bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.141
- Πόντοι
- 5.916
παίδες δεν χάνετε και τίποτα....πιστέψτε με μάπα δε καρπούζ!!!!!
σημερα που πηρα τηλ να δω ποιες ειναιβέβαια από αυτό το μαγαζί έχουν περάσει και ενδεχομένως ή μάλλον σίγουρα θα περάσει όλη η αφάν γκατέ της καύλας...οπότε για λίγο ξαποσταίνει η κ. Γιάννα και αμέσως μετά θα ξαναχτυπήσει! μή φοβάστε!!!!!!!!
τηλεφωνική επικοινωνία με την Γιάννα χτες το απόγευμα, από κινητό συναγωνιστή (είμασταν παρεα για καφέ) ο οποίος είχε επισκεφτει το μαγαζι μόλις πριν 3 μερες ..
Απίστευτη Γιάννα, με το αναξάντλητο ρεπερτόριο μαλακιας : μας είπε ότι επειδή έχασε ένα στενό κ δικό της άνθρωπο, το μαγαζί δεν θα δουλέψει για κανα 40μερο ..
Ευλόγησον !!!
Τι αλλο θα σκεφτεί να πει .. Πολύ "καμένο" μου μυρίζει ..
Υ.Γ.: θυμίθηκα πριν κανα χρονο που περιμενα στην σουίτα, γυμνος, το Ελενακη .. Ανοιγει την πορτα η Γιάννα για να "περάσει" μέσα ένα παππά, απο αυτους που είναι 1,70 υψος με 120κιλά βάρος .. Τρελλο σκηνικό, με τον Πατήρ ψυχραιμο, να χαιρεται κ να κανει με το δεξι χέρι τον Σταυρό, ντε κ καλά ότι ήρθε να κανει ευχέλαιο στο σπιτι .. Παιζει να έκλαιγα κανα 10λπετο απο τα γελια, αφου ήρθε το Ελενακη κ δεν μπορουσα να ηρεμησω (η οποια μου έλεγε οτι ο παπας πηγαινει πανω απο 2 φορες την βδομαδα για καταθεση στο σπιτι ..)
Παιδες για να μην τα γραφουμε και τα ξαναγραφουμε και τα χιλοξαναλεμε , Θα το ξαναγραψω γι αλλη μια φορα οτι το λιγοτερο που μπορω να πω για την Γιαννα και το μαγαζακι που εχει , ειναι οτι ειναι Τραγικοτατη και Γραφικοτατη , ειδικα σε εμενα οπως και σε αλλα μελη που ειδικα τα τελευταια 3 χρονια της εχουμε σκασει ενα καρο λεφτα , κι εχουμε περασει και πολυ ωραιες και γραφικες στιγμες εκει μεσα , αν μη τι αλλο ειναι Αγενεια και Απαραδεκτο καθε φορα που την παιρνω η παιρνουμε τηλεφωνο , να σκαρφιζεται διαφορων ειδων παπατζιλικια και να μας τα ταιζει αμασητα , τελευταια φορα μαλιστα την κατσαδιασα λιγο face to face που τα ειπαμε με ηπιο τροπο βεβαια με διαθεση χιουμορ και καλα , αλλα απ οτι βλεπω δεν χαμπαριαζει και συνεχιζει το παπατζιλικη και τις ιδιες τακτικεςτηλεφωνική επικοινωνία με την Γιάννα χτες το απόγευμα, από κινητό συναγωνιστή (είμασταν παρεα για καφέ) ο οποίος είχε επισκεφτει το μαγαζι μόλις πριν 3 μερες ..
Απίστευτη Γιάννα, με το αναξάντλητο ρεπερτόριο μαλακιας : μας είπε ότι επειδή έχασε ένα στενό κ δικό της άνθρωπο, το μαγαζί δεν θα δουλέψει για κανα 40μερο ..
Ευλόγησον !!!
Τι αλλο θα σκεφτεί να πει .. Πολύ "καμένο" μου μυρίζει ..
Υ.Γ.: θυμίθηκα πριν κανα χρονο που περιμενα στην σουίτα, γυμνος, το Ελενακη .. Ανοιγει την πορτα η Γιάννα για να "περάσει" μέσα ένα παππά, απο αυτους που είναι 1,70 υψος με 120κιλά βάρος .. Τρελλο σκηνικό, με τον Πατήρ ψυχραιμο, να χαιρεται κ να κανει με το δεξι χέρι τον Σταυρό, ντε κ καλά ότι ήρθε να κανει ευχέλαιο στο σπιτι .. Παιζει να έκλαιγα κανα 10λπετο απο τα γελια, αφου ήρθε το Ελενακη κ δεν μπορουσα να ηρεμησω (η οποια μου έλεγε οτι ο παπας πηγαινει πανω απο 2 φορες την βδομαδα για καταθεση στο σπιτι ..)
Όταν αποσυρθεί η Γιάννα (εύχομαι σύντομα) η Ελενίτσα θα το έχει το μαγαζί και σίγουρα θα πάει σούπερ.
μπορεις να κανεις μια πιο σαφη περιγραφη του πακετου και των υπηρεσιων;Σήμερα είναι εκεί η. Χριστιάνα η ελληνίδα
Δοκιμασθει με καλες εντυπωσεις. Οσοι πιστοι δπευσατε να προλαβετε
Επισκεψη στο μαγαζι την Κυριακη . Παρουσες η Ελενιτσα και η Ρενατα απο Ρωσια την οποια πηρα. Καλη απο εμφανιση αλλα υπηρεσιες ακρως αποστειρωμενες. Η Χριστιαννα θα ερθει αυτες τις μερες μου ειπε η κ. Γιαννα