ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εσει μην βιαζεσαι και θα φας "του κουταλιου" σε 15 μερες Αρουλη. Εστειλα ηδη ενημερωτικο sms.Πετα κανενα απο εδω οταν θα ειναι ετοιμα.
Εσει μην βιαζεσαι και θα φας "του κουταλιου" σε 15 μερες Αρουλη. Εστειλα ηδη ενημερωτικο sms.Πετα κανενα απο εδω οταν θα ειναι ετοιμα.
ΜΕ ΤΡΌΠΟ πάντα....Πραγματι αγαπη ΜΟΥ. Σαν πρακτορας του FBI ξερεις και κανεις πολυ καλες ανακρισεις. Τα ξερναμε ολα μεχρι τριτης γεννεας. ;) ;) ;)
δλδ προτεινεις νηστεια; :'( :'( :'(Εσει μην βιαζεσαι και θα φας "του κουταλιου" σε 15 μερες Αρουλη. Εστειλα ηδη ενημερωτικο sms.
Ναι πραγματι. Για σενα αγαπη μου δεν θελει κοπο θελει τροπο (που δεν σου λειπει καθολου μα καθολου). ;) ;) ;)ΜΕ ΤΡΌΠΟ πάντα....
altec-άκο μουΠαολινα μου... :-* :-* :-* :-*
"Του κουταλιου" Αρουλη.δλδ προτεινεις νηστεια; :'( :'( :'(
altec-άκο μου
Ναι πραγματι. Για σενα αγαπη μου δεν θελει κοπο θελει τροπο (που δεν σου λειπει καθολου μα καθολου). ;) ;) ;)
σπίτι...και σας κάνω παρέα..(καλή ελπίζω)Τι κανεις Λατρεια μου??
Ωπα παιδια. Το thread αρχισε να γινεται Χ. Ωρα να φευγουμε οι υπολοιποι σιγα σιγα για να αφησουμε το ζευγαρακι να χαρει τον ερωτα του.altec-άκο μου
μα εγώ δεν είμαι χυδαία ΚΟΜΑΝΤΟ μου....Ωπα παιδια. Το thread αρχισε να γινεται Χ. Ωρα να φευγουμε οι υπολοιποι σιγα σιγα για να αφησουμε το ζευγαρακι να χαρει τον ερωτα του.
Αγαπη μου σοβαρα το πηρες τωρα?μα εγώ δεν είμαι χυδαία ΚΟΜΑΝΤΟ μου....
ναι ωραία τα λες...Ηρθα να σου σκασω 2 φιλια και να φυγω... :-* :-* :-*
Να τα βαλεις κατω απο το μαξιλαρι σου.. :-* :-* :-*
(τι λεω ο πουστης αποψε)
όχι μωρό μου...Αγαπη μου σοβαρα το πηρες τωρα?
Α ενταξει τοτε. Κατσε οσο θες.(τι λεω ο πουστης αποψε)
ΚΟΜΑΝΤΟ παραφέρεσαι....Α ενταξει τοτε. Κατσε οσο θες.