Νέα

Πάολα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kokolongos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 166K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Λοιπόν εγώ θα σας πω καληνύχτα για να ξαπλώσω λιγάκι...και τα λέμε αύριο...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.951
Πόντοι
6.925
Είδαμε άλλο ένα επεισόδιο της συγκινητικής καθημερινής κοινωνικής σειράς του bourdella.tv "Παουλίνια"

Ο σφόδρα ερωτευμένος ΚΟΜΑΝΤΟ πολιορκεί όλο και πιο ασφυκτικά την Παολίνα. Θα ενδώσει ή ακόμα η καρδιά της είναι δωσμένη στον ....
(sorry ΚΟΜΑΝΤΟ αλλά το σενάριο πρέπει να εξελιχθεί έτσι για να έχουμε νούμερα)

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Είδαμε άλλο ένα επεισόδιο της συγκινητικής καθημερινής κοινωνικής σειράς του bourdella.tv "Παουλίνια"

Ο σφόδρα ερωτευμένος ΚΟΜΑΝΤΟ πολιορκεί όλο και πιο ασφυκτικά την Παολίνα. Θα ενδώσει ή ακόμα η καρδιά της είναι δωσμένη στον ....
:dancing:
[youtube=425,350]MYvclm4Ug4s[/youtube]

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945

Καλησπερα αγαπη μου. Λεω να μην μπω σημερα Παολακι και φιλαρακια για να μην δωσω τροφη για το "σεναριο" του φιλαρακου απο δω. Ας το συνεχισει με την φαντασια του να δουμε και ποσο καλος ειναι στα φανταστικα σεναρια απο δω και περα. Και οποιος θελει να πει κατι να το λεει οσο διαρκει η κουβεντα και οχι οταν τελειωσει. Ευχαριστω.

konstantinos765

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
παολα ζητω συγνωμη αλλα δεν βρηκα ξανθια.... :P

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Βρήκα εγώ Κωνσταντίνε....

[youtube=425,350]B6lyIiSsqbI&feature=related[/youtube]

δεν ξέρω αν θυμάστε την σαπουνόπερα....

Παολα

Ιερόδουλη
Εγγρ.
21 Μαΐ 2007
Like
0
Καλησπερα αγαπη μου. Λεω να μην μπω σημερα Παολακι και φιλαρακια για να μην δωσω τροφη για το "σεναριο" του φιλαρακου απο δω. Ας το συνεχισει με την φαντασια του να δουμε και ποσο καλος ειναι στα φανταστικα σεναρια απο δω και περα. Και οποιος θελει να πει κατι να το λεει οσο διαρκει η κουβεντα και οχι οταν τελειωσει. Ευχαριστω.
Mην ψαρώνεις ΚΟΜΑΝΤΟ. ο free είναι από τα άτομα που δεν μιλάνε κακοπροαίρετα. Οπότε μην τα παίρνεις...καλησπέρα και φιλιά.

ΚΟΜΑΝΤΟ

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Σεπ 2005
Κριτικές
19
Like
8
Πόντοι
2.945
Τελικα εισαι "γατα με πεταλα". Ετσι?  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom