n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
για τι ώρα μιλάς....ποιός μαλάκας έκανε ντούς, έκανε το μπάνιο μούσκεμα και δεν μάζεψε τα νερά....?
για τι ώρα μιλάς....ποιός μαλάκας έκανε ντούς, έκανε το μπάνιο μούσκεμα και δεν μάζεψε τα νερά....?
3η ντιβανοκασέλα αριστεραπου βάλατε τα γυαλιά της Φαμπιάνας και δεν τα βρίσκει?
Πέρασμα πριν από λίγο (πρώτη φορά στον συγκεκριμένο χώρο) με την Πάολα. Πολύ γλυκό πιτσιρίκι από Σερβία με απίστευτο κωλαράκι και πολύ ωραία στητά βυζάκια.Χαλαρό μασαζάκι,πολύ φιλότιμες προσπάθειες για πίπα άνευ χωρί περαιτέρω περιποιήσεις γύρω,σεξ σε στάσεις,φιλάκια και τελείωμα στο στήθος.Λίγο άπειρη αλλά πρόθυμη για τα πάντα!Θα την ξανατιμήσω πολύ σύντομα...40 ευρώ για 40' με αυτό το κουκλάκι??Δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω σε studio μιας και είμαι γείτονας...
3η ντιβανοκασέλα αριστερα
δηλαδη εαν πας εκει για πρωτη φορα δεν θα κανεις τιποτα εαν δεν σε ξερουνΚαι να σου δόσει κάποιος το τηλέφωνο,αχρηστο θα σου είναι....η κυρία Γιάννα λειτουργεί με τον δικό της τρόπο.....Πρέπει,η να σε πάει κάποιος που έχει πρόσβαση (παλιός πελάτης....),η να δόσει κάποιος πελάτης το δικό σου τηλέφωνο στην Γιάννα,ώστε να το καταχωρήσει και όταν θα τηλεφωνήσεις να είσαι ήδη στη λίστα της....
Ξέρω,ακούγεται λίγο τρελλό,αλλά το σύστημα εκεί έτσι δουλευει.....
δηλαδή εάν δεν προσαρμόσω τα γραφόμενα μου στις υψηλές σου απαιτήσεις θα πετάς μικρόψυχα κακεντρεχή σχολιάκια τύπου ο Χόρχε όλο ρωτάει...?
άστο καλύτερα... κάνε εσύ την ενημέρωση σε βάθος εγώ θα διαβάζω μόνο...
εσύ δεν είσαι αργόσχολος?
όλοι όσοι γραφουν εδώ για την πλάκα τους γράφουνε..
μερικοί είναι αδαείς και κάνουν και δηκτικά σχόλια... όπως εσύ...
εγω είμαι για το κωλί να με συμπαθας φίλε αλλα το μουνί δεν το αγγίζω...
και πως θα γινει να δωσω το τηλεφωνο και να παρω το δικοτης στην κα γιανναδηλαδη εαν πας εκει για πρωτη φορα δεν θα κανεις τιποτα εαν δεν σε ξερουν
Προχτες που πηρα τηλεφωνο μπας και επισκεφθω την κυρα Γιαννα, μου ανεφερε οτι ειχε και την Εμανουελα. Οταν τη ρωτησα αν ειναι καλη μεσα, μου ειπε οχι. Τωρα, μπορει να ειναι ομορφη και να κανει guest εμφανισεις , ποιος ξερει; παντως ειναι γεγονος πως οι μη μου απτου εκει μεσα, δεν μενουν πολυ, ειτε ειναι ομορφες ειτε οχι.