Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 211K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.299
Πόντοι
7.195
Επισκεψη στην κυρα- Γιαννα επιτελους, μιας και ειχα ρεπο!
Παρουσιαστηκαν οι εξης κοπελες (το ασπρο γατακι με εγραψε κανονικα) :
1.Ελενη - καστανο πιπινι , λεπτο με πανεμορφα ανοιχτοχρωμα ματια,ευγενικη
2.Σμαραγδα/Εσμεραλντα - ξανθο πιπινι, ζυμαρακι (κοντα ποδια, φαρδια λεκανη), προστυχη φατσα και τελειο χαμογελο.
3.Ναταλι-Μελαχροινη,ψηλη, καλο σωμα, αδιαφορη μαλλον
4.Μαυρουλα με μαγουλαρες, τελειο σωμα με λεπτη μεσουλα και κωλαρα, γλυκια αλλα μαλλον οχι, λογω φατσας.
Διαλεξα Σμαραγδα και περασα πολυ καλα. Ο,τι εχει γραφτει ισχυει. Υποκρινεται πολυ ερεθιστικα, σχεδον σε πειθει οτι γουσταρει.Φτυσιματα, γλωσσοφιλα, αλλαγη στασεων, προστυχο κοιταγμα, ολα τα ειχε το μενου. Φυσικα, εχει αντιληψη των πραγματων: καταλαβαινει τι σε καβλωνει και στο κανει με σκοπο να χυσεις και να σε ξεπεταξει (δεν το λεω με την κακη εννοια,αλλωστε στης Γιαννας δεν τιθεται θεμα χρονου).

Φευγοντας, μου εδειξε και μια 30αρα (40 μου φανηκε) δηθεν κινεζα με γυαλακια, με φοβερα γλυκο προσωπο. Ελινα νομιζω την ειπε? Καρε μαλλακι, σχιστα ματια,γυαλακια, απο σωμα δεν διεκρινα γιατι ηταν φουλ ντυμενη. Ρωσοφατσα μου φανηκε απο το Καζακσταν. Απο επιδοσεις εχει δοκιμασει κανεις? Μου εκλεψε την καρδια  :helpplea:

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
12.367
Πόντοι
19.505
Επισκεψη στην κυρα- Γιαννα επιτελους...

Φευγοντας, μου εδειξε και μια 30αρα (40 μου φανηκε) δηθεν κινεζα με γυαλακια, με φοβερα γλυκο προσωπο. Ελινα νομιζω την ειπε? Καρε μαλλακι, σχιστα ματια,γυαλακια, απο σωμα δεν διεκρινα γιατι ηταν φουλ ντυμενη. Ρωσοφατσα μου φανηκε απο το Καζακσταν. Απο επιδοσεις εχει δοκιμασει κανεις? Μου εκλεψε την καρδια  :helpplea:

Να με πάρετε από το χεράκι να με πάτε να γαμίσω το κινεζάκι  :helpplea:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
Διαλεξα Σμαραγδα και περασα πολυ καλα. Ο,τι εχει γραφτει ισχυει. Υποκρινεται πολυ ερεθιστικα, σχεδον σε πειθει οτι γουσταρει.Φτυσιματα, γλωσσοφιλα, αλλαγη στασεων, προστυχο κοιταγμα, ολα τα ειχε το μενου. Φυσικα, εχει αντιληψη των πραγματων: καταλαβαινει τι σε καβλωνει και στο κανει με σκοπο να χυσεις και να σε ξεπεταξει (δεν το λεω με την κακη εννοια,αλλωστε στης Γιαννας δεν τιθεται θεμα χρονου).

ειναι καβλιτσα προστυχη  η σμαραγδα.    οσο για την αλλη που λες ,  θα ειναι καινουργια.  ρε την γιαννα.  :2funny: :2funny:  σχεδον ολες οι φυλες  ,  εχουν  περασει απο εκει.

goose71

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
0
καλησπερα σε ολους

μπορει καποιος να μου στειλει το τηλεφωνο σε ΠΜ ?

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε λαλακες  :2funny:ποιος γαμουσε :zfuck: :pipa1: μεσα στο σαλονι σημερα φορα παρτιδα?
δωματια δεν υπαρχουν υμαρτον :2funny:

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ρε λαλακες  :2funny:ποιος γαμουσε :zfuck: :pipa1: μεσα στο σαλονι σημερα φορα παρτιδα?

Ποιός να ήτο ο θερμόαιμος? :think:  Έτσι είναι οι καυλιάρηδες: ασυγκράτητοι! :grin:

Α, ρε Γιάννα....χύμα στο κύμα. :-* :-* :-*

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
ρε λαλακες  :2funny:ποιος γαμουσε :zfuck: :pipa1: μεσα στο σαλονι σημερα φορα παρτιδα?

αν  ηταν ολα τα δωματια  πιασμενα ,  τι να κανει ο ανθρωπος,  να περιμενει ?  μπορει  να βιαζοταν.      εξ  αλλου  αυτα τα πραγματακια ,  συνηθιζονται  εκει  μεσα.  και  στην κουζινα  ακομη.  οι κοπελλες  δεν λενε οχι. 

