You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πάολα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 166K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καληνυχτα φως μου!!!Λοιπόν εγώ θα σας πω καληνύχτα για να ξαπλώσω λιγάκι...και τα λέμε αύριο...
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Εχεις πμ αν δεν το καταλαβες αστερι μου.Λοιπόν εγώ θα σας πω καληνύχτα για να ξαπλώσω λιγάκι...και τα λέμε αύριο...
amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Καληνύχτα Πάολα .
free
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 150
- Like
- 2.951
- Πόντοι
- 6.925
Είδαμε άλλο ένα επεισόδιο της συγκινητικής καθημερινής κοινωνικής σειράς του bourdella.tv "Παουλίνια"
Ο σφόδρα ερωτευμένος ΚΟΜΑΝΤΟ πολιορκεί όλο και πιο ασφυκτικά την Παολίνα. Θα ενδώσει ή ακόμα η καρδιά της είναι δωσμένη στον ....
(sorry ΚΟΜΑΝΤΟ αλλά το σενάριο πρέπει να εξελιχθεί έτσι για να έχουμε νούμερα)
Ο σφόδρα ερωτευμένος ΚΟΜΑΝΤΟ πολιορκεί όλο και πιο ασφυκτικά την Παολίνα. Θα ενδώσει ή ακόμα η καρδιά της είναι δωσμένη στον ....
boidopoutsa
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2007
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Είδαμε άλλο ένα επεισόδιο της συγκινητικής καθημερινής κοινωνικής σειράς του bourdella.tv "Παουλίνια"
[youtube=425,350]MYvclm4Ug4s[/youtube]
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Καλησπερα αγαπη μου. Λεω να μην μπω σημερα Παολακι και φιλαρακια για να μην δωσω τροφη για το "σεναριο" του φιλαρακου απο δω. Ας το συνεχισει με την φαντασια του να δουμε και ποσο καλος ειναι στα φανταστικα σεναρια απο δω και περα. Και οποιος θελει να πει κατι να το λεει οσο διαρκει η κουβεντα και οχι οταν τελειωσει. Ευχαριστω.Είδαμε άλλο ένα επεισόδιο της συγκινητικής καθημερινής κοινωνικής σειράς του bourdella.tv "Παουλίνια"
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
...
[youtube=425,350]WhAejI6zKys[/youtube]
[youtube=425,350]WhAejI6zKys[/youtube]
konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
παολα ζητω συγνωμη αλλα δεν βρηκα ξανθια....
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Mην ψαρώνεις ΚΟΜΑΝΤΟ. ο free είναι από τα άτομα που δεν μιλάνε κακοπροαίρετα. Οπότε μην τα παίρνεις...καλησπέρα και φιλιά.Καλησπερα αγαπη μου. Λεω να μην μπω σημερα Παολακι και φιλαρακια για να μην δωσω τροφη για το "σεναριο" του φιλαρακου απο δω. Ας το συνεχισει με την φαντασια του να δουμε και ποσο καλος ειναι στα φανταστικα σεναρια απο δω και περα. Και οποιος θελει να πει κατι να το λεει οσο διαρκει η κουβεντα και οχι οταν τελειωσει. Ευχαριστω.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Επισης αγαπη μου. Νασαι καλα.Mην ψαρώνεις ΚΟΜΑΝΤΟ. ο free είναι από τα άτομα που δεν μιλάνε κακοπροαίρετα. Οπότε μην τα παίρνεις...καλησπέρα και φιλιά.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
πάλι down σε νιώθω...ελπίζω να κάνω λάθος..Επισης αγαπη μου. Νασαι καλα.
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Οπως καθε μερα αλλοστε. Σημερα γιατι να αποτελει εξαιρεση?πάλι down σε νιώθω...ελπίζω να κάνω λάθος..
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
γιατί ήταν μια όμορφη μέρα, και οι επόμενες καλύτερες.Οπως καθε μερα αλλοστε. Σημερα γιατι να αποτελει εξαιρεση?
ΚΟΜΑΝΤΟ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 19
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Λες να ειναι καλυτερες??? Να σε πιστεψω???γιατί ήταν μια όμορφη μέρα, και οι επόμενες καλύτερες.
Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
Αμέ αμέ...Λες να ειναι καλυτερες??? Να σε πιστεψω???