n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.845
- Πόντοι
- 46.232
καλα ρε παπάρα τι σκάλωμα έχεις φάει....δεν έχω χάσει καμιά ψυχραιμία , απλά ήθελα να σου δέιψω πώς έιναι να κατηγορείς κάποιον χωρις να ξέρεις.....άκου πληρωμένε κονδυλοφόρε.
Βλέπω πως χάνεις την ψυχραιμία σου...και καταφεύγεις σε επιχείρηματα αισχρά και γελοία (μου γαμάς τη μάνα, να μου στείλεις γάντια μιας χρήσης, να δώσουμε ραντεβού για ξύλο και άλλα φαιδρά..)
εδώ είμαστε όμως και όλα θα βγούν στο φώς.
pm ψεύτη εσύ μου έστειλες την περασμένη φορά και με παρακάλαγες να μην σχολιάζω τις κριτικές σου.
Ψέυτη πληρωμένε προμότορα.
Δεν μας έχεις πεί ακόμα όμως κάτι πολύ σημαντικό.
Οτί στα μπουρδέλα που πηγαίνεις δίνεις σε όλες τις κοπέλες μπουρμπουάρ για να κάτσουν μέσα περισσότερη ώρα στο δωμάτιο και να τις βγάλεις φωτογραφία...αυτά γιατι δεν τα γράφεις???
Χαλάς την πιάτσα κοινώς δίνωντας πάντα στα σπίτια μπουρμπουάρ.
Τα γάντια μιας χρήσης βλέπω τα ξέρεις καλά! είναι απο το πρόγραμμα που παιρνεις στα μασάζ και σου κάνουν μασάζ στο κωλοτρυπίδι ???
Άστα λοιπόν κράτα τα για την πάρτυ σου καλύτερα μην σου χαλάω την απόλαυση κίναιδε....
όσο για τα υπόλοιπα (γαμομάνες κτλ) δείχνουν το ποιόν σου και στα επιστρέφω.
πήγαινε τώρα να πληρωθείς απο την κα Γιάννα και τα υπόλοιπα μασάζ μισθοφόρε-παράσιτο.
αλλά τόσα ξέρεις τόσα λές ,αν θές να μάθεις ποτε΄δεν έχω δώσει πουρ μπουάρ ακόμα και σε αυτές που περνάω καλά γιατί όντως έτσι τις χαλάς , για να το λές μάλλον θα έχεις ιδία πείρα...
ποτέ δεν έχω δώσει λεφτά για να κάτσω παραπάνω πουθενά όσο για τις φωτό άλλες δέχονται άλλες όχι αλλά έχει να κάνει με την συμπεριφορά αυτού που έχουν απέναντι , σταμάτα να ασχολέισαι
με την πάρτι μου έκτος αν έχεις κατι ουσιαστικό να πεις........
όσο για το πμ φαίνεται δεν έχεις καλή μνήμη....ποτε δεν σε παρακάλεσα για κατί και φυσικά ποτέ δεν σου ζήτησα να μην σχολιάζεις τις κριτικές μου(δικαίωμα σου είναι)για να σου θυμίσω σου έγραψα και σε ρώτησα αν με γνωρίζεις και λές όλα αυτα΄τα ψέμματα και να τα πμ γιατί εγώ δεν λέω ψέμματα
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: n.smirni76 στις: 24/10/12, 12:12 »
Παράθεση Απάντηση Διαγραφή
Παράθεση από: n.smirni76 στις 20/10/12, 23:11
ρε μεγάλε με ξέρεις και τα λές αυτά τα πράγματα.....
καλό είναι αν δεν γνωρίζεις να μην σχολιάζεις μόνο καο μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις.....
να σαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις......όυτε αγαπούλης είμαι ούτε ψεύτικες κριτικές γράφω ούτε αποκαλύπτω το νικ μου......
αν διαβάζεις και δεν διαβάζεις επιλεκτικά θα είδες ότι αυτόι που τα έγραψαν δημόσια τα πήραν πίσω....
και για να δείς πόσο "βλάκας"είσαι που έιδες σε αυτή την κριτική να αβαντάρω??? ούτε σεξ δεν έκανα...
καλό βράδυ.
ok i am sorry tote
mou edoses lathos entiposi
den ksanagrafo kati, apla ti dedomeni stigmi egrapsa tin apopsi mou
σταμάτα εδώ....τι ανάγκη έχω ρε να προμοτάρω ένα μαγαζί...............έχω γράψει για όλα ,απο παντού τα πέρνω????