amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
θυμάμαι πριν 1 χρόνο και ποιο πολύ είχα μπει μια φορά αλλά γινόταν λαϊκό προσκύνημα και έτσι έφυγα .
Τον θυμάμαι.O τσάτσος ο Κωστάκης.Νομίζω άνοιξε μετά το Μεγάλου Αλεξάνδρου 133.Από τον τσάτσο...Vrikolakas θυμάσαι? Το 12 ήταν ακριβώς το αντίθετο από 278...αλλά πολύ καλό μαγαζί...
νομίζω ότι αλλού είναι τώρα...μπορεί να κάνω λάθος..Ο ιδιος εδω και κανα εξαμηνο το ανοιξε τωρα στην Ιακχου στο κεντρο στην Αθηνα.....
Ναι...μεταξουργείο λες το στούντιο της ιάκχου 7 ?
κάθε βράδυ ειδικά ήταν έτσι...θυμάμαι πριν 1 χρόνο και ποιο πολύ είχα μπει μια φορά αλλά γινόταν λαϊκό προσκύνημα και έτσι έφυγα .
Αυτόν λέω...Τον θυμάμαι.O τσάτσος ο Κωστάκης.Νομίζω άνοιξε μετά το Μεγάλου Αλεξάνδρου 133.
καλό και αυτό από μεταξουργείο μεριά .Τον θυμάμαι.O τσάτσος ο Κωστάκης.Νομίζω άνοιξε μετά το Μεγάλου Αλεξάνδρου 133.
την σαμπρίνα την είχα πάρει .Στη Λιοσίων πάταγο έκανε η Σαμπρίνα που ρώτησε και ο Ryu
Αυτό δεν το ξέρω... έχω κόψει συνεργασίες από εκεί και προτιμώ τα μαγαζιά που δουλεύω γιατί είναι πιο κοντά στη φύση μου. δεν χτυπάνε πόρτες, δεν πιεζόμαστε και είναι πιο καλά...καλό και αυτό από μεταξουργείο μεριά .
καλά κάνεις . ;) ;) ;)Αυτό δεν το ξέρω... έχω κόψει συνεργασίες από εκεί και προτιμώ τα μαγαζιά που δουλεύω γιατί είναι πιο κοντά στη φύση μου. δεν χτυπάνε πόρτες, δεν πιεζόμαστε και είναι πιο καλά...
Αυτή ήταν απίστευτη κοπέλα. ευχάριστη, είχε πλάκα, ήταν προσιτή...όλα τα λεφτά ήταντην σαμπρίνα την είχα πάρει .
Αυτή ήταν απίστευτη κοπέλα. ευχάριστη, είχε πλάκα, ήταν προσιτή...όλα τα λεφτά ήταν
Όντως αυτή ήταν πολύ καλή...και επαγγελματίας και σαν άνθρωπος...
Τον κόσμο που έχω δει σ'αυτήν την ιερόδουλο δεν τον έχω δει 17 χρόνια που είμαι στην γύρα.Αναμφισβήτητα σπάει τα ρεκόρ απο θέμα κόσμου και πελατείας.Οι λόγοι που είχε τόσο κόσμο ήταν η ερασιτεχνική πορνοταινία που είχε πρωταγωνιστήσει,το περιοδικό penthouse και φυσικά το σάϊτ bourdela.com.Είχε πάθει πλάκα ότι υπάρχει τέτοιο σάϊτ με την ονομασία μπουρδέλα και γράφουνε γι'αυτήν.Αυτή ήταν απίστευτη κοπέλα. ευχάριστη, είχε πλάκα, ήταν προσιτή...όλα τα λεφτά ήταν
την έχω αυτή την ταινίαΤον κόσμο που έχω δει σ'αυτήν την ιερόδουλο δεν τον έχω δει 17 χρόνια που είμαι στην γύρα.Αναμφισβήτητα σπάει τα ρεκόρ απο θέμα κόσμου και πελατείας.Οι λόγοι που είχε τόσο κόσμο ήταν η ερασιτεχνική πορνοταινία που είχε πρωταγωνιστήσει,το περιοδικό penthouse και φυσικά το σάϊτ bourdela.com.Είχε πάθει πλάκα ότι υπάρχει τέτοιο σάϊτ με την ονομασία μπουρδέλα και γράφουνε γι'αυτήν.
ναι έτσι ήταν...όταν ήταν να πιάσει βάρδια 10 λεπτά πριν έρθει το σαλόνι ήταν φουλ.Τον κόσμο που έχω δει σ'αυτήν την ιερόδουλο δεν τον έχω δει 17 χρόνια που είμαι στην γύρα.Αναμφισβήτητα σπάει τα ρεκόρ απο θέμα κόσμου και πελατείας.Οι λόγοι που είχε τόσο κόσμο ήταν η ερασιτεχνική πορνοταινία που είχε πρωταγωνιστήσει,το περιοδικό penthouse και φυσικά το σάϊτ bourdela.com.Είχε πάθει πλάκα ότι υπάρχει τέτοιο σάϊτ με την ονομασία μπουρδέλα και γράφουνε γι'αυτήν.
την έχω δει κι εγώ...την έχω αυτή την ταινία
την έχω δει κι εγώ...
Όχι βρε εγώ... ? αφού έχω όλους εσάς δεν έχω ανάγκη ...
ναι καλά αυτές την ημέρες τι κάνεις που δεν δουλεύεις ?Όχι βρε εγώ... ? αφού έχω όλους εσάς δεν έχω ανάγκη ...