Επισκέπτης
λες ε? ε να μην το ξεφιλίσουμε κιόλας.όλα με την σειρά τους. μια κίνηση να δώ και θα πάω. έχω και την μέση μου και δεν μπορώ αυτή τη στιγμη να κυνηγάω.δεν πας καμιά βολτούλα σήμερα? έχει ωραία μέρα...
λες ε? ε να μην το ξεφιλίσουμε κιόλας.όλα με την σειρά τους. μια κίνηση να δώ και θα πάω. έχω και την μέση μου και δεν μπορώ αυτή τη στιγμη να κυνηγάω.δεν πας καμιά βολτούλα σήμερα? έχει ωραία μέρα...
Όχι έχω σταθερές μέχρι στιγμής...Πάολα δεν σ'αλλάξανε το πρόγραμμα εσένα? Σε άλλες κοπέλες το αλλάξανε και μας χάλασαν την ρουτινα.
Μικρούλης είσαι..? :-* :-* :-* θα το διαπιστώσω....ΑΑΑ Τέλια...να με θυμάσαι εε??Μπουρδελιάρης....θα στο πω και γώ μέσα στο δωμάτιο...είμαι μικρούλης μολε..
Μικρός στο μάτι, μεγάλος στο κρεβατι...Μικρούλης είσαι..? :-* :-* :-* θα το διαπιστώσω....
κι εγώ για την ηλικία λεω βρε παιδιά...με ξέρετε να λέω τέτοια?στην ηλικία ενοοώ μην παρεξηγηθώ χιχι θέλω ειδική περιποίηση μωλό μου
έχουν περάσει μωλάκια από την Πάολα...θα σε περιποιηθεί καταλλήλως...στην ηλικία ενοοώ μην παρεξηγηθώ χιχι θέλω ειδική περιποίηση μωλό μου
όποιος έχει τη μύγα, μυγιαζεται!!κι εγώ για την ηλικία λεω βρε παιδιά...με ξέρετε να λέω τέτοια?
όποιος έχει τη μύγα, μυγιαζεται!!
να εσύ ζουζούνι ξέρεις...έχουν περάσει μωλάκια από την Πάολα...θα σε περιποιηθεί καταλλήλως...
Καλημερα...οποιος εχει την μυγα ξερεις τι κανει ....ακους εκει μικρος ...
πιο μικρος απο μενα δεν παιζει να σαι !καλημερα ισως στο γλυκοτερο μωρο των στουντιο !!
χαχαχα....μαρουλίνι τι λες?όποιος έχει τη μύγα, μυγιαζεται!!
έχουν περάσει μωλάκια από την Πάολα...θα σε περιποιηθεί καταλλήλως...
Πάντως Παολάκι σου οφείλω μια συγγνώμη. Θα έπρεπε να σε επισκεφτώ και δεν το έχω κάνει. Απλά την καρδιά μου την έχει κλέψει άλλη...να εσύ ζουζούνι ξέρεις...
Καλημερα... Smitten Smitten Smitten Smitten
Πάολα = νερό της λήθηςΒασικά έχω τρελή περιέργεια για το τι θα ζήσω αύριο με τη Πάολα. :S
1.Προέρχομαι απο βαριά ερωτική απογοήτευση :'( :'(
2.΄Εχω ακούσει τα καλύτερα γι αυτή τη κοπέλα
χαχχα ναι... καλημέρα samy...Νηπιαγωγος εχεις σπουδασει;;;;
την Τρίτη το πρωί...αχ αχ αχ τετοια κανεις και μας τρελενεις !!
αλιθεια ποτε θα εισαι Φραντζη να σε επισκεφτουμε για ενα "καφεδακι" ?