Νέα

Παπαδιαμάντη 8, 1ος ορ. Καισαριανή (πρώην Φορμίωνος 212)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα agiana
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 210K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
άκου πληρωμένε κονδυλοφόρε.
Βλέπω πως χάνεις την ψυχραιμία σου...και καταφεύγεις σε επιχείρηματα αισχρά και γελοία (μου γαμάς τη μάνα, να μου στείλεις γάντια μιας χρήσης, να δώσουμε ραντεβού για ξύλο και άλλα φαιδρά..)
εδώ είμαστε όμως και όλα θα βγούν στο φώς.
pm ψεύτη εσύ μου έστειλες την περασμένη φορά και με παρακάλαγες να μην σχολιάζω τις κριτικές σου.
Ψέυτη πληρωμένε προμότορα.

Δεν μας έχεις πεί ακόμα όμως κάτι πολύ σημαντικό.
Οτί στα μπουρδέλα που πηγαίνεις δίνεις σε όλες τις κοπέλες μπουρμπουάρ για να κάτσουν μέσα περισσότερη ώρα στο δωμάτιο και να τις βγάλεις φωτογραφία...αυτά γιατι δεν τα γράφεις???
Χαλάς την πιάτσα κοινώς δίνωντας πάντα στα σπίτια μπουρμπουάρ.

Τα γάντια μιας χρήσης βλέπω τα ξέρεις καλά! είναι απο το πρόγραμμα που παιρνεις στα μασάζ και σου κάνουν μασάζ στο κωλοτρυπίδι ???
Άστα λοιπόν κράτα τα για την πάρτυ σου καλύτερα μην σου χαλάω την απόλαυση κίναιδε....

όσο για τα υπόλοιπα (γαμομάνες κτλ) δείχνουν το ποιόν σου και στα επιστρέφω.

πήγαινε τώρα να πληρωθείς απο την κα Γιάννα και τα υπόλοιπα μασάζ μισθοφόρε-παράσιτο.
καλα ρε παπάρα τι σκάλωμα έχεις φάει....δεν έχω χάσει καμιά ψυχραιμία , απλά ήθελα να σου δέιψω πώς έιναι να κατηγορείς κάποιον χωρις να ξέρεις.....
αλλά τόσα ξέρεις τόσα λές ,αν θές να  μάθεις ποτε΄δεν έχω δώσει πουρ μπουάρ ακόμα και σε αυτές που περνάω καλά γιατί όντως έτσι τις χαλάς , για να το λές μάλλον θα έχεις ιδία πείρα...
ποτέ δεν έχω δώσει λεφτά για να κάτσω παραπάνω πουθενά όσο για τις φωτό άλλες δέχονται άλλες όχι αλλά έχει να κάνει με την συμπεριφορά αυτού που έχουν απέναντι , σταμάτα να ασχολέισαι
με την πάρτι μου έκτος αν έχεις κατι ουσιαστικό να πεις........
όσο για το πμ φαίνεται δεν έχεις καλή μνήμη....ποτε δεν σε παρακάλεσα για κατί και φυσικά ποτέ δεν σου ζήτησα να μην σχολιάζεις τις κριτικές μου(δικαίωμα σου είναι)για να σου θυμίσω σου έγραψα και σε ρώτησα αν με γνωρίζεις και λές όλα αυτα΄τα ψέμματα και να τα πμ γιατί εγώ δεν λέω ψέμματα
Απ: (Χωρίς τίτλο)
« Εστάλη στον/στην: n.smirni76 στις: 24/10/12, 12:12 »
Παράθεση  Απάντηση  Διαγραφή  
Παράθεση από: n.smirni76 στις 20/10/12, 23:11
ρε μεγάλε με ξέρεις και τα λές αυτά τα πράγματα.....
καλό είναι αν δεν γνωρίζεις να μην σχολιάζεις μόνο καο μόνο για να δημιουργείς εντυπώσεις.....
να σαι πιο προσεκτικός σε αυτά που γράφεις......όυτε αγαπούλης είμαι ούτε ψεύτικες κριτικές γράφω ούτε αποκαλύπτω το νικ μου......
αν διαβάζεις και δεν διαβάζεις επιλεκτικά θα είδες ότι αυτόι που τα έγραψαν δημόσια τα πήραν πίσω....
και για να δείς πόσο "βλάκας"είσαι που έιδες σε αυτή την κριτική να αβαντάρω??? ούτε σεξ δεν έκανα...
καλό βράδυ.

ok i am sorry tote
mou edoses lathos entiposi
den ksanagrafo kati, apla ti dedomeni stigmi egrapsa tin apopsi mou

σταμάτα εδώ....τι ανάγκη έχω ρε να προμοτάρω ένα μαγαζί...............έχω γράψει για όλα ,απο παντού τα πέρνω????

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Χθες πέρασα και μου ανακοίνωσαν ότι το μαγαζί έκλεισε, οπότε μην πάτε 'αδικα

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.247
Πόντοι
5.595
Ισχυει αυτο τωρα?

OP
OP
A

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Χωρίς να θέλω να ακυρώσω τη συνεισφορά των συναγωνιστών στην κοινή ενημέρωση, θα ήθελα να αναφέρω πως σε αποψινή επικοινωνία μου με την υπεύθυνη του οίκου που βρίσκεται στην οδό Παπαδιαμάντη 8, μου γνωστοποιήθηκε πως όλα βαίνουν καλώς, το μαγαζί λειτουργεί κανονικά και προσφέρει μεγάλη ποικιλία στους δυννητικούς πελάτες του, σε λευκά και έγχρωμα τεμάχια.

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
τυπε φασκεις και αντιφασκεις,την μια μας λες πληρωνεται την αλλη λες αφηνει μπουρμπουαρ  :S
Τον πληρωνει η εργοδοσία για να δινει πουρ - μπουαρ στις εργαζομενες ωστε να εχουν κίνητρο για καλυτερες υπηρεσιες με αποτερο σκοπο να ανεβει η πελατεια της επιχειρησης. Οργανωμενο σχεδιο μαρκετινγκ  :2funny: :2funny: :2funny:

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
παντως  η βικτωρια  πολυ  gfe , οσο δεν παιρνει  αλλο.    μολις τον ετρωγε  πω πω  , πως  εκανε  για πουτσο. 
ναι ρε παιδι μου αλλα εγω νομιζα, κρινοντας απο τις παλαιες προτιμησεις σου οτι θα ειναι κανα λεπτοκαμωμενο ξανθουλι πιπινι... ενω τελικα αυτη ειναι νταρντανογυναικα!!! τα'χει τα κιλακια της... και απο φατσα δεν λεει και πολλα...

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ναι ρε παιδι μου αλλα εγω νομιζα, κρινοντας απο τις παλαιες προτιμησεις σου οτι θα ειναι κανα λεπτοκαμωμενο ξανθουλι πιπινι... ενω τελικα αυτη ειναι νταρντανογυναικα!!! τα'χει τα κιλακια της... και απο φατσα δεν λεει και πολλα...

ναι,  απο φατσα  ειναι ετσι και ετσι.  την τελευταια  φορα που την ειδα,  πρεπει να εχει παρει καποια κιλα.      ενταξει δεν ειναι και νταρτανογυναικα.    νορμαλ  ειναι.  εχει ωραια επιδερμιδα,  πολυ καλα  στησιματα, παιχνιδιαρα μεσα,  δεν βιαζεται,  την  ζει την ολη φαση.        αλλα πολυ ασχοληθηκαμε.   

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι μην μας την πουν οτι προμοταρουμε κι'ολας...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
καλά μην αγχώνεσαι....λέτε εσείς....
θα σηκώσω εγώ το βάρος...έτσι κι αλλιώς όλοι λένε ότι προμοτάρω.... :grin: :grin: :grin:
σοβαρά τώρα έχω ανοίξει λογαριασμό(όποιος θέλει του τον στέλνω με πμ) βοηθήστε με να έχω να δίνω για πουρ μπουάρ  :2funny: :2funny: :2funny:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
ναι μην μας την πουν οτι προμοταρουμε κι'ολας...

θα  εχεις  ακουσει  φυσικα ,    το  εξ ιδιων κρινει τα αλλοτρια    η    τα οσα δεν φτανει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια .    μηπως  ξερεις  και σε ποιους κολλανε τα παραπανω ? 

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
εξ ιδιων εξ ιδιων...
εχει και το αλλο...
οποιος ανακατευεται με τα πιττουρα τον τρωνε οι κοττες...
το ξερεις?

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
άκου πληρωμένε κονδυλοφόρε.
Βλέπω πως χάνεις την ψυχραιμία σου...και καταφεύγεις σε επιχείρηματα αισχρά και γελοία (μου γαμάς τη μάνα, να μου στείλεις γάντια μιας χρήσης, να δώσουμε ραντεβού για ξύλο και άλλα φαιδρά..)
εδώ είμαστε όμως και όλα θα βγούν στο φώς.
pm ψεύτη εσύ μου έστειλες την περασμένη φορά και με παρακάλαγες να μην σχολιάζω τις κριτικές σου.
Ψέυτη πληρωμένε προμότορα.

Δεν μας έχεις πεί ακόμα όμως κάτι πολύ σημαντικό.
Οτί στα μπουρδέλα που πηγαίνεις δίνεις σε όλες τις κοπέλες μπουρμπουάρ για να κάτσουν μέσα περισσότερη ώρα στο δωμάτιο και να τις βγάλεις φωτογραφία...αυτά γιατι δεν τα γράφεις???
Χαλάς την πιάτσα κοινώς δίνωντας πάντα στα σπίτια μπουρμπουάρ.

Τα γάντια μιας χρήσης βλέπω τα ξέρεις καλά! είναι απο το πρόγραμμα που παιρνεις στα μασάζ και σου κάνουν μασάζ στο κωλοτρυπίδι ???
Άστα λοιπόν κράτα τα για την πάρτυ σου καλύτερα μην σου χαλάω την απόλαυση κίναιδε....

όσο για τα υπόλοιπα (γαμομάνες κτλ) δείχνουν το ποιόν σου και στα επιστρέφω.

πήγαινε τώρα να πληρωθείς απο την κα Γιάννα και τα υπόλοιπα μασάζ μισθοφόρε-παράσιτο.

Ο συγκεκριμένος κλωναρχίδης έχει 15 μηνύματα όλα κιόλα από 28-9-12 και η εγγραφή του είναι το 2007. Μήπως μπάζει η αξιοπιστία των στοιχείων κ. Αντισθένη? Μήπως να κλείσουν οι πόρτες? Λέω τώρα!!!!

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εχει ερθει  ενα πιπινι  απο μολβαβια μερια.  ναταλυ.(  21-22 χρ).  ψηλουτσικο  ειναι, λεπτο  σωματακι,  ασπρη  επιδερμιδα,  μακρια μαλλια μαυρα, ομορφο προσωπο,  παρα  πολυ ομορφα ματια (  περιεργο  χρωμα .  κατι προς το πρασινωπο  εφερνε ) .  αλλα αυτη η ηλικια  συνηθως  ειναι και μαλακισμενα.  τα εχουν μαθει ολα.  τα ξερουν ολα.  το παιζουν  ντιβες.   

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Επίσκεψη στο μαγειρίο της Γιάννας η οποία θέλησε να μου προσφέρει ραβανί αλλά δεν τρώω γλυκά τα έκοψα από χρόνια......όλο το απόγευμα κάτι με έτρωγε να μην δοκιμάσω την δοκιμασμένη συνταγή,ενώ για κακή μου τύχη δεν είδα το Ναταλάκι(το συνάντησα στο τέλος λίγο πριν φύγω :headbang:)αλλά τις υπόλοιπες :headbang: :headbang: Το ρόστερ ίδιο πάνω-κάτω με παρούσες τις Έλενα,Σμαράγδα,Βικτώρια ενώ στην παρέα τους είχε προστεθεί η Νάταλυ νομίζω Ρουμάνα μικροκαμωμένο πιπίνι,αδύνατη μετρίου αναστήματος με πράσινα μάτια και ωραία φατσούλα :grin:

Έκανα την επιλογή μου αλλά όπως είπα κάτι με έτρωγε(είχα δει τις μουνάρες πιο πρίν οπότε το μυαλό μου ήταν εκεί κολλημένο),πλήρωσα,πήγα δωμάτιο,πήγα για ένα φρεσκάρισμα όπου το νερό ήταν παγωμένο(θυμήθηκα εποχές στις καταδρομές που υπηρετούσα :headbang:)μέσα σε 2 λεπτά είχα επιστρέψει.Η Σμαράγδα όπως πάντα καλή σε αυτό που κάνει,χωρίς ίχνος βιασύνης,τρυφερή κλπ αλλά της παραχώρησα την δυνατότητα να πάρει αυτή πρωτοβουλίες τι το ήθελα οι ρώγες μου αναστέναξαν από πόνο σε κάποια φάση(της αρέσει να παίζει αλλά το παράκανε... :headbang:) Για να ανταποδώσω τον πόνο την έστησα στα τέσσερα με εμένα όρθιο να την έχω πιάσει από τα μαλλιά και να την καρφώνω δυνατά.....πονούσε λίγο αλλά δεν είπε κουβέντα :grin:

Σε όλη την διάρκεια της πράξης περίμενα να έρθει το τέλος(το οποίο αργούσε :headbang:)για να φύγω το κεφάλαιο Σμαράγδα έκλεισε για εμένα αλλά κρατάω το 2ο γαμήσι που κάναμε ήταν καταπληκτικό!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
εχει ερθει  ενα πιπινι  απο μολβαβια μερια.   ναταλυ.(  21-22 χρ).  ψηλουτσικο  ειναι, λεπτο  σωματακι,  ασπρη  επιδερμιδα,  μακρια μαλλια μαυρα, ομορφο προσωπο,   παρα  πολυ ομορφα ματια (  περιεργο  χρωμα .  κατι προς το πρασινωπο  εφερνε ) .  αλλα αυτη η ηλικια  συνηθως  ειναι και μαλακισμενα.  τα εχουν μαθει ολα.  τα ξερουν ολα.  το παιζουν  ντιβες.   

τι σου έκανε το μωρό μια χαρά κουκλάρα ήταν μπροστά στις υπόλοιπες :cheesy:

Υ.Γ το όνομα Νάταλυ με κυνηγάει παντού δεν μπορώ να του ξεφύγω :( :(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom