amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
να σε ρουφήξω θέλω τώρα .τι θες να κάνεις?
να σε ρουφήξω θέλω τώρα .τι θες να κάνεις?
θα σε περιμένω να με ρουφήξεις....να σε ρουφήξω θέλω τώρα .
και εγώθα σε περιμένω να με ρουφήξεις....
ε τέλος διακοπών...και τώρα θα τα λεμε κι από κοντά....επθτελους βρε παολα γιατι σαλταρα με ολοι οι παολικοι :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αυριο 10η ωρα στη βριλισου?ε τέλος διακοπών...και τώρα θα τα λεμε κι από κοντά....
ναι γλυκέ μου...αυριο 10η ωρα στη βριλισου?
Καλό μεσημέρι Πάολα .από μένα καλό μεσημέρι και θα τα πούμε το βραδάκι....
ασε ρ φιλαρακι... ολο στην απεξω μας εχουν....Μια φορά έλλειψα το μεσημέρι και παίξατε πάλι χωρίς εμένα
Προχωρα αδερφε. Αντε και Σπιλμπεργκ!Sorry για την καθυστερηση,αλλα τωρα μολις ηρθαν τα σεναρια,μιλαμε για καταπληκτικες εξελιξεις,ελπιζω και οι υπευθυνοι του site να παρακολουθουν τι γινεται και να δωσουν κανενα φραγκο διοτι το πραγμα ξεκινησε ως μια φιλμ των 30 λεπτων και εξελισεται σιγα σιγα σε υπερπαραγωγη
Χρειαζομαι ενα βοηθο σκηνοθετη, την vickycfu κατά προτιμηση γιατι βλεπει τα πραγματα εις βαθος και το agrimaki για τα τηλεφωνα,καθως λογω του σηριαλ με την αλικη στο αλφα,δεχομαστε προτασεις για μεταφορα στη τηλεοραση από τα ανταγωνιστικα καναλια
Είναι αληθεια?μπορουμε στ αληθεια να πιστεψουμε τον vrikolaka?μηπως ριχνει προπετασμα καπνου και μεταμορφωμενος σε νυχτεριδα επισκεφτει την παολα την ωρα του υπνου και την κανει δικια του?Δεν μπορώ άλλο.Είναι πολλοί οι ανταγωνιστές και φανατικοί.
Καταθέτω τα όπλα. :'( :'( :'(
Δωστον φιλαρακι. Εγω ειμαι απο τους παλιους τους ερασιτεχνες στο ειδος και παιζω για την φανελα. Και μην περιμενεις να σου πω το ονομα της ομαδας βεβαια. Θα με δεις στο γηπεδο απευθειας! Εκπληξη! ;) ;) ;)τον ρολο του κιανου ρηβς θα τον δωσω στον psolara ;)
τι να τον κανω το ρολο?Τη φανελα με το 10 του Ντιογο και στην Παολα θα παιξω μπαλα!τον ρολο του κιανου ρηβς θα τον δωσω στον psolara ;)
Εχει δικιο και μεγαλο ρε συ αδερφε xilnik το παληκαρι. Θελει να παιξει μπαλα με τα μπαλακια του. Τι να τους κανει τους ρολους?τι να τον κανω το ρολο?Τη φανελα με το 10 του Ντιογο και στην Παολα θα παιξω μπαλα!
μετα απο 2 χρονια πιστευω οτι πρεπει να τα ξαναπουμε με το Παολακι.Εχει δικιο και μεγαλο ρε συ αδερφε xilnik το παληκαρι.