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
αυτο με φοβιζε

αν  ηταν ολα τα δωματια  πιασμενα ,  τι να κανει ο ανθρωπος,  να περιμενει ?  μπορει  να βιαζοταν.      εξ  αλλου  αυτα τα πραγματακια ,  συνηθιζονται  εκει  μεσα.  και  στην κουζινα  ακομη.  οι κοπελλες  δεν λενε οχι. 
αυτο με φοβιζει τζερυ οτο οι κοπελες δεν λενε σε τιποτα οχι....
πχ ακαποτα μαμησια ας πουμε....ενταξει εγω το ειδα καπως υπερβολικο να καθεσαι σαλονι και να ακους τα γαμησια του αλλου
σημαινει οτι το μαγαζι δεν εχει κανονες ειναι μπουρδε ονομα κ πραμα
κριμα γιατι η κυρα γιαννα φαινεται ψυχουλα αλλα μαλλον τα κοριτσακια εκει μεσα ειναι
πολυ φευγα....
εσυ ρε τζερυ τι λες δεν ειναι λιγο αλλου το μαγαζακι?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.846
Πόντοι
46.232
αυτο με φοβιζεαυτο με φοβιζει τζερυ οτο οι κοπελες δεν λενε σε τιποτα οχι....
πχ ακαποτα μαμησια ας πουμε....ενταξει εγω το ειδα καπως υπερβολικο να καθεσαι σαλονι και να ακους τα γαμησια του αλλου
κριμα γιατι η κυρα γιαννα φαινεται ψυχουλα αλλα μαλλον τα κοριτσακια εκει μεσα ειναι
πολυ φευγα....
και στο παλιό μαγαζί τά ίδια γινόντουσαν 

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
αυτο με φοβιζεαυτο με φοβιζει τζερυ οτο οι κοπελες δεν λενε σε τιποτα οχι....
πολυ φευγα....

τι  να  σου  πω  ρε froid ?    εξαρταται πως  το βλεπει  ο καθενας.  μπορει σε καποιον  αλλον ,  να του αρεσει και να την βρισκει  ,  το να ακουει  την αλλην  να πηδιεται.    αλλος παλι θελει την ησυχια  του ,  και να τον ενοχλουν ολα  αυτα.    ενταξει  οτι ειναι λιγο  χυμα εκει μεσα,  και  οτι υπαρχει  ελευθερια  κινησεων  , και φιλικο περιβαλλον (  σε ολους  ανεξαιρετως  τους πελατες  )  ουτε  συζητηση.  σε πολλους  τους  αρεσει  αυτο  το κλιμα, και επιδιωκουν να βρουν  αναλογο.    τωρα  για τα αλλα που λες ,  ο καθενας  ειναι υπευθυνος  για τον εαυτο  του ,  και θα πρεπει να παιρνει παντα  τις  απαραιτητες  προφυλαξεις (  για να εχει το κεφαλι του  ησυχο ).    γιατι μηπως  ξερεις  ,  εσυ  η  ο καθενας  μας ,  τι κανει  η καθε μια που εκδιδεται ?  (  ασχετα σε ποιο μαγαζι δουλευει ? ).    ενταξει η γιαννα ειναι πραγματι  ψυχουλα (  λιγες  ειναι  σαν αυτην )    και δεν καταπιεζει τα κοριτσια.  οι σχεσεις  εργοδοτη και εργαζομενων  ειναι φιλικοτατες (  και  ετσι τα κοριτσια  ειναι παντα ορεξατα και προθυμα )

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
247.846
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το απόγευμα  μαζί με 2 συναγωνιστές , πρώτη μου επίσκεψη στο μαγαζί μετά την μεταφορά του.
καταρχήν το παρκάρισμα είναι δύσκολο αν και εμείς βρήκαμε αμέσως , έχει αλλάξει στυλ και υπάρχουν μικρά σαλονάκια που χωρίζονται  με ξύλινα παραβάν αντί για ένα μεγάλο ,
τα δωμάτια είναι πιο μικρά και ντουζιέρα εσωτερικά έχει μόνο αυτό που μπήκα , την σουίτα που λέει η κα Γιάννα   :grin: :grin: ρόστερ σήμερα τέσσερις κοπέλες...
Ελένη 19 χρονών απο Κόσοβο μελαχρινή με μαλλί ίσιο μέχρι λίγο κάτω από τους ώμους  λεπτή με σχεδόν ανύπαρκτο στήθος
Σμαράγδα 25 χρονών  απο Κόσοβο ξανθιά κοντή παχουλή με 2αράκια βυζιά.  
Βικτόρια καστανή γύρω στα 38-40 για την ηλικία της σχετικά καλό σώμα αν και τα γόνατα της είναι κάπως χοντρά μεσαίο βυζί.
Τζέσι Νταίζη δεν θυμάμαι μια Ταιλανδέζα παχουλή με μεσαίο βυζί πολύ αδιάφορη εμφανισιακά.
αρχικά πήρα την Ελένη και μετά ζήτησα να έρθει και η Σμαράγδα(θα ακολουθήσουν κριτικές)
απλά για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι το μαγαζί είναι πολύ vfm αν και μερικές φορές πρέπει να κάνεις σκόντο στα γούστα σου....κόστος κάθε συνεδρίας 40 ευρώ.

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166
ενταξει η γιαννα ειναι πραγματι  ψυχουλα (  λιγες  ειναι  σαν αυτην )    και δεν καταπιεζει τα κοριτσια.

Συνεχίζει (όπως στο παλιό μαγαζί) την πρακτική της παρακράτησης ενός ποσού σε καθημερινή βάση από κάθε κοπέλα για το νερό που χρησιμοποιεί για την προσωπική της υγιεινή?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Συνεχίζει (όπως στο παλιό μαγαζί) την πρακτική της παρακράτησης ενός ποσού σε καθημερινή βάση από κάθε κοπέλα για το νερό που χρησιμοποιεί για την προσωπική της υγιεινή?

τωρα σοβαρολογείς? παρακράτηση για το νερό?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
5
Πόντοι
16
Ε αφού τρώνε σαρδέλες και λυσσάνε, και μετά πίνουν ένα κουβά νερό για πλάκα!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16

και  γιατι δεν ρωτας  την ιδια ?  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom