Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
θυμάμαι πριν 1 χρόνο και ποιο πολύ είχα μπει μια φορά αλλά γινόταν λαϊκό προσκύνημα και έτσι έφυγα .

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Από τον τσάτσο...Vrikolakas θυμάσαι? Το 12 ήταν ακριβώς το αντίθετο από 278...αλλά πολύ καλό μαγαζί...
Τον θυμάμαι.O τσάτσος ο Κωστάκης.Νομίζω άνοιξε μετά το Μεγάλου Αλεξάνδρου 133.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Αυτό δεν το ξέρω... έχω κόψει συνεργασίες από εκεί και προτιμώ τα μαγαζιά που δουλεύω γιατί είναι πιο κοντά στη φύση μου. δεν χτυπάνε πόρτες, δεν πιεζόμαστε και είναι πιο καλά...
καλά κάνεις .  ;) ;) ;)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αυτή ήταν απίστευτη κοπέλα. ευχάριστη, είχε πλάκα, ήταν προσιτή...όλα τα λεφτά ήταν
Τον κόσμο που έχω δει σ'αυτήν την ιερόδουλο δεν τον έχω δει 17 χρόνια που είμαι στην γύρα.Αναμφισβήτητα σπάει τα ρεκόρ απο θέμα κόσμου και πελατείας.Οι λόγοι που είχε τόσο κόσμο ήταν η ερασιτεχνική πορνοταινία που είχε πρωταγωνιστήσει,το περιοδικό penthouse και φυσικά το σάϊτ bourdela.com.Είχε πάθει πλάκα ότι υπάρχει τέτοιο σάϊτ με την ονομασία μπουρδέλα και γράφουνε γι'αυτήν.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Τον κόσμο που έχω δει σ'αυτήν την ιερόδουλο δεν τον έχω δει 17 χρόνια που είμαι στην γύρα.Αναμφισβήτητα σπάει τα ρεκόρ απο θέμα κόσμου και πελατείας.Οι λόγοι που είχε τόσο κόσμο ήταν η ερασιτεχνική πορνοταινία που είχε πρωταγωνιστήσει,το περιοδικό penthouse και φυσικά το σάϊτ bourdela.com.Είχε πάθει πλάκα ότι υπάρχει τέτοιο σάϊτ με την ονομασία μπουρδέλα και γράφουνε γι'αυτήν.
την έχω αυτή την ταινία

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
ναι έτσι ήταν...όταν ήταν να πιάσει βάρδια 10 λεπτά πριν έρθει το σαλόνι ήταν φουλ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom