amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
γαμώτο και περνάω από εκεί και το βλέπω συνεχώς κλειστό και λέω τι έχει γίνει .Μπάααα εγώ δούλεψα εκεί μέχρι το τέλος. δεν έχει ανοίξει εδώ και ένα χρόνο...
γαμώτο και περνάω από εκεί και το βλέπω συνεχώς κλειστό και λέω τι έχει γίνει .Μπάααα εγώ δούλεψα εκεί μέχρι το τέλος. δεν έχει ανοίξει εδώ και ένα χρόνο...
Τα στούντιο Λιοσίων 278 και το απέναντι Λιοσίων 303 κλείσανε επειδή δεν γουστάρανε οι κάτοικοι στη γειτονιά οίκους ανοχής.Χλωμό να ανοίξει κάποιο απο αυτά τώρα.γαμώτο και περνάω από εκεί και το βλέπω συνεχώς κλειστό και λέω τι έχει γίνει .
Έχεις δίκιο...αν σηκωθεί η γειτονιά χαιρετίσματα..Τα στούντιο Λιοσίων 278 και το απέναντι Λιοσίων 303 κλείσανε επειδή δεν γουστάρανε οι κάτοικοι στη γειτονιά οίκους ανοχής.Χλωμό να ανοίξει κάποιο απο αυτά τώρα.
το ξέρω γαμώ το σπίτι τους των γειτόνων και ήταν πολύ κοντά μου το γαμημένο .Τα στούντιο Λιοσίων 278 και το απέναντι Λιοσίων 303 κλείσανε επειδή δεν γουστάρανε οι κάτοικοι στη γειτονιά οίκους ανοχής.Χλωμό να ανοίξει κάποιο απο αυτά τώρα.
Που να έβλεπες που έστηναν καρέκλες απ' έξω και τραπέζια...και φωνάζανε...το ξέρω γαμώ το σπίτι τους των γειτόνων και ήταν πολύ κοντά μου το γαμημένο .
θα τους φορέσω κολάρο της καρέκλες και τα τραπέζια με τους μαλάκες και θα φάνε κανένα πουτσοσκάμπιλο για να μην ξαναφωνάξουν .Που να έβλεπες που έστηναν καρέκλες απ' έξω και τραπέζια...και φωνάζανε...
πάντως εκεί όταν τελείωνε η βάρδια ήμασταν dead... μιλάμε για λαό...φαντάσου εγώ που δουλεύω με τους δικούς μου ρυθμούς, όταν χτυπούσε η πόρτα για να βγώ από το δωμάτιο, πάθαινα νευρικό κλονισμό.θα τους φορέσω κολάρο της καρέκλες και τα τραπέζια με τους μαλάκες και θα φάνε κανένα πουτσοσκάμπιλο για να μην ξαναφωνάξουν .
έκανες πάταγο μωρό μου εσύ .πάντως εκεί όταν τελείωνε η βάρδια ήμασταν dead... μιλάμε για λαό...φαντάσου εγώ που δουλεύω με τους δικούς μου ρυθμούς, όταν χτυπούσε η πόρτα για να βγώ από το δωμάτιο, πάθαινα νευρικό κλονισμό.
Άκουγα εκείνο το 'Παολάκι, πνίγομαι' και μου την έδινε...πάντως εκεί όταν τελείωνε η βάρδια ήμασταν dead... μιλάμε για λαό...φαντάσου εγώ που δουλεύω με τους δικούς μου ρυθμούς, όταν χτυπούσε η πόρτα για να βγώ από το δωμάτιο, πάθαινα νευρικό κλονισμό.
Τι πάταγο? το μαγαζί ήταν έτσι κι αλλιώς στρωμένο... Εγώ μόλις είχα αρχίσει την δουλειά.εκεί μου είπαν και για το σάιτ... η πρώτη κριτική νομίζω ήταν από εκεί. Από kokolongos ή από κάποιον άλλον...έκανες πάταγο μωρό μου εσύ .
από ποιον τα άκουγες ? εμένα πάντως άμα ήσουν τόσο κοντά θα ερχόμουν κάθε μέρα . το καλύτερο μέρος ήταν το βριλησσού 12 .Άκουγα εκείνο το 'Παολάκι, πνίγομαι' και μου την έδινε...
Ωραίες εποχές.Γινόταν όντως χαμός πριν 2 χρόνια που στέλναμε κατα ριπάς τις ανταποκρίσεις απο εκεί εγώ,ο warhol,ο μέγιστος kokolongos,ο kinky 30 και μερικοί ακόμα μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.Βασικά είχε και τις περισσότερες γυναίκες αυτό το στούντιο αλλά τώρα αυτά έχουν μείνει αναμνήσεις :'( Ιδιαίτερα η βραδινή βάρδια ήταν παρέλαση θυμάμαι.πάντως εκεί όταν τελείωνε η βάρδια ήμασταν dead... μιλάμε για λαό...φαντάσου εγώ που δουλεύω με τους δικούς μου ρυθμούς, όταν χτυπούσε η πόρτα για να βγώ από το δωμάτιο, πάθαινα νευρικό κλονισμό.
ξέρω τι λέω εγώ πάταγο έκανες τους τρέλανες όλους με το νάζι σου και την ομορφιά σου .Τι πάταγο? το μαγαζί ήταν έτσι κι αλλιώς στρωμένο... Εγώ μόλις είχα αρχίσει την δουλειά.εκεί μου είπαν και για το σάιτ... η πρώτη κριτική νομίζω ήταν από εκεί. Από kokolongos ή από κάποιον άλλον...
Ο ιδιος εδω και κανα εξαμηνο το ανοιξε τωρα στην Ιακχου στο κεντρο στην Αθηνα.....Πάολα αλήθεια το 278 άνοιξε καθόλου ?
Από τον τσάτσο...Vrikolakas θυμάσαι? Το 12 ήταν ακριβώς το αντίθετο από 278...αλλά πολύ καλό μαγαζί...από ποιον τα άκουγες ? εμένα πάντως άμα ήσουν τόσο κοντά θα ερχόμουν κάθε μέρα . το καλύτερο μέρος ήταν το βριλησσού 12 .
μεταξουργείο λες το στούντιο της ιάκχου 7 ?Ο ιδιος εδω και κανα εξαμηνο το ανοιξε τωρα στην Ιακχου στο κεντρο στην Αθηνα.....
θα ξεκινήσω εντός των ημερων....δεν ξέρω ακριβώς...Ποτε ξεκινας ρε Παολακι μου???
Μας εχεις λειψει!!!!!!!!!!