Παολα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2007
- Like
- 0
το πρωινό με βολεύει καλύτερα...Γιατι μονο τοτε;
Αφου Βλεπεις οτι αυτη η βαρδια σου εχει ηδη κορεστει.
το πρωινό με βολεύει καλύτερα...Γιατι μονο τοτε;
Αφου Βλεπεις οτι αυτη η βαρδια σου εχει ηδη κορεστει.
Παντως κατι που ειπες φως μου σε ανυποπτο χρονο πριν το κραταω και θα στο πω απο κοντα. ;) ;) ;)δεν σε διώχνει κανείς εσένα...
ναι καλή όρεξη...πάω κι εγώ για μάσα και τα λέμε πιο μετά....φιλάκια...Παίδες πάω για φαγητό θα έρθεις μετά ξανά Πάολα ? Καλό μεσημεροαπόγευμα .
οκ....Παντως κατι που ειπες φως μου σε ανυποπτο χρονο πριν το κραταω και θα στο πω απο κοντα. ;) ;) ;)
Φευγεις παλι???οκ....
Φευγεις παλι???
Γιατι ρε συ? Για να συνχωρησουμε τον πεθαμενο?Μηπως ξερεις καμια συνταγη για ψαροσουπα;
δηλαδη μην τυχει να περναμε απο εκει εμεις... γιατι παιζει και να μας γαμησεις..Νομιζω οτι ¨ο καιρος γαρ εγγυς¨ ωστε να γραφει και η πρωτη κριτικη ΑΠΟ ιεροδουλη ΓΙΑ πελατη.
Αυτη η κριτικη θα αφορα εμενα και θα γραφεί απο την Παολα για την προσεχή επισκεψή μου στο στουντιο της ΦΡΑΤΖΗ 47.
Τι έγινε ρε παίδες ακόμα να φάει η Πάολα ? Δεν θα κάτσω και πολύ γιατί θα πάω βόλτα μετά . Πάολα ο ΚΟΜΑΝΤΟ σε απατά με την Ντάρια .
Βλεπω φιλαρακι οτι με εδωσες στεγνα. Ετσι? Καλααα.Τι έγινε ρε παίδες ακόμα να φάει η Πάολα ? Δεν θα κάτσω και πολύ γιατί θα πάω βόλτα μετά . Πάολα ο ΚΟΜΑΝΤΟ σε απατά με την Ντάρια .
που σαι καταδρομι... ολα καλα???Βλεπω φιλαρακι οτι με εδωσες στεγνα. Ετσι? Καλααα.
Ναι ρε φιλαρακι. Να πουμε στις αρχες να βαλουνε κοκκινες κορδελες την ημερα εκεινη γιατι αυτος ειναι επικινδυνος!δηλαδη μην τυχει να περναμε απο εκει εμεις... γιατι παιζει και να μας γαμησεις..
Σκατα ρε συ αδερφι. Γαμημενη Δευτερα σημερα. Αστα. Παω το πρωι να παρω την μηχανη να παω για δουλεια και ημουν και λιγο αργοπορημενος και ειχα μπροστινο λαστιχο γαμω την πουτανα μου! Και αντε να βρεις ταξι να σε παει απο το ενα μερος τησ Αθηνας στο αλλο. Στις 08.10 εφτασα με την ψυχη στο στομα αντι στις 7.00 που επρεπε να ειμαι! Και τωρα το μεσημερι χειροτερα στην επιστροφη! Εσυ? Ολα καλα?που σαι καταδρομι... ολα καλα???
Εκεινη μονο ξερει φιλαρακι. Τωρα που εγινε και mod παιρνοντας την θεση του Vrikolaka ποιος την πιανει.Ρε παιδιά ποτε θα δουλέψει η Πάολα? έμαθε κανείς?
Ναι ρε φιλαρακι. Να πουμε στις αρχες να βαλουνε κοκκινες κορδελες την ημερα εκεινη γιατι αυτος ειναι επικινδυνος!
ποπο μαλακεια....εγω,εδω στο μαγαζι,πηζει το κωλαρακι μου..Σκατα ρε συ αδερφι. Γαμημενη Δευτερα σημερα. Αστα. Παω το πρωι να παρω την μηχανη να παω για δουλεια και ημουν και λιγο αργοπορημενος και ειχα μπροστινο λαστιχο γαμω την πουτανα μου! Και αντε να βρεις ταξι να σε παει απο το ενα μερος τησ Αθηνας στο αλλο. Στις 08.10 εφτασα με την ψυχη στο στομα αντι στις 7.00 που επρεπε να ειμαι! Και τωρα το μεσημερι χειροτερα στην επιστροφη! Εσυ? Ολα καλα?
μπουκιά και συχώριο .Πωπω ρε παιδες τις μπουκιές της θα μετράμε σε λίγο.
Καλά ρε φίλε . Εσύ ? σιγά που σε έδωσα στεγνά εσύ δεν καταλαβαίνεις τίποτα .Βλεπω φιλαρακι οτι με εδωσες στεγνα. Ετσι? Καλααα.