Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

charis205

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
52
Πόντοι
1
Ρε παιδια εγω μενω Κατσαριανη πολυ κοντα πως μπορω να γινω πελατης για τα γρηγορα???
Ευχαριστω!!

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα Σημερινη Μεσημεριανη επισκεψη στο Ιδρυμα ανευρεθησαν Ελενη και Λιντα.Που ειναι ο κοσμος οεο.Η Αγγελινα αδεια ..... Θα ξαναεπιστρεψω!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Καλησπερα Σημερινη Μεσημεριανη επισκεψη στο Ιδρυμα ανευρεθησαν Ελενη και Λιντα.Που ειναι ο κοσμος οεο.Η Αγγελινα αδεια ..... Θα ξαναεπιστρεψω!
Έφυγε η Αγγελίνα...έφυγες και εσύ...  :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε να μαζευτούμε από Σεπτέμβρη όλοι σιγά σιγά.. :fuck2:

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα στην ομογυρη επιστροφη Αγγελινας απο Τριτη 26/8/.Μεσημεριανη επισκεψη και ξαναπροβαλαν οι αναμνησεις και τα παιχνιδια με την αγγελινα.Την ξαναπροτιμησα οπως συνηθως! Στο ιδρυμα υπηρχαν ακομη Φαμπιανα,Λιντα,Ελενιτσα.

Επισκέπτης
ντάξει... βέβαια όλα καλά... αλλα η Φαμπι ειναι κοντά γκίλφ και η Λίντα είναι ψιλομπατάλω... από σέρβις δε λέω το πάνε το γράμμα...
αλλά όπως λέει και ο Σέργιος... Αντζελίνα και ξερό κωλί...

:thumbsup:
Αυτή είναι η πιο πλήρης και ακριβής περιγραφή της κατάστασης στο μαγαζί.
Την Ελένη δεν έχω δει ακόμη-όλο δεν την πετυχαίνω όταν πηγαίνω.

inkubus

Ανώτατος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Κριτικές
85
Like
2.472
Πόντοι
12.930
επειδη και σε κριτικη και σε ποστ εδω εχει αναφερθει για τηλ.
να ρωτησω...για να παει κανεις πρεπει να παρει τηλ. πρωτα??
δεν πας στην δ/νση κ χτυπας κουδουνι???

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
επειδη και σε κριτικη και σε ποστ εδω εχει αναφερθει για τηλ.
να ρωτησω...για να παει κανεις πρεπει να παρει τηλ. πρωτα??
δεν πας στην δ/νση κ χτυπας κουδουνι???
ΔΕΝ παιζει τηλ πουθενα μαν.καλυτερα να παρεις τηλ πρωτα,γιατι παιζει και να κανεις ταξιδι μεχρι εκει και να μεινεις με το :bigdick: στο χερι...κριμα..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι , τηλεφωνάκι και άνοιγμα πόρτας απο την Κα.Γιάννα , σήμερα δούλευαν μόνο δύο κοπέλες μίας και οι
άλλες σύμφωνα με την Κα.Γιάννα είχαν ρεπό , παρούσες  Αντζελίνα μελαχρινό κοντοπούτανο με κανονικό σώμα και 3άρι βυζί και η Ελένη ξανθιά κατσαρομάλλα
κοντή κανονικό σώμα 2.5άρια βυζία , τιμήθηκε πάλι η Ελένη μίας και η Αντζελίνα πάλι δούλευε....

xk1182

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2013
Κριτικές
2
Like
70
Πόντοι
1
ΔΕΝ παιζει τηλ πουθενα μαν.καλυτερα να παρεις τηλ πρωτα,γιατι παιζει και να κανεις ταξιδι μεχρι εκει και να μεινεις με το :bigdick: στο χερι...κριμα..
και πως θα παρει τηλεφ αν δεν παιζει πουθενα βρε guru13???
δεν μπορουμε να το βρουμε απο καπου???

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.786
Πόντοι
216
ΠΕρασμα σημερα προ ολιγου απτο ιδρυμα-επαιζε το γνωστο κουαρτετο Λιτα-Αντζελινα-Φαμπιαννια-Ελενιτσα, τιμηθηκε Φαμπιαννα, με διελυσε υστερα απο ενα αγωνιωδες μασαζ (μα να βλεπεις την κορμαρα να περιφερεται γυρω σου ετσι...) τα υπολοιπα κοριτσακια μαχιμα!
Μονο Ελενιτσα δεν εχω τιμησει ακομα, αλλα θα γινει συντομα, κι ας μην μ αρεσει πολυ, για να μην μας μεινει παραπονεμενη...

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.709
Πόντοι
7.715
και πως θα παρει τηλεφ αν δεν παιζει πουθενα βρε guru13???
δεν μπορουμε να το βρουμε απο καπου???
μπορουμε να το ζητησουμε, απο αυτους που εχουν παει,και γραφουν κριτικες,η το ροστερ...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
εγω παιδια το ειχα ζητησει απο καποιον εδω (οταν ηταν στην παλια διευθυνση) και μου ειπε το εξης "παμε για καφε πρωτα να σε γνωρισω και μετα θα δω αν θα σου το δωσω......"  :headbang:. Αν καποιος το δινει χωρις να με γνωρισει πρωτα ας στειλει pm.  :grin:

gademis

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2007
Κριτικές
11
Like
43
Πόντοι
11
Πέρασμα για πρώτη φορά από το εν λόγω ίδρυμα. Τα θετικά του χώρου είναι το εξαιρετικά εύκολο πάρκινγκ  (στο δημοτικό λίγα μέτρα παραπάνω) και η όλη καλτίλα που έχει η κατάσταση. Στα αρνητικά το σημείο λόγω πολυκατοικιών και το ότι η καλτίλα μερικούς τους χαλάει.

Αφού ήπια το καφεδάκι μου με την κυρά Γιάννα και μιλήσαμε περί ανηέμων και υδάτων είδα τα κορίτσια. Παρούσες η Αντζελίνα (που τιμήθηκε) κοντή μελάχρινη, κανονικό σώμα με μεγαλούτσικα φουσκούνια για το ύψος της, η Φαμπιάνα ψηλή κοπέλα με ωραίο σχετικά σώμα  και η Λάουρα μελαχρινό μιλφογκίλφ.

Στα του αγώνα μασάζ μέτριο αλλά ικανοποιητικό με βάση  αυτό που περίμενα. Στον μπριζόλιασμα εξαιρετικά καλή και θερμή.

Αν και οι άλλες κοπέλες του μαγαζιού είναι στο ίδιο επίπεδο μιλάμε για πολύ καλό VFM.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πέρασα ξανά και επικρατούσε ψιλοπανικός. Πολύ κόσμος να αναμένει στην σειρά διασκορπισμένος σε διάφορα σημεία. Τέσσερις λαδοκόρες παρούσες οι γνωστές Αντζελίνα, Φαμπιάννα, Ελένη και Λίντα.
Η Λίντα δεν προλάβαινε από δωμάτιο σε δώματιο και 3 να περιμένουν την σειρά τους. Παλιοκουφάλες θα την ξεκάνετε...!!! :2funny:

Επέλεξα την Αντζελίνα και όπως λέει και ο Σέργιος δεν έχασα.  ;)
Πολύ καλή στο 2ο μέρος ειδικά. Για το μασάζ όπως λέει και ο Gademis ούτε λόγος. Φιλάει παθιάρικα, καλή ακά πίπα αρκετές εναλλαγές στάσεων πρόθυμη χωρίς μα και μου. Μου θυμίζει αρκετά την Εύα από Μακεδονίας όσον αφορά το πρόγραμμα.
Για το κόστος του το μαγαζί είναι μακράν VFM!! και αυτό φαίνεται αφού ο κόσμος το τιμάει δεόντος.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημέρι μαζί με φίλο , που ήθελε να δει από κοντά όλη την καλτίλα που του είχα περιγράψει...
του έμεινε το σκηνικό όπου στα "σαλονάκια" κλείνουν τα κουρτινάκια με μανταλάκι ώστε να μην υπάρχουν ανεπιθύμητες συναντήσεις.
Πάρα πολύ καιρό είχα να δώ τόσο κόσμο...η Ελένη λείπει στην πατρίδα της. Ρόστερ

Λίντα μελαχρινή μίλφ με καρέ μαλλί, με πιασίματα και 2άρι βυζί.
Έρρικα ξανθιά αρκετά χοντρή με μικρό βυζί(όσο απίστευτο και αν σας φαίνεται , όση ώρα ήμασταν εκεί πέρασε με 3 πελάτες...γούστα είναι αυτά.)
Φαμπιάνα η ξανθιά γκίλφ Βραζιλιάνα  , κανονικό σώμα ωραίο κώλο 2άρι βυζί (με αυτήν πέρασε ο φίλος μου)
Αντζελίνα ο μελαχρινός μούναρος , κανονικό σώμα ωραίο κώλο 3άρι + βυζί , επιτέλους την τίμησα (θα ακολουθήσει κριτική) και για το  τέλος άφησα την
Εμμανουέλα , καστανό πιπίνι με κορμί θάνατο ...κανονικό σώμα σούπερ κωλαράκι και 2.5άρι στητό βυζί , αν δεν πέρναγα με την Αντελίνα αυτή θα διάλεγα
με κλειστά τα μάτια και ας μην κάνει ακα.

καλό απόγευμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom