Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
κοίτα επειδή είμαι ψηλός και εύσωμος και τις σηκώνω  με άνεση δεν σημαίνει ότι λειτουργώ σαν πλάστιγγα  :grin: :grin: :grin:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Την κορη, την ειδες ???

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
όχι...........

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Εισαι(ειμαστε) ατυχοι !!!  ;)

Δε λέει φατσικώς.

Σε τέτοιες περιπτώσεις (κατ' εμέ) μακριά και αγαπημένοι! Καλύτερα να αράξετε λοιπόν και να πορευθείτε με τον εγκεκριμένο τιμοκατάλογο του μαγαζιού.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
ξέχασες να μας πείς πόσα σου έδωσε η κα Γιάννα όταν της είπες οτι θα ανεβασεις 2πλη άψογη κριτική για τα μπάζα που φέρνει  ....
σχόλιο του γνωστού βασανιστή μασαζοκόριτσων  whois
καλά ρε "αδερφή" και το λέω γιατί δεν έχεις τα αρχίδια να τα γράψεις δημόσια παρά μόνο σε πμ και σε σχόλια κριτικής....
με ξέρεις και απο χθες ρε τυχάρπαστε και ασχολείσαι με την πάρτι μου , το ξέρεις ότι αυτά που γράφεις είναι σοβαρότατες κατηγορίες.......
άλλα άντε να σου πώ για να σου φύγει η πειέργεια η κα γιάννα μου δίνει 100 ευρώ για κάθε φορά που γαμάω το νινί της μάνας σου παλιαρχίδι τζάμπα μάγκα....
ότι έχεις αν θές στείλε πμ να συναντηθούμε να μου τα πεις απο κοντά , ρε δεν έχεται τίποτα άλλο να κάνετε και συνέχεια κατηγορείτε........
τόσο σε έχει φάει η αγαμία...και που είσαι καυλιάρη δώσε μου την διεύθυνση σου  να σου στείλω κουτιά με γάντια μιας χρήσεως , ξέρεις έσυ τι  τα κάνεις  ;)

άκου πληρωμένε κονδυλοφόρε.
Βλέπω πως χάνεις την ψυχραιμία σου...και καταφεύγεις σε επιχείρηματα αισχρά και γελοία (μου γαμάς τη μάνα, να μου στείλεις γάντια μιας χρήσης, να δώσουμε ραντεβού για ξύλο και άλλα φαιδρά..)
εδώ είμαστε όμως και όλα θα βγούν στο φώς.
pm ψεύτη εσύ μου έστειλες την περασμένη φορά και με παρακάλαγες να μην σχολιάζω τις κριτικές σου.
Ψέυτη πληρωμένε προμότορα.

Δεν μας έχεις πεί ακόμα όμως κάτι πολύ σημαντικό.
Οτί στα μπουρδέλα που πηγαίνεις δίνεις σε όλες τις κοπέλες μπουρμπουάρ για να κάτσουν μέσα περισσότερη ώρα στο δωμάτιο και να τις βγάλεις φωτογραφία...αυτά γιατι δεν τα γράφεις???
Χαλάς την πιάτσα κοινώς δίνωντας πάντα στα σπίτια μπουρμπουάρ.

Τα γάντια μιας χρήσης βλέπω τα ξέρεις καλά! είναι απο το πρόγραμμα που παιρνεις στα μασάζ και σου κάνουν μασάζ στο κωλοτρυπίδι ???
Άστα λοιπόν κράτα τα για την πάρτυ σου καλύτερα μην σου χαλάω την απόλαυση κίναιδε....

όσο για τα υπόλοιπα (γαμομάνες κτλ) δείχνουν το ποιόν σου και στα επιστρέφω.

πήγαινε τώρα να πληρωθείς απο την κα Γιάννα και τα υπόλοιπα μασάζ μισθοφόρε-παράσιτο.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
άκου πληρωμένε κονδυλοφόρε.
Βλέπω πως χάνεις την ψυχραιμία σου...και καταφεύγεις σε επιχείρηματα αισχρά και γελοία (μου γαμάς τη μάνα, να μου στείλεις γάντια μιας χρήσης, να δώσουμε ραντεβού για ξύλο και άλλα φαιδρά..)
εδώ είμαστε όμως και όλα θα βγούν στο φώς.
pm ψεύτη εσύ μου έστειλες την περασμένη φορά και με παρακάλαγες να μην σχολιάζω τις κριτικές σου.
Ψέυτη πληρωμένε προμότορα.

Δεν μας έχεις πεί ακόμα όμως κάτι πολύ σημαντικό.
Οτί στα μπουρδέλα που πηγαίνεις δίνεις σε όλες τις κοπέλες μπουρμπουάρ για να κάτσουν μέσα περισσότερη ώρα στο δωμάτιο και να τις βγάλεις φωτογραφία...αυτά γιατι δεν τα γράφεις???
Χαλάς την πιάτσα κοινώς δίνωντας πάντα στα σπίτια μπουρμπουάρ.

Τα γάντια μιας χρήσης βλέπω τα ξέρεις καλά! είναι απο το πρόγραμμα που παιρνεις στα μασάζ και σου κάνουν μασάζ στο κωλοτρυπίδι ???
Άστα λοιπόν κράτα τα για την πάρτυ σου καλύτερα μην σου χαλάω την απόλαυση κίναιδε....

όσο για τα υπόλοιπα (γαμομάνες κτλ) δείχνουν το ποιόν σου και στα επιστρέφω.

πήγαινε τώρα να πληρωθείς απο την κα Γιάννα και τα υπόλοιπα μασάζ μισθοφόρε-παράσιτο.
τυπε φασκεις και αντιφασκεις,την μια μας λες πληρωνεται την αλλη λες αφηνει μπουρμπουαρ  :S

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

αλλα ειναι ενα χοντρουλο κοντοπουτανο      :tooth: :tooth:

δεν ξερω τι κανει στο δωματιο ή στο σαλονι..      τα ρεστα της  τα δινει στην κουζινα,  με τις κατσαρολες  και τα μπρικια.

την προηγούμενη φορά που την είχα ταλαιπωρήσει στο δωμάτιο(καθίσαμε αρκετή ώρα :cheesy:)και αφού είχαμε τελειώσει,είχα κάνει το μπάνιο μου και ντυνόμουν μου λέει πείνασα θα πάω να τσιμπήσω κάτι......όπως πήγα στην κουζίνα να κάνω τσιγάρο την είδα να τσακίζει ένα πιάτο φαγητό :tooth: :tooth:

γι'αυτό είναι παχουλή κάτι που δεν την βοηθάει το ύψος της κάτι που της ανοίγει η όρεξη μετά το σεξ εεεε πολύ θέλει να γίνει κακό :grin:

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Γυρίζει το χρήμα .......................................................

Τζίρος να γίνεται!

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Δε λέει φατσικώς.

Σε τέτοιες περιπτώσεις (κατ' εμέ) μακριά και αγαπημένοι! Καλύτερα να αράξετε λοιπόν και να πορευθείτε με τον εγκεκριμένο τιμοκατάλογο του μαγαζιού.
Εχεις ιδια αποψη βλεπω, η κανω λαθος ???  :think:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ε αφου ολες ειναι παχουλες... εκτος απο το Ελενακι που ειναι κορμακι εφηβικο...
μη κυττας που καποιοι θαμπωνονται απο την ολη ντεκαντανς φαση και ξεχνουν να περιγραψουν...
τελος παντων για να κλεισει το θεμα με την Σμαραγδα... δεν ξερω τι κανει στο δωματιο ή στο σαλονι... αλλα ειναι ενα χοντρουλο κοντοπουτανο... εμφανισιακα ουτε για φυλης... μονο μεταξι...
η αληθεια να λεγεται...

τύπε δεν νομίζω να σε έβαλα με το ζόρι να πας να την πηδήξεις......ούτε έγραψα πουθενά ότι μιλάμε για μοντέλο τελευταίας γενιάς.

όπως έχω ξαναπεί ότι αρέσει σε εμένα δεν είναι απαραίτητο να αρέσει και σε όλους τους άλλους ;)

Υ.Γ περί ορέξεως κολοκυθόπιτα........ :)

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Όχι δεν γίνεται και για αυτό μας γαμάνε στα χαράτσια!

Από τις πουτάνες κάτι λίγα κονομανε με τα πρόστιμα και τα δικαστικά έξοδα. τρίχες!

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποιος θα βοηθησει εναν παλιο να να εισελθει στο ιδρυμα αυτο?? :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories