλη Ξανθια(νταρντανα)χοντρή .Προτιμησα Αγγελινα και δεν εχασα με εξεπληξε η 2 επιστροφη της Παολα στο μαγαζι με αλλο κουπ.
χα χα χα , τώρα έχει καινούργιες σε δύο βέρσιονςΓια να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι !!
τι ζόρι τραβάς πάλιΤραβάς κανα ζόρι που γουστάρω να μαθαίνω?
Και σιγά τις ενημερώσεις που αναφέρεις ο Σέργιος θα μας πεί κάθε τρείς και λίγο ότι γάμησε την Αντζελίνα και ο Σμύρνης κάθε μέρα ότι γάμησε τα πάντα επί γής και ουρανού.... Πραγματική ενημέρωση κάνω εγώ που με τις ερωτήσεις μου προσδιορίζω ποιοτικά και ιστορικά χαρακτηριστικά του ρόστερ και δίνω την ευκαιρία σε κάτι τύπους χωρίς φαντασία να επιβεβαιώσουν με τις δηθεν απαντήσεις τους την γνώση που έχω ήδη μεταδώσει.... Ο Σωκράτης ονόμαζε την μέθοδο αυτή Μαιευτική... Σ´ ευχαριστούμε πάντως για την συνεισφορά σου....
ναι το είδα , αλλά εμένα τι με μ πλέκεις πάλι πετάγοντας μπηχτές????δεν ακούς που μου απαγορεύουν να κάνω ερωτήσεις?
δεν ακούς που μου απαγορεύουν να κάνω ερωτήσεις?
Μα πόσο άχρηστος είσαι.... Δυό τρείς σελίδες πίσω η λακωνική μου άποψη για την κατάσταση στο μαγαζί... Δεν ξέρω με τι θα ήσουν ευχαριστημένος... Με τρισέλιδη έκθεση ιδεών? κρίμα την αλληλεγγύη σου, γάμα τα....ντάξει... βέβαια όλα καλά... αλλα η Φαμπι ειναι κοντά γκίλφ και η Λίντα είναι ψιλομπατάλω... από σέρβις δε λέω το πάνε το γράμμα...
αλλά όπως λέει και ο Σέργιος... Αντζελίνα και ξερό κωλί...
Μα πόσο άχρηστος είσαι.... Δυό τρείς σελίδες πίσω η λακωνική μου άποψη για την κατάσταση στο μαγαζί... Δεν ξέρω με τι θα ήσουν ευχαριστημένος... Με τρισέλιδη έκθεση ιδεών? κρίμα την αλληλεγγύη σου, γάμα τα....
φασολάκια...τι φαί έχει σήμερα η Γιάννα?