καλόώς έγινε.....
+1
σβήστηκε μια από τις πιο άκυρες χοντροκοπιές που είχα διαβάσει ποτέ εδώ μέσα...
καλόώς έγινε.....
Επισκεψη στην κυρα- Γιαννα επιτελους...
Φευγοντας, μου εδειξε και μια 30αρα (40 μου φανηκε) δηθεν κινεζα με γυαλακια, με φοβερα γλυκο προσωπο. Ελινα νομιζω την ειπε? Καρε μαλλακι, σχιστα ματια,γυαλακια, απο σωμα δεν διεκρινα γιατι ηταν φουλ ντυμενη. Ρωσοφατσα μου φανηκε απο το Καζακσταν. Απο επιδοσεις εχει δοκιμασει κανεις? Μου εκλεψε την καρδια
Διαλεξα Σμαραγδα και περασα πολυ καλα. Ο,τι εχει γραφτει ισχυει. Υποκρινεται πολυ ερεθιστικα, σχεδον σε πειθει οτι γουσταρει.Φτυσιματα, γλωσσοφιλα, αλλαγη στασεων, προστυχο κοιταγμα, ολα τα ειχε το μενου. Φυσικα, εχει αντιληψη των πραγματων: καταλαβαινει τι σε καβλωνει και στο κανει με σκοπο να χυσεις και να σε ξεπεταξει (δεν το λεω με την κακη εννοια,αλλωστε στης Γιαννας δεν τιθεται θεμα χρονου).
Φευγοντας, μου εδειξε και μια 30αρα (40 μου φανηκε) δηθεν κινεζα με γυαλακια, με φοβερα γλυκο προσωπο. Ελινα νομιζω την ειπε? Καρε μαλλακι, σχιστα ματια,γυαλακια, απο σωμα δεν διεκρινα γιατι ηταν φουλ ντυμενη. Ρωσοφατσα μου φανηκε απο το Καζακσταν. Απο επιδοσεις εχει δοκιμασει κανεις? Μου εκλεψε την καρδια
ρε λαλακες ποιος γαμουσε μεσα στο σαλονι σημερα φορα παρτιδα?
δωματια δεν υπαρχουν υμαρτον
ρε λαλακες ποιος γαμουσε μεσα στο σαλονι σημερα φορα παρτιδα?
δωματια δεν υπαρχουν υμαρτον
εξ αλλου αυτα τα πραγματακια , συνηθιζονται εκει μεσα. και στην κουζινα ακομη. οι κοπελλες δεν λενε οχι.
αυτο με φοβιζει τζερυ οτο οι κοπελες δεν λενε σε τιποτα οχι....
αν ηταν ολα τα δωματια πιασμενα , τι να κανει ο ανθρωπος, να περιμενει ? μπορει να βιαζοταν. εξ αλλου αυτα τα πραγματακια , συνηθιζονται εκει μεσα. και στην κουζινα ακομη. οι κοπελλες δεν λενε οχι.
Ποιός να ήτο ο θερμόαιμος? Έτσι είναι οι καυλιάρηδες: ασυγκράτητοι!
Α, ρε Γιάννα....χύμα στο κύμα. :-* :-* :-*
και στο παλιό μαγαζί τά ίδια γινόντουσαναυτο με φοβιζεαυτο με φοβιζει τζερυ οτο οι κοπελες δεν λενε σε τιποτα οχι....
πχ ακαποτα μαμησια ας πουμε....ενταξει εγω το ειδα καπως υπερβολικο να καθεσαι σαλονι και να ακους τα γαμησια του αλλου
σημαινει οτι το μαγαζι δεν εχει κανονες ειναι μπουρδε ονομα κ πραμα
κριμα γιατι η κυρα γιαννα φαινεται ψυχουλα αλλα μαλλον τα κοριτσακια εκει μεσα ειναι
πολυ φευγα....
εσυ ρε τζερυ τι λες δεν ειναι λιγο αλλου το μαγαζακι?
αυτο με φοβιζεαυτο με φοβιζει τζερυ οτο οι κοπελες δεν λενε σε τιποτα οχι....
πχ ακαποτα μαμησια ας πουμε....ενταξει εγω το ειδα καπως υπερβολικο να καθεσαι σαλονι και να ακους τα γαμησια του αλλου
σημαινει οτι το μαγαζι δεν εχει κανονες ειναι μπουρδε ονομα κ πραμα
κριμα γιατι η κυρα γιαννα φαινεται ψυχουλα αλλα μαλλον τα κοριτσακια εκει μεσα ειναι
πολυ φευγα....
εσυ ρε τζερυ τι λες δεν ειναι λιγο αλλου το μαγαζακι?
ενταξει η γιαννα ειναι πραγματι ψυχουλα ( λιγες ειναι σαν αυτην ) και δεν καταπιεζει τα κοριτσια.
Συνεχίζει (όπως στο παλιό μαγαζί) την πρακτική της παρακράτησης ενός ποσού σε καθημερινή βάση από κάθε κοπέλα για το νερό που χρησιμοποιεί για την προσωπική της υγιεινή?
τωρα σοβαρολογείς? παρακράτηση για το νερό?
Ε αφού τρώνε σαρδέλες και λυσσάνε, και μετά πίνουν ένα κουβά νερό για πλάκα!
Συνεχίζει (όπως στο παλιό μαγαζί) την πρακτική της παρακράτησης ενός ποσού σε καθημερινή βάση από κάθε κοπέλα για το νερό που χρησιμοποιεί για την προσωπική της υγιεινή?