Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
γαμώτο και περνάω από εκεί και το βλέπω συνεχώς κλειστό και λέω τι έχει γίνει .
Τα στούντιο Λιοσίων 278 και το απέναντι Λιοσίων 303 κλείσανε επειδή δεν γουστάρανε οι κάτοικοι στη γειτονιά οίκους ανοχής.Χλωμό να ανοίξει κάποιο απο αυτά τώρα.

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Τα στούντιο Λιοσίων 278 και το απέναντι Λιοσίων 303 κλείσανε επειδή δεν γουστάρανε οι κάτοικοι στη γειτονιά οίκους ανοχής.Χλωμό να ανοίξει κάποιο απο αυτά τώρα.
Έχεις δίκιο...αν σηκωθεί η γειτονιά χαιρετίσματα..

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
το ξέρω γαμώ το σπίτι τους των γειτόνων και ήταν πολύ κοντά μου το γαμημένο .

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Που να έβλεπες που έστηναν καρέκλες απ' έξω και τραπέζια...και φωνάζανε...
θα τους φορέσω κολάρο της καρέκλες και τα τραπέζια με τους μαλάκες και θα φάνε κανένα πουτσοσκάμπιλο για να μην ξαναφωνάξουν .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
θα τους φορέσω κολάρο της καρέκλες και τα τραπέζια με τους μαλάκες και θα φάνε κανένα πουτσοσκάμπιλο για να μην ξαναφωνάξουν .
:rockon: :rockon: :rockon: πάντως εκεί όταν τελείωνε η βάρδια ήμασταν dead... μιλάμε για λαό...φαντάσου εγώ που δουλεύω με τους δικούς μου ρυθμούς, όταν χτυπούσε η πόρτα για να βγώ από το δωμάτιο, πάθαινα νευρικό κλονισμό.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
:rockon: :rockon: :rockon: πάντως εκεί όταν τελείωνε η βάρδια ήμασταν dead... μιλάμε για λαό...φαντάσου εγώ που δουλεύω με τους δικούς μου ρυθμούς, όταν χτυπούσε η πόρτα για να βγώ από το δωμάτιο, πάθαινα νευρικό κλονισμό.
έκανες πάταγο μωρό μου εσύ  :rockon: :rockon: :rockon: .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Άκουγα εκείνο το 'Παολάκι, πνίγομαι' και μου την έδινε...

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
έκανες πάταγο μωρό μου εσύ  :rockon: :rockon: :rockon: .
Τι πάταγο? το μαγαζί ήταν έτσι κι αλλιώς στρωμένο... Εγώ μόλις είχα αρχίσει την δουλειά.εκεί μου είπαν και για το σάιτ... η πρώτη κριτική νομίζω ήταν από εκεί. Από kokolongos ή από κάποιον άλλον...

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Άκουγα εκείνο το 'Παολάκι, πνίγομαι' και μου την έδινε...
από ποιον τα άκουγες ? εμένα πάντως άμα ήσουν τόσο κοντά θα ερχόμουν κάθε μέρα . το καλύτερο μέρος ήταν το βριλησσού 12 .

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Ωραίες εποχές.Γινόταν όντως χαμός πριν 2 χρόνια που στέλναμε κατα ριπάς τις ανταποκρίσεις απο εκεί εγώ,ο warhol,ο μέγιστος kokolongos,ο kinky 30 και μερικοί ακόμα μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.Βασικά είχε και τις περισσότερες γυναίκες αυτό το στούντιο αλλά τώρα αυτά έχουν μείνει αναμνήσεις  :'( Ιδιαίτερα η βραδινή βάρδια ήταν παρέλαση θυμάμαι.

amc_anthony13

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
3
Πόντοι
2.057
Τι πάταγο? το μαγαζί ήταν έτσι κι αλλιώς στρωμένο... Εγώ μόλις είχα αρχίσει την δουλειά.εκεί μου είπαν και για το σάιτ... η πρώτη κριτική νομίζω ήταν από εκεί. Από kokolongos ή από κάποιον άλλον...
ξέρω τι λέω εγώ πάταγο έκανες τους τρέλανες όλους με το νάζι σου και την ομορφιά σου .

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Στη Λιοσίων πάταγο έκανε η Σαμπρίνα που ρώτησε και ο Ryu

max1981

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
Ποτε ξεκινας ρε Παολακι μου???
Μας εχεις λειψει!!!!!!!!!!

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
από ποιον τα άκουγες ? εμένα πάντως άμα ήσουν τόσο κοντά θα ερχόμουν κάθε μέρα . το καλύτερο μέρος ήταν το βριλησσού 12 .
Από τον τσάτσο...Vrikolakas θυμάσαι? Το 12 ήταν ακριβώς το αντίθετο από 278...αλλά πολύ καλό μαγαζί...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom