Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mak5004

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα πριν από λίγο (πρώτη φορά στον συγκεκριμένο χώρο) με την Πάολα. Πολύ γλυκό πιτσιρίκι από Σερβία με απίστευτο κωλαράκι και πολύ ωραία στητά βυζάκια.Χαλαρό μασαζάκι,πολύ φιλότιμες προσπάθειες για πίπα άνευ χωρί περαιτέρω περιποιήσεις γύρω,σεξ σε στάσεις,φιλάκια και τελείωμα στο στήθος.Λίγο άπειρη αλλά πρόθυμη για τα πάντα!Θα την ξανατιμήσω πολύ σύντομα...40 ευρώ για 40' με αυτό το κουκλάκι??Δε με βλέπω να ξαναπηγαίνω σε studio μιας και είμαι γείτονας...

καλησπερα esaliverou@hotmail.com!!!εχεις πμ

aero111

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2014
Κριτικές
6
Like
477
Πόντοι
26
Και να σου δόσει κάποιος το τηλέφωνο,αχρηστο θα σου είναι....η κυρία Γιάννα λειτουργεί με τον δικό της τρόπο.....Πρέπει,η να σε πάει κάποιος που έχει πρόσβαση (παλιός πελάτης....),η να δόσει κάποιος πελάτης το δικό σου τηλέφωνο στην Γιάννα,ώστε να το καταχωρήσει και όταν θα τηλεφωνήσεις να είσαι ήδη στη λίστα της....
Ξέρω,ακούγεται λίγο τρελλό,αλλά το σύστημα εκεί έτσι δουλευει.....
δηλαδη εαν πας εκει για πρωτη φορα δεν θα κανεις τιποτα εαν δεν σε ξερουν

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
δηλαδή εάν δεν προσαρμόσω τα γραφόμενα μου στις υψηλές σου απαιτήσεις θα πετάς μικρόψυχα κακεντρεχή σχολιάκια τύπου ο Χόρχε όλο ρωτάει...?
άστο καλύτερα... κάνε εσύ την ενημέρωση σε βάθος εγώ θα διαβάζω μόνο...

Αν σου φαινονται υψηλες απαιτησεις να γραφεις 3 γραμμες παραπανω οκ. Συνεχιζε να σπαμαρεις με μαλακιες ερωτησεις. Ετσι χανεται η ενημερωτικη δυναμη του φορουμ και μενουν μεσα οι αργοσχολοι που κανουν την πλακα τους.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εσύ δεν είσαι αργόσχολος?
όλοι όσοι γραφουν εδώ για την πλάκα τους γράφουνε..
μερικοί είναι αδαείς και κάνουν και δηκτικά σχόλια... όπως εσύ...

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
εσύ δεν είσαι αργόσχολος?
όλοι όσοι γραφουν εδώ για την πλάκα τους γράφουνε..
μερικοί είναι αδαείς και κάνουν και δηκτικά σχόλια... όπως εσύ...

Ναι οκ, αυτοι που καθονται και ενημερωνουν με κατεβατα, κανουν την πλακα τους, κι εσυ που δεν λες και τιποτα εισαι το ιδιο με αυτους ! Ο,τι πεις. Μην τους εξισωνεις ολους με σενα, οπως σε βολευει. Υπαρχουν χρηστες που ειναι πιο χρησιμοι σε ενα φορουμ και υπαρχουν κι αλλοι που δεν ειναι τοσο. Και υπαρχουν κι αυτοι που κανουν δηκτικα σχολια και ειναι αδαεις, οπως εγω!

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τουλάχιστον κάτι μαθαίνεις...
και επίσης δεν ήξερα ότι κάναμε διαγωνισμό χρησιμότητας στο φόρουμ με κριτή την αφεντο-τσουτσουνάρα σου....
και φυσικά κάνουν την πλάκα τους όσοι γράφουν... ΞΥΠΝΑ !!!! σε ιστοσελίδα για ΠΟΥΤΑΝΕΣ γράφουμε... όχι για τα προβλήματα του κόσμου... δεν επιτελούμε κοινωφελές έργο...
για τον ΠΟΥΤΣΟ μας είμαστε όλοι εδώ...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Σταματήστε ωρέ!

σας εκτιμώ και τους δυο αφάνταστα, τον Sol, επειδή είναι καλός φίλος και τον Jorge γιατί λατρεύω τα σχόλια του.

Σταματήστε ωρέ να μαλώνετε, εδώ είμαστε για το μουνί!

:-*

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εγω είμαι για το κωλί να με συμπαθας φίλε αλλα το μουνί δεν το αγγίζω...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
έτσι να μπουν τα πράγματα στη θέση τους...

11for11

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2012
Κριτικές
5
Like
199
Πόντοι
1
:Sεπίσκεψη πρώτη φορά στο κατάστημα προς ημερών, από ρόστερ μια μελαχροινή μάλλον Ελληνίδα Χρύσα αν δεν κάνω λάθος μέτριο σώμα , μια μικρό καμομενη παολο νομίζω πιπινακι με χιλιόμετρα στο κόρνερ , η βραζιλ Φαμπιάν και η καπαρωμενη και με αναμονή αντζελινα . Δοκίμασα Φαμπιάν κόρμαρα χωρίς βυζι  αντέχει σε δυνατό σφυροκοπιμα σχεδόν για 30 λεπτά . Κόστος 40€ διάρκεια περίπου 40 λεπτά + ντουζ .

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δηλαδής σαν να λέμε η Εμμανουέλα που είδε και ετόνισε με θαυμασμό ο ΝεοΣμυρνιώτης δεν στέριωσε στο μαγαζί...
τώρα αυτό μετράει για σχόλιο ή για ερώτηση...?

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Κόσμος πάει και έρχεται. Θα φέρει άλλη η κυραγιάννα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Προχτες που πηρα τηλεφωνο μπας και επισκεφθω την κυρα Γιαννα, μου ανεφερε οτι ειχε και την Εμανουελα. Οταν τη ρωτησα αν ειναι καλη μεσα, μου ειπε οχι. Τωρα, μπορει να ειναι ομορφη και να κανει guest εμφανισεις , ποιος ξερει; παντως ειναι γεγονος πως οι μη μου απτου εκει μεσα, δεν μενουν πολυ, ειτε ειναι ομορφες ειτε οχι.

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
Προχτες που πηρα τηλεφωνο μπας και επισκεφθω την κυρα Γιαννα, μου ανεφερε οτι ειχε και την Εμανουελα. Οταν τη ρωτησα αν ειναι καλη μεσα, μου ειπε οχι. Τωρα, μπορει να ειναι ομορφη και να κανει guest εμφανισεις , ποιος ξερει; παντως ειναι γεγονος πως οι μη μου απτου εκει μεσα, δεν μενουν πολυ, ειτε ειναι ομορφες ειτε οχι.

:thumbsup:

Σεργιος

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Kαλησπερα στην ομυγυρη μην μαλωνετε ορε οπως προαναφερθηκε.Πιστευω οτι ο καθενας πρεπει να γραφει οτι θελει.Και οσοι βλεπουν την αναρτηση να παιρνουν οτι θελουν και μπορουν απ αυτην. Εγω εχω κολλημα με την Αγγελινα αλλα γιατι ειναι πολυ καλη στο κρεββατι και ξεχωριζει απο πολλες.Απο τις αλλες κοπελες η Παολα ειναι και αυτη καλη την ειχα προτιμησει παλιοτερα.Για τις αλλες κοπελες δεν ξερω (πλην φαμπιανας παλι) και ετσι δεν γραφω.Απο την αλλη δεν θα γραψω κατι περισσοτερο απο οτι κανω με την κοπελα στο δωματιο.Ουτε θα κρινω τον χωρο γιατι εχω παει και σε δηθεν καλυτερους χωρους και ηταν μια ακριβη ξεπετα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